Kontakt podaci za vašu firmu

Palago - Figurice i ukrasi za tortu

  • 1
0.0 | 0 ocena
Veleprodaja i maloprodaja sirovina i alata za proizvodnju i pakovanje torti i kolača....
Pročitaj više
Stanka Tišme 31b, ( Batajnica )
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Poslasticarnica desert ima veliki izbor vatrometa za torte koji mozete iskoristiti za sve vrste torti i svecanosti. Sve pohvale i preporuke.
Ivan Stojanovic
Vatromet za torte je jedna veoma vazna i bitna stvar i nesto sto se u danasnje vreme podrazumeva. Kada bih mogao da biram da li cu imati vatromet ili ne, pre bih izabarao da ga nemam posto se meni licno i ne svidja bas toliko.
Biljana Brankovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, vatromet za torte nije nesto sto je posebno jeftino, odnosno nije nesto sto predstavlja bas sitnicu. Naprotiv, ako mene pitate moze da bude veoma skup detalj a i ukoliko imate vec neku lepu tortu saom ga dzabe na taj nacin rusite.
Marko Petrovic
Danas je postao trend i moda da se bez neke svecice ne slavi rodjendan. Mada, ni vatromet nije toliko potcenjena kategorija u Beogradu. Svako torta bi zbog ukupnog utiska trebala na sebi da ima vatromet, sto bi u svakom slucaju moglo da pruzi jednu potpuno novu draz i car.
Marina Dakic
Uvek sam se palsila tih vatrometa da ih stavljam na decije torte sve dok moj suprug jednom nije kupio cerci za rodjendan i bio je potpuno bezopasan od tada ne moze da prodje ni jedan rodjendan bez vatroemta.