POČETNAVESTIMAGAZINKURSNA LISTARADIO UŽIVOTV UŽIVOVIDEO
NAVIDIKU.RS
 
 
O NAMA

Portal NAVIDIKU.RS ima za cilj popularizaciju manjih firmi na internetu, ali i brendiranje većih kompanija putem banera i raznih člankova u on-line magazinu.

Takođe nam je cilj da zadovoljimo potrebe naših posetilaca i da svako od Vas dobije potrebne informacije zbog kojih nas je posetio ili da Vam pomognemo da vreme provedeno s’nama bude utrošeno sto kvalitetnije i zabavnije.

Nudimo Vam veliki spektar proizvoda i usluga koje nam obezbeđuju sve firme koje su u našoj bazi podataka. Tu smo zajedno da i najzahtevnijim potrošačima ponudimo sve sto im je potrebno.

Vama koji volite da provodite vreme na netu zabavljajuci se nudimo: TV uživo, Radio uživo, On-Line magazin, Lični savetnik građana iz raznih oblasti, Sanovnik-tumacenje snova, Rezultati uživo iz kladionica, Video-kanal sa mnoštvo filmova, serija, crtanih filmova, emisija, zanimljivih klipova, smešnih reklama itd.


Pored toga tu smo da Vas informišemo o najnovijim dešavanjima kako iz zemlje, tako i sveta. Za to su zasluzne vesti koje su jedne od najazurnijih i najobimnijih na netu u našoj zemlji, koje imaju čak i sopstvenu arhivu, pa se tako možete vratiti u neki raniji datum i saznati ili se podsetiti tadašnih dešavanja. Osim toga izdvajamo On-Line kursne liste naših najpoznatijih menjačnica, vremensku prognozu za celu zemlju sa trenutnim temperaturama i još mnoštvo informativnih servisa.

Pružili smo Vam interaktivni portal sa muzičkom platformom a na vama ostaje da ga prilagodite i uskladite prema vašim željama i potrebama.

....i dalje postojimo zbog Vas, a Vi vaše predloge nastavite da šaljete na naš mail.
 
 
VESTI
MAGAZIN
ZABAVNI KUTAK
VIDEO
© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o. - uslovi korišćenja