Magazin LepotaKosa i nokti Osvežite lice, kosu i telo

Osvežite lice, kosu i telo

by Administrator

Nevezano da li je u pitanju jutarnja nega za početak novog dana ili večernji ritual pred spavanje, važno je da sebi priuštite tretman nege i opuštanja uz mirisne kozmetičke preparate. Žena je simbol lepote, ali lepota mora da se neguje.

Lice – Ten vam ponekad izgleda sivo i umorno, ali to se lako može rešiti. Najnoviji kozmetički preparati obnavljaju kožu tempom koji ona diktira i vrlo lako možete da promenite ten uz samo nekoliko trikova koji će učiniti da vaše lice zablista. Stavljajte ružičaste nijanse rumenila koje će učiniti da vaš osmeh izgleda čarobno.

Kosa – U proleće se sve budi pa je i vašoj kosi potrebno buđenje. Lako će je oživeti novim formulama sa prirodnim sastojcima koji kosi daju volumen i sjaj, a u isto vreme je jačaju od korena do vrha, zahvaljujući supstancama koje su identične onima koje se nalaze u vlasi. Lepa kosa je samo ona kosa koja je negovana.

Telo – Posle napornog radnog dana telu je još teže kada se na njemu nakupe razne naslage iz okoline. Zato počastite svoje telo pravim ritualom kupanja, koje bi trebalo da započne blagim mirisnim pilingom. Pošto je proleće, predlažemo osvežavajuće voćne i cvetne kupke, gelove za tuširanje i mleka za telo prijatnog mirisa.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar