Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vatromet za torte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Vatromet za torte

Svaki Divan dan u životu je važan, bilo da se radi o jubilarnom, kao što je punoletstvo, dvadeset petom ili pedesetom, ili je reč o bilo kom drugom rođendanu kada punimo jednu godinu više. Ipak, svi znamo da najveću pažnju svom Divnom danu posvećuju upravo najmlađi, i to tako što se raduju nedeljama unapred.

vatromet za torte

 

Baš iz razloga što to znate, i što želite da ovaj dan ostane u nezaboravnom sećanju, potrebno je da se potrudite da sve izgleda savršeno. Jedan od tih detalja, koji će uveličati proslavu je svakako vatromet na torti.

Vatromet za torte – prodaja

Jedno rođendansko slavlje čini mnogo toga, počevši od dekoracije sale, odnosno prostora u kome se zabava odvija. Uobičajeno je da zateknemo mnogo šarenih balona, konfeta, ukrasnih traka i slično.

Ipak, kraljica svake proslave rođendana je torta. Ona mora svojim izgledom, dekoracijom i ukusom, da zadovolji sve prisutne goste, a najviše slavljenika. Deca obično žele da torta ima oblik nekog njihovog omiljenog junaka kao što je Miki Maus, Pepa Prase, Štrumpfovi, Spajdermen, Hello Kitty, Nodi i slično. Dečaci se često odlučuju za torte u obliku fudbalske lopte, stadiona, teniskog reketa ili sportskih automobila, dok devojčice vole romantične zamkove, torte u obliku princeza, srca...

Mališanima i roditeljima je veoma važno da torta bude u tri dimenzije, jer je na taj način maštovitija i lepša. Kada je reč o ukusu, poznato je da neka deca vole čokoladne ukuse, dok druga preferiraju voćne arome. Možete da se poslužite trikom, to jest da odaberete tortu na dva sprata, pri čemu donji sprat ima jedan, a gornji sprat drugi ukus. Zahvaljujući tome, svi će uživati, i u ukusu i u izgledu rođendanske torte.

vatromet za torte cena

Najsvečaniji trenutak proslave rođendana je svakako gašenje svećica. To je momenat kada se gase svetla u prostoru-sali, i kada slaveljnik treba da zatvori oči i da pomisli želju, a onda da sve svećice oduva.

Dobra odluka je da izaberete vatromet za torte, koji će uveličati vaše slavlje. Verovatno ne postoji nijedno dete a ni odrastao čovek koji se ne raduje vatrometu u svečanim prilikama. Naš predlog je da upotpunite slavlje tim posebnim, čarobnim iskricama, koje će se svima urezati u pamćenje, i stvoriti odličnu atmosferu.

Vatromet za torte spada u dekorativnu opremu za rođendane i možete isti pronaći na sajtovima firmi koje se bave tom delatnošću. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, nalazi se prikazana oprema za Divan dan, koja je predstavljena u slici i reči, sa cenama.

Prednost ovakve vrste naručivanja jeste što možete sve da završite od kuće, i da ne morate da lutate gradom, pošto imate celokupan izbor predstavljen na jednom mestu. Osim vatrometa za torte, možete da pogledate i svu drugu opremu, kao što su tanjirići, tacne, čaše, viljuškice, nožići, salvete... Pored toga, bogat je izbor dekoracije za rođendanske stolove, kao i balona, konfeta, zastavica, ali i rođendanskih kapica...

Dakle, sve je na jednom mestu, dovoljno je da posetite web prezentacije i da odaberete željenu dekoraciju. Svakako da će pri toj odluci glavnu reč voditi vaše dete, pošto je to ipak njegov veliki Divan dan, a vi ste tu da ispunite sve želje.

Vatromet za torte je sa veoma pristupačnom cenom, tako da se možete odlučiti za vatromet u tubi od 40 ili 30 centimetara, sa papirnim konfetama, kao i za vatromet od 15 cm, u pakovanju od šest komada.

Vatromet za torte – cena:

Cena vatrometa za torte je oko 200 dinara za 6 komada u jednom pakovanju.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2018
Miroslav Jagnjic
Poslasticarnica desert ima veliki izbor vatrometa za torte koji mozete iskoristiti za sve vrste torti i svecanosti. Sve pohvale i preporuke.
05.09.2017
Ivan Stojanovic
Vatromet za torte je jedna veoma vazna i bitna stvar i nesto sto se u danasnje vreme podrazumeva. Kada bih mogao da biram da li cu imati vatromet ili ne, pre bih izabarao da ga nemam posto se meni licno i ne svidja bas toliko.
31.08.2017
Biljana Brankovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, vatromet za torte nije nesto sto je posebno jeftino, odnosno nije nesto sto predstavlja bas sitnicu. Naprotiv, ako mene pitate moze da bude veoma skup detalj a i ukoliko imate vec neku lepu tortu saom ga dzabe na taj nacin rusite.
08.08.2017
Marko Petrovic
Danas je postao trend i moda da se bez neke svecice ne slavi rodjendan. Mada, ni vatromet nije toliko potcenjena kategorija u Beogradu. Svako torta bi zbog ukupnog utiska trebala na sebi da ima vatromet, sto bi u svakom slucaju moglo da pruzi jednu potpuno novu draz i car.
10.07.2017
Marina Dakic
Uvek sam se palsila tih vatrometa da ih stavljam na decije torte sve dok moj suprug jednom nije kupio cerci za rodjendan i bio je potpuno bezopasan od tada ne moze da prodje ni jedan rodjendan bez vatroemta.