O nama - PALAGO - FIGURICE I UKRASI ZA TORTU

Palago d.o.o je nastao još 2014. godine kao prodavnica zdrave hrane koju su sve prezadovoljne mušterije vrlo brzo okarakterisale kao najsnabdeveniju u gradu za nabavku svežih i kvalitetnih sirovina za kućnu ili industrijsku proizvodnju kolača i torti.

U želji da Vam uvek budemo na raspolaganju, proširili smo asortiman svojih proizvoda, kao i načine prodaje, tako da danas za svaku tortu ili kolač upravo kod nas možete nabaviti bukvalno sve što Vam je potrebno i u svako doba. Obezbedili smo Vam veleprodaju, maloprodaju, kao i online prodavnicu u kojoj i danju i noću možete na miru da se upoznate sa svim našim proizvodima i napravite popis kupovine.
Palago veleprodaja i maloprodaja proizvodi obuhvataju kompletan asortiman elemenata koji čine dobru poslasticu:

- SIROVINE (fondan masa, jezgrasto voće, kore za torte, šećeri, šlagovi i kremovi, čokolada, boje, arome, lešnici, bademi..)
- KUTIJE I PODMETAČI (mafini, torte, kolači, korpice, podmetači, stalci, torte od kartona, ukrasne tacne, ambalaža..)
- profesionalni ALAT za pravljenje torti i kolača (modle, četkice, špricevi, špatule, dozne, štapići, kese za šlag, lenjiri za oblikovanje torti..)
- ZDRAVA HRANA (čajevi, makrobiotika, ulja, med..)
- FIGURE I UKRASI po porudžbini (dekoracija, dečje torte, mladenačke torte, buketi i cvetovi..)

Pravljenje torti i kolača postalo je prava umetnost u kojoj svi ljubitelji slatkiša dodatno uživaju. Od fondan mase i drugih jestivih materijala u rukama majstora moguće je napraviti sve što pomislite, bilo Vi ili Vaše dete. Palago Vam je zato obezbedio neograničene mogućnosti u proizvodnji ukrasa i figurica koje možete da naručite kod nas i tako ukrasite tortu koju ste sami napravili ili kupili gotovu.

Radimo i veleprodaju sveg neophodnog materijala, od fondan mase, voća, kora za tortu, šlagova i kremova, vrhunske italijanske čokolade, boja, aroma do svega što čini dobar i ukusan kolač ili tortu.

Kako bismo Vam što više olakšali ovaj proces, kod nas ćete pronaći i profesionalne alate za izradu i dekoraciju torti, a da bi baš sve bilo cakum-pakum, tu je i bogat izbor ambalaže za pakovanje, koja može biti u različitim oblicima i veličinama, odnosno po želji i meri, i sa štampom (poruke, slike, logo..).

Palago Vam je obezbedio sve, Vaše je samo da odaberete neki od načina kupovine koji Vama najviše odgovara - lično, putem sajta ili telefonom i sve će stići na Vašu adresu bilo gde u Srbiji. Postoje i posebne pogodnosti prilikom plaćanja, kao i garancije kvaliteta robe koja je upakovana u originalnu zaštitnu Palago ambalažu.

Palago misli na Vas. Budite deo naše slatke porodice iz bajke.

Radno vreme:
Ponedeljak - petak 09 - 17 h
Subota 09 - 13 h

Palago - figurice i ukrasi za tortu, Beograd
Adresa: Stanka Tišme 31d, Batajnica
E-mail: palagosrbija@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Palago - Figurice i ukrasi za tortu
  • Palago,
  • Palago doo Beograd,
  • Palago Figurice za tortu,
  • Palago ukrasi za tortu,
  • Figurice i ukrasi za tortu Zemun,
  • Palago Figurice i ukrasi za tortu radno vreme