Dodaj firmu

Tattoo house

Studio "Tattoo house", pronaći ćete odmah ispod Đeram pijace, u ulici Vojvode Savatija broj 18, na opstini Zvezdara…
Pročitaj više

Vojvode Savatija 18
Zvezdara, Beograd

Miki Tattoo Art

Miki Tatto Art radi profesionalne tetovaže portreta i različitih motiva uz fantastičnu kolorizaciju i realističnost u prikazu.
Pročitaj više

Kanarevo brdo
Rakovica, Beograd

Braca Tattoo

Bilo da je Vaša želja tetovaža ili piercing, Braca Tattoo studio je prava adresa za Vas. Naš tim čine vrhunski tattoo majstori koji poseduju dugogodišnje iskustvo i u svom radu poštuju visoke higijenske norme. Posetite nas i izrazite Vašu individualnost na zanimljiv način.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova br.18-20
Stari grad, Beograd

Damir Tattoo

Studio „Damir Tattoo“ predstavlja prestižno mesto, gde Vaše zamisli profesionalni umetnik Damir Stančić, prenosi na željeni deo Vašeg tela u vidu trajne tetovaže.
Pročitaj više

Paštrovićeva 8a
Čukarica, Beograd

Golden Dragon

Studio za tetoviranje u Beogradu koji će ispuniti sve Vaše želje i Vašu maštu pretvoriti u stvarnost, Goledn Dragon studio za tetoviranje iz Beograda je Vaš pravi izbor.
Pročitaj više

Mihajla Šolohova 85
Borča, Beograd

Tattoo studio Džoni

Dzoni koji tetovira Vam nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Dalmatinska 72-74
Palilula, Beograd

Mean machine tattoo studio

Novootvoreni tattoo & piercing studio Mean Machine u centru grada, predstavlja posebno mesto na kome možete sve Vaše ideje da preslikate u savršenu tetovažu. Velika je čast i zadovoljstvo ostaviti doživotni pečat na nečijoj koži, upravo to čini ovaj vid umetnosti posebnim!
Pročitaj više

Cvijićeva 113/1
Palilula, Beograd

Lemson Tattoo

Izrazite Vaše misli i osećanja na originalan način, tetoviranjem u Lemson Tattoo studiju na Vračaru. Sa željom da svakom klijentu ponudimo punu pažnju, u pitanju je studio zatvorenog tipa, koji radi isključivo na zakazivanje, sa fokusom na veće projekte.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

InkQueen - Tattoo Platz

InkQueen – Tattoo Platz je mesto na kome nastaju jedinstvene tetovaže različitih stilova. Tattoo majstor Marija Dimitrović - InkQueen je novo, ali perspektivno ime na domaćem tržištu, sa zavidnim iskustvom rada u inostranstvu, gde je stekla dragoceno znanje.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

11th Hour Tattoo studio, studio za tetovažu

Iskusni tattoo majstori za Vas mogu uraditi sve vrste, veličine i stilove tetovaža. Cena je po dogovoru.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 101, IV sp.st. 12a
Palilula, Beograd

Laser i tattoo studio Bilionera

Bilionera tattoo studio radi sve stilove tetoviranja. Kod nas ćete dobiti tetovažu osmišljenu prema Vašim idejama i uz našu maštu.
Pročitaj više

Đorđa Kratovca 27
Voždovac, Beograd

Picasso Tattoo Studio

Tattoo Studio Picasso se nalazi u Žarkovu. Profesionalno tetoviranje najsavremenijom opremom koju koriste tattoo majstori sa preko 35 godina iskustva.
Pročitaj više

Trgovačka 7
Čukarica, Beograd

S&D tattoo studio

"Bride of Chucky" tattoo studio je tattoo studio specijalizovan za sve vrste tetovaža, posebno za TRASH POLKA, Small Tattoo, Outline, lettering. Nalazi se na Voždovcu.
Pročitaj više

Medakovićeva 30
Voždovac, Beograd

Mima beauty Art Tattoo

Firma dužnik!!! Nikome ne preporučujemo saradnju sa njima !!!
Pročitaj više

Vojvode Stepe 107
Voždovac, Beograd

Harem Tatoo & Pirsing Studio

Harem studio lepote svoju ponudu je obogatio uslugama tattoo artista i piercinga. Tattoo artist sa velikim iskustvom će za Vas uraditi tetovažu po želji ili dizajnirati za Vas jedinstvenu tetovažu shodno Vašim željama. Kod nas možete uraditi piercing nosa, obrve, usne, jezika ili pupka.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Evel Tattoo

Evel Tattoo studio posvećen je trajnom ukrašavanju tela jedinstvenim tetovažama. Nalazi se u Borči, u ulici Valjevskog odreda 49. Profesionalno tetoviranje iskusnog tattoo majstora, sterilni uslovi ikvalitetna oprema su dobar razlog da izaberete naš tattoo studio.
Pročitaj više

Valjevskog odreda 49
Borča, Beograd

Tattoo Studio The Black Dahlia

Obilićev Venac 18
Stari grad, Beograd

Poison Ivy Tattoo & Piercing Studio

Novootvoreni Tattoo & Piercing Studio Poison Ivy nalazi se u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas tattoo majstor Iva Miladinović, koja Vam garantuje kvalitet, sterilnost, preciznost, originalnost, kao i inspiraciju za još tetovaža i piercing-a.
Pročitaj više

Nušićeva 3
Stari grad, Beograd

Tetoviranje i Pirsing W Tattoo

Tetoviranje i Pirsing W Tattoo nalazi se na Vračaru u ulici Katanićeva 1. Posetite naš tattoo studio, uverite se u stručnost naših tattoo majstora, koji su pravi umetnici u svom radu. Izaberite tetovaže, tetoviranje obrva ili tetoviranje kanom.
Pročitaj više

Katanićeva 1
Vračar, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Mima&Voja

Tetoviranje i Pirsing Mima&Voja nalazi se u ulici Vojvode Milenka 40 na teritoriji opštine Savski venac kao i na još dve lokacije, Petra Mećave 21a na Banovom Brdu kao i u Lazarevcu u ulici Karadjordjeva 18. Kod nas rade profesionalni tattoo majstori. Možete da birate koje želite tetovaže, pirsing na jeziku, tetoviranje obrva.
Pročitaj više

Vojvode Milenka 40
Savski venac, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Tattoo Centar

Tetoviranje i Pirsing Tattoo Centar nalazi se na Banovom Brdu u ulici Požeška 132. Postite nas i uverite se u stručnost naših tattoo majstora. Uslovi su veoma higijenski i na visokom nivou. Isprobajte i pirsing na nosu, tetoviranje obrva ili nešto drugo.
Pročitaj više

Pozeska 132
Čukarica, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Ftp Studio

Tetoviranje i Pirsing Ftp Studio nalazi se u ulici Sarajevska 31 na teritoriji opštine Savski venac. Uradite neke tetovaže, pirsing na nosu, tetoviranje kanom, pirsing na jeziku ili nešto slično u našem Ftp Studiu.
Pročitaj više

Sarajevska 31
Savski venac, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Sloba Tattoo

Tetoviranje i Pirsing Sloba Tattoo nalazi se na Žarkovu u ulici Spasovdanska 2a. Nudimo vam sve vrste tetovaža, pirsinga na nosu, pirsinga na obrvi, pirsinga na jeziku, tetoviranje kanom.
Pročitaj više

Spasovdanska 2a
Čukarica, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Hit Studio

Tetoviranje i Pirsing Hit Studio nalazi se na Novom Beogadu u ulici Dušana Vukasovića 45. Najbolje tetovaže u Beogradu, najpovoljniji pirsing u Beogradu. Uradite pirsing na nosu, pirsing na obrvi, tetoviranje kanom ili nešto slično.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 45
Novi Beograd, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Chic

Tetoviranje i Pirsing Chic nalazi se u Zemunu u ulici Miće Radakovića 2d. Posetite naš tattoo studio i upoznajte naše profesionalne tattoo majstore u svom poslu. Isprobajte tetovaže, pirsing na nosu, pirsing na jeziku, tetoviranje kanom, tetoviranje obrva.
Pročitaj više

Miće Radakovića 2d
Zemun, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Junior Studio

Tetoviranje i Pirsing Junior Studio nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Pilota Mihajla Petrovića 70. Ako želite tetovaže, pirsing u nosu, pirsing na pupku, pirsing na jeziku, tetoviranje kanom onda svratite u Junior Studio.
Pročitaj više

Pilota Mihajla Petrovića 70
Rakovica, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Bilionera Studio

Tetoviranje i Pirsing Bilionera Studio nalazi se na opštini Stari Grad u ulici Balkanska 18, lokal 59. Naš studio vam nudi bezbroj usluga visokog kvaliteta kao što je mezoterapija, trajno iscrtavanje obrva, trajna šminka, tetoviranje, pirsing na nosu, pirsing na pupku, tetoviranje kanom, tretmani lica, svilene trepavice, profesionalna šminka.
Pročitaj više

Balkanska 18, lokal 59
Stari grad, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Be Beauty Bg

Tetoviranje i Pirsing Be Beauty Bg nalazi se na Vračaru u ulici Južni Bulevar 37b. Ukoliko želite pirsing na nosu, pirsing na obrvi, tetoviranje kanom, neku tetovažu, Be Beauty Bg je pravo mesto za vas.
Pročitaj više

Južni Bulevar 37b
Vračar, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Bobb Master

Tetoviranje i Pirsing Bobb Master nalazi se na Zvezdari u ulici Vojvode Savatija 18. Imamo decenijsko iskustvo u tetoviranju, pirsingu, tetoviranju kanom. Tako da ako želite pirsing u nosu, pirsing na obrvi, najpovoljnije tetoviranje u Beogradu svratite kod Bobb Master.
Pročitaj više

Vojvode Savatija 18
Zvezdara, Beograd

Tetoviranje i Pirsing Extreme Beauty Centar

Tetoviranje i Pirsing Extreme Beauty Centar nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Djuke Dinića 14. Nudimo vam razne vrste i veoma kvalitetne tretmane lica. Higijenske tretmane, aha tretmane voćnim kiselinama, tetovaže, pirsing na nosu, tetoviranje kanom, miolift tretmane, tretmane ruku i noktiju
Pročitaj više

Djuke Dinića 14
Zvezdara, Beograd

Novosti iz rubrike Tetoviranje i pirsing

Vidi sve (8)

Razlozi zbog kojih ne bi trebalo da odete na tetoviranje?

Iako pravi razlozi za tetoviranje suštinski ne postoje, jer su uvek stvar ličnih afiniteta i želja, oni protiv su definitivno iskristalisani, a među njima najvažniji su argumenti koji se tiču zdravstvenog aspekta i razloga zašto uopšte želite da se istetovirate.

Razlozi zbog kojih ne bi trebalo da odete na tetoviranje?

Koje tetovaže su najpopularnije u Beogradu?

Iako tetovaže nisu stvar mode i hira, već svojevrstan način da se se izrazite putem trajnog zapisa na svojoj koži, i u toj oblasti postoje izvesni trendovi koji se periodično menjaju kako se otkrivaju nove tehnike i sfere.

Koje tetovaže su najpopularnije u Beogradu?

Kako da negujete svoje tetovaže?

S obzirom na to da je totavaža u osnovi unošenje određene tinkture u slojeve koji se nalaze neposredno ispod kože, veoma je važno da se nakon tetoviranja pridržavate preporučenih mera koja imaju i zdravstveni i estetski značaj.

Kako da negujete svoje tetovaže?

Koje propise moraju da poštuju vlasnici salona za tetoviranje u Beogradu i u Srbiji?

Saloni za tetoviranje u Beogradu ili bilo gde u Srbiji, po važećim zakonima RS ne potpadaju u neku posebnu kategoriju namenjenu isključivo tetoviranju, već se svrstavaju u kozmetičke, odnosno salone lepote.

Koje propise moraju da poštuju vlasnici salona za tetoviranje u Beogradu i u Srbiji?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
13.10.2023 03:01

Postovanje , radite li prekrivanje starijih tetovaža?

Neregistrovan korisnik
23.07.2022 01:46

<3

Neregistrovan korisnik
23.07.2022 00:44

Odlično

Neregistrovan korisnik
19.09.2021 10:22

Vrhunski!

Neregistrovan korisnik
24.06.2021 13:44

Cao,zanima me cena bušenje pirsinga na pupku,i da li bih mogla na more ako probusim sutra,jer idem 6og jula?

Neregistrovan korisnik
25.12.2020 13:13

koliko kosta industrial?

Neregistrovan korisnik
27.11.2020 20:04

najbolji pirsing studio sa najboljim cenama! bušila sam tragus i industrial kod njih, sve preporuke, jako brzo i bezbolno! svesve preporuke!

Neregistrovan korisnik
27.11.2020 12:56

Odlican Tattoo studio na Terazijama

Neregistrovan korisnik
25.11.2020 14:55

Zeljko, odlican pirser!!! Vrlo povoljni, 500 je resa, 1000 tragus, helix, kontrahelix, 1500 conch, daith... I u tu cenu ukljecen i nakit, svaka preporuka!

Neregistrovan korisnik
22.10.2020 14:32

Top tattoo

Neregistrovan korisnik
07.09.2020 14:43

Vrsan tattoo majstor

Neregistrovan korisnik
18.08.2020 17:44

Koliko kosta tri mindjuse da se probuse na jednom uvetu i dve na drugom uvetu? Hvala unapred!

Neregistrovan korisnik
31.07.2020 22:02

Fenomenalni, strucni ljubazni.. NAJBOLJI I SVE PREPORUKE

Neregistrovan korisnik
05.03.2020 10:36

Odlican tattoo studio na Banovom Brdu, kod Hipodroma.

Aleksandra Jovanovic Aleksandra Jovanovic
22.12.2019 08:02

Zanima me koliko kosta busenje nosa?Došla bi sutra

23.06.2019 04:49

Sve pohvala za Vesnu i njen tim! Vesna je izmedju ostalog velika umernica koja svakom klijentu pristupa sa kreativnoscu i visokim profesionalizmom. Za svaku preporuku.

Jovana Đurić Jovana Đurić
20.06.2019 02:15

Fenomenalna usluga! Osoblje prijatno i profesionalno. Vec nekoliko godina sam klijent, uvek sam primljena u zakazano vreme. Salon je cist, oprema je garantovano sterilisana. Zaista Bilionera studio zasluzuje najbolju ocenu.

Dragana Rakasevic
20.06.2019 02:06

Usluga, ljubaznost, kvalitet, sve po najvišim standardima! Sve pohvale za Vesnu i njen tim!

20.06.2019 01:31

Odlicna atmosfera i jos bolja usluga! Hvala!

Огњен Радосављевић
23.06.2017 02:46

Koliko bi kostalo da uradim dva slova na nozi???

Sanja Kekic
26.04.2017 11:55

Garantujem vam da cete u Poison Ivy Tattoo i Piercing studiu dobiti,pre svega, kvalitet,sterilnost,preciznost,autentičnost,originalnost i sam vrhunac umetnosti,kao i inspiraciju za jos tetovaza i piercinga.I jos nesto,prijatnu i lepu saradnju.

Borislav Milic
26.04.2017 11:52

Ne postoji nijedna vrsta tetovaze koju ne mogu da urade za vas uz prijatan razgovor, efikasan dogovor i nezamenljivu atmosferu.Prezadovoljan sam tetovazom koju sa radio kod njih.Bas ono sto sam zeleo.

Kosta Savic
26.04.2017 11:48

U tattoo studiju Mean Machine zastupljeni su svi stilovi tetovaza,ali posebno se preferiraju realizam,crno beli i kolor,tradicionali stilovi.Ono po cemu su posebno prepoznatljivi je povezivanje ta dva stila koja su sama po sebi kontradiktorna.

Lazar Ristic
11.02.2017 12:08

Posebnu paznju u radu poklanjaju sterilnosti,tako da koriste iskljucivo pribor za jednokratnu upotrebu koji se otvara direktno pred klijentom.Posto tetovaza predstavlja neizbrisiv trag,tattoo majstor Iva Miladinovic je uvek tu da vas saslusa,razume, posavetuje.

Zoran Josipovic
11.02.2017 12:05

Njihova oprema za tetoviranje i pirsing je vrhunskog kvaliteta,najmodernija je i to mi se bas svidja.Vrhunski su precizni i veoma obuceni majstori o cemu svedoci i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Sandra Marinkovic
11.02.2017 12:02

U njihovoj radnji cete naci srebro u kombinaciji sa kristalima,poludragim kamenjem iz uvoza ali i nakit njihove unikatne izrade,italijansko brendirano srebro Fabroso,srebro sa Swarowski kristalima i cirkonima,filigransko srebro.

Andrija Atanaskovic
09.07.2016 04:06

Tasha i Boki su jedni od najboljih tattoo majstora u gradu.Njihove sposobnosti se granice sa umetnickim.Nema crteza ili slike koja ce im predstavljati problem.Sve preporuke za prave profesionalce.

Milos Topalovic
09.07.2016 04:03

Tattoo majstor je pravi umetnik.Oblast rada tattoo studija Dzoni obuhvata crno bele tetovaze,tetovaze u koloru, portreti,tetovaze prema fotografiji,prepravke starih tetovaza,piercing.

Sanja Kekic
09.07.2016 04:00

Veoma profesionala salon kada su tetovaze u pitanju.Veliki izbor slika i crteza me nije zadovoljio pa sam sama predlozila crtez a onu su uradili bas kao sto sam zelela.Sve preporuke.

Goran Sarenac
24.05.2016 12:11

Pravi profesionalac i umetnik,sve pohvale.Tetoviranje ruke,ledja,noge,grudi,prepona ili nekog drugog dela tela,izbor je na vama,a tattoo majstor Damir se trudi da verno naslika na vasoj kozi zeljeni simbol ili sliku.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane