Magazin LepotaTelo Vajazzling – kristali na intimnoj zoni

Vajazzling – kristali na intimnoj zoni

by Administrator

vajazzling ukrašavanjeVajazzling groznica polako zahvata čitav svet, pa nam se čini da neće biti potrebno mnogo vremena da osvoji srca i naših devojaka. Neki veruju da će vajazzling ugroziti popularnost tetovaža, neki smatraju da je totalni kič, no o ukusima ne treba raspravljati.

Šta je vajazziling?

Vajazzling je ukrašavanje intimnih delova tela kristalima. Za razliku od tetoviranja ovaj postupak nije bolan, vrlo kratko traje i zahteva pozamašnu svotu novca. Ipak, Dženifer Lav Hjuit nije odolela ovom trendu i jedna je od prvih koja je svoju intimnu zonu dekorisala svetlucavim Swarovski kristalima.

Kako se radi vajazzling?

Ukrašavanje traje kratko i sam postupak je vrlo jednostavan. Pre svega, potrebno je odstraniti neželjene dlačice sa intimne zone brazilskom depilacijom. Ona garantuje da će koža biti glatka najmanje nedelju dana, što je važno da bi kristali ostali na svom mestu. Pošto se tretirana koža umiri od iritacije, može se početi sa lepljenjem kristala.

Kristali se lepe jedan po jedan, što zahteva strpljenje onoga ko radi vajazzling, naročito ako je veća i komplikovanija figura u pitanju. Vi birate koji motiv

želite da vam krasi intimnu zonu, a ima ih pregršt: leptiri, srca, slova, životinjice… Razmislite, šta bi vašeg

vajazzling kristali

partnera najviše oduševilo.

Naravno, kristali se pre samog apliciranja dezinfikuju, a kada se zalepe traju, nažalost, svega 5 do 7 dana, nakon čega lepak popusti i oni spadnu. Ipak, dovoljno vremena da unesete neki nov detalj u vaš seksualni život i razbijete monotoniju koja je možda postojala.

Cena vajazzling-a u komšijskim zemljama dostiže cifru do čak 200 eura po ne tako velikoj figuri. Zato, dobro razmislite vredi li petodnevni užitak tog novca.

3 komentara

Slične teme

3 komentara

24.01.2012 14:16
Tatjana

Pozdravljeni,
zanima me kje kupujete kristalčke in ves material za vajazzling? Vajazzling bi rada uvrstila med svoje storitve, vendar ne vem kje kupiti kristalčke. Za vaš odgovor se vam v naprej zahvaljujem.

Želim vam lep dan, Tatjana

26.01.2012 17:47
Administrator

Vajazzling možete pronaći po bolje snabdevenim parfimerijama, ali ako ipak niste sigurni u svoje sposobnosti da ga aplikujete, preporučujemo vam da se obratite nekom tatu centru ili kozmetičkom salonu koji se time bavi.

05.04.2014 16:19
seka

ima ga u bolje snadbjevenim parfimerijama , i pravi lijepljeni traju 7 dana tako da ovi Koje sam ja vidjela su samolepljivi tako da i oni traju otprilike do 5 e mogu se Naci,,,,ko je zainteresovn, podrzavam extra za ljeto

Ostavite komentar