Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Brijanje glave
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Brijanje glave

Želite da svima pokažete koliko ste samouvereni? Jednostavan način da to postignete jeste da obrijete glavu. Verujte, mali broj muškaraca ima petlju da to učini. Budite jedni od retkih!

 

 

Ipak, neki muškarci se na brijanje glave odlučuju iz praktičnih razloga. Na primer, kosa je počela da im opada, pa im se više dopada da budu sexy ćelavi, nego proćelavi. Ovo je super opcija, jer ne morate da trošite novac na razne preparate za rast kose ili da kupujete perike, sa kojima je muževnost vrlo diskutabilna.

Zašto je popularno obrijati glavu?

Pogledajte oko sebe, koliko poznatih faca ima glavu bez ijedne vlasi? To samo ističe njihovu mačo pojavu, složiće se veliki broj žena. U svakom društvu, vi ćete dolaziti do izražaja, uvek ćete biti primećeni, verovatno i od strane dame za koju najviše želite da obrati pažnju na vas. 

Postaćete neko drugi, a ipak još više svoji, jer brijanjem glave dajete modnu i ličnu izjavu i izdvajate se iz gomile i mase prosečnih i običnih ljudi.

Brijanje glave – iskustva

Naravno, svoju glavu nećete brijati sami. Vi to ni ne biste možda znali dobro da uradite, a i nije preporučljivo igrati se sa takvim stvarima, kao što je fizički izgled. Dakle, posetićete svoj omiljeni frizerski salon.

Izaberite vikend ili odmor, kada se odlučite za ovu veliku promenu, jer će vam to dati vremena da se priviknete na svoj novi izgled, a i vaša koža će uhvatiti malo boje. 

Brijanje glave – kako se radi?

Dakle, vaš frizer će pre brijanja oprati vašu kosu mlakom vodom. Na taj način će kosa postati mekša i ukroćenija. Na kosu se mora naneti i krema za brijanje, jer se vi ipak brijete, ne šišate se. 

 

 

Tako nanetu kremu, frizer će ostaviti nekoliko minuta da deluje. Ona takođe pomaže da kosa ostane meka. Proizvodi sa mentolom se uglavnom ne koriste  jer oni zatvaraju pore i otežavaju brijanje. 

Ako biste se sami brijali, i pokušavali uz pomoć ručnog ogledalca da vidite da li ste sve dobro obrijali, verovatno bi vam se dogodio neki propust koji ne biste ni primetili, i zamislite pojavite se u ponedeljak ujutru na poslu sa takvom frizurom! 

Sa druge strane, lako bi moglo da se dogodi da se posečete, pa da ne možete lako da zaustavite krvarenje. To vam svakako nije potrebno. Bio bi to veoma opasan i smešan pokušaj u isto vreme, zato se bolje manite samostalnih akcija brijanja glave. 

Da bi vaš frizer postigao najbolje rezultate, on će koristiti brijač sa tri sečiva. Brijanje glave se počinje od tačke gde kosa raste. Frizer vam neće pritiskati teme brijačem i često će ga ispirati.  

Kada vaš frizer završi posao, na glavu će vam naneti odgovarajuće sredstvo za negu posle brijanja, poprskaće je vodom i osušiti peškirom. 

Pošto izlazite, na glavu bi trebalo staviti kremu za sunčanje. Imajte na umu, da je vaše pravo da budete ćelavi, sem ako radite u nekoj firmi koja to ne dozvoljava, ali u vezi toga ćete se na vreme raspitati.

Na kraju, konačan sud o vašoj obrijanoj glavi daće Ona, koja vas je možda i poželela upravo sexy ćelavog, jer to puno govori o vašem karakteru, samopouzdanju i ličnom pečatu.

Brijanje glave – cena:

Potrebno je izdvojiti 400 dinara u proseku, za uslugu brijanja glave.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teskta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Sinisa Peric
Po mom misljnju je brijanje glave u svakom slucaju preporucljivo svim muskarcima koji su procelavi i ili su poceli da imaju problem po pitanju celavosti.
15.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, svako brijanje glave treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
15.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju nije ni malo jeftino kako god da okrenete. Mada, nije bas ne previse skupo.
26.04.2017
Mihajlo Nastasovic
kako god da okrenete, nije ono ni malo jeftino.
18.04.2017
Jovana Milinkovic
U svako slucaju svako brijanje glave mora da se ozbiljno plati. Sve drugo je onda po meni gubljenje vremena i nista vise sem toga.
30.03.2017
Todor Markovic
Po meni brijanje glave nikada sto se tice cena nije bilo bas pristupacno.
15.03.2017
Lea Stankovic
Po meni je sto se brijanja tiec, kvalitet naravno nesto sot je i vise nego posebno.
24.02.2017
Janko Zivanovic
Kako god ada okrenete, brijanje glave je nesto sto treba posebno da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Simona Vucinic
Volim muskarce koji imaju obrijanu glavu. Ipak mislim da je to nesto posebno u sta zaista nemate razloga da sumnjate da moze da bude veoma uspesno.
08.02.2017
Petar Jankovic
Uvek je brijanje glave bilo nesto sto mora debelo da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
27.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, brijanje glave je uvek nesto sto debelo mora da se plati.
11.01.2017
Ivan Stojanovic
Brijanje glave za muskarce je odlicno resenje a pri tome ne mora ni da se plati nesto posebno skupo. U svakom slucaju se isplati.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Brijanje glave je ipak nesto sto ne treba da rade svi muskarci vec samo oni koji imaju bas takav oblik glave.
02.12.2016
Marko Petrovic
Ovo je fazon koji definitivno nekim muskarcima zaista stoji.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Svim muskarcima po pitanju kvalitetnog brijanja glave, savetujem da posete frizerki salon Estillo Arte i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
27.10.2016
Jana Stankovic
Mada, moram da se nadovezm da postoje I odredjeni maco tipovi koji su ipak daleko drugaciji. Odnosno iako takvi tipovi muskaraca nemaju neku prakticnu potrebu da brijaju glavu oni ipak to rade.
02.09.2016
Dusan Markovic
Po mom misljnju je brijanje glave u svakom slucaju preporucljivo svim muskarcima koji su procelavi i ili su poceli da imaju problem po pitanju celavosti.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ja licno ne volim da muskarac ima obrijanu glavu. Realno, nekima lepo stoji ali da frizura je postala potpuni demode kada su u najvecem broju slucajeva poceli da je nose kriminalci i mafijasi.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Oduvek sam volela muskarce koji imaju obrijanu glavu. naravno muskarci moraju imate glavu adekvatnog oblika za to. Ne samo da povecava muskost vec obrijana glava istovremeno ostavlja i utisak elegantnosti.