Uvodjenje vode u kucu Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Beograd
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 287
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd

Uvodjenje vode u kucu Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Uvodjenje vode u kucu Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Uvodjenje vode u kucu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Uvodjenje vode u kucu

Svako želi svoj krov nad glavom. Naravno, da bi se sve to odradilo kako valja, naročito ako sami zidate kuću, računajte da će vas „glava mnogo puta zaboleti“. Zbog toga su tu firme koje se profesionalno bave poslovima koji će umnogome olakšati celu priču, kao što je uvođenje vode u kuću. 
 
 
 
Preduzeća koja se profesionalno bave uvođenjem vodovodnih i kanalizacionih instalacija u vašu kuću, istovremeno vrše i rekonstrukciju postojećih vodovodnih i kanalizacionih sistema. Postavljanje celokupne instalacije biće izvedeno u vašem budućem kupatilu, kuhinji, dvorištu... 

Uvođenje vode u kuću – iskustva

Složićete se sa nama, da je svakome ko zida kuću, potreban “ortak“ za posao, jer niko ne može sam da obavi tako zahtevan poduhvat. Odaberite profesionalnu firmu koja će biti vaš partner, i kao takva spremna da za vas izvede visokoprofesionalne, najzahtevnije i najkompleksnije radove, a pri tom nastojeći da uštedi vaše vreme i vaš novac.

Uvođenje vode u kuću – kako se radi?

Za dovod tekuće vode koriste se pocinkovane ili plastične cevi za vodu, koje su određenog prečnika, dok se za odvod otpadnih voda koriste uglavnom plastične cevi. Izbor sanitarija i njihov položaj u vašem kupatilu i kuhinji, uslovljeni su dimenzijama tih prostora. Pri izboru opreme za kupatilo, od najveće je važnosti vođenje računa o kvalitetnom rasporedu opreme u prostoru. Sve je to iz razloga, da prostor koji imate – maksimalno funkcionalno iskoristite. Za domaćice, veoma je važno da pravilno raspoređene sanitarije omogućavaju jednostavno i lako održavanje, bez poteškoća, što je svim članovima porodice bitno. Na taj način se stvara dugoročno zadovoljstvo korišćenja vašeg kupatila i kuhinje.

Vodovodna i kanalizaciona instalacija u kuhinji

Izrada i postavljanje ovih instalacija veoma je zahtevna. Kuhinjska instalacija se uglavnom izvodi za buduću sudoperu, kuhinjski bojler, mašinu za pranje sudova i eventualno za frižider koji u sebi ima ugrađen ledomat.

Vodovodna i kanalizaciona instalacija u kupatilu

Sanitarni elementi kupatila koji dovode čistu, a odvode otpadnu vodu su bojler, tuš kabina, kada, wc šolja, vodokotlić ili patent ispirač, bide, lavabo, mašina za pranje veša. U nekim objektima još uvek se ugrađuju čučavci (podni klozeti), a negde se postavljaju pisoari. 
 
 
 
Postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije, vrši se u zavisnosti od toga koje sanitarne uređaje planirate u svom domu, i od njihovog rasporeda. Postavljanje vodovodnih i kanalizacionih cevi i ventila, radi se odmah nakon završetka zidarskih radova, odnosno, neposredno pre postavljanja ravnajućeg sloja, dok se sifoni, slavine i ostali sanitarni uređaji postavljaju nakon postavljanja pločica.
Vodovodna i kanalizaciona instalacija u dvorištu
Skoro svaka kuća ima dvorište, a verovatno želite da imate i česmu u njemu, kao i priključke za zalivanje travnjaka, na primer. Zbog toga je potrebno uraditi vodovodnu i kanalizacionu mrežu, jer možda ćete poželeti i bazene, fontanu, veštačke potoke i tome slično.
Kada profesionalni servis odradi ove usluge za vas, vama jedino što preostaje jeste da uživate u svom novom domu.

Uvođenje vode u kuću – cena

Troškovi uvođenja vode u kuću kreću se u rasponu od 50 do 500 evra, po kvadratnom metru. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Po svemu sudeci je najvaznije do svega da zaisat uvodjenje vode u kucu bude nesto sto ce da vas kosta svega nekolik stotina eura a da pri tome zaista vam neko ne neplati nesto vise nego sto kosta.
Simona Vucinic
Po meni je najvaznije od svega da svako uvodjenje vode u kucu treba i mora da ima neku svoju posebnu cenu koja i nije bas nesto posebno jeftina. Meni je samo veoma vazno da se oko svega unapred dobro i kvalitetno dogovorimo.
Todor Markovic
Naravno da ono moze da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Marta Dencevic
Mora u svakom slucaju da ono moze da se dosta uradi, smo je bitan kvlaitet u celoj prici.
Janko Zivanovic
Ako vec ovo radite, onda treba da gledate da to bude bas onako kvalitetno u dobro uradjeno tako da vise ne morate po tom pitanju previse da brinete.
Ljubinka Sreckovic
u svakom smislu je ovo korak koji mora posebno da se planira kako bi se na kraju kvlaitetno realizovao.
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da je sto se mene tice, licno najbolje da se odmah odlucite za kvalitet i da vam to uradi zaista jedno profesionalno lice.
Nikolina Pantelic
Ipak ovo treba da vam uradi bas neki veliki profesionalac a ne tamo neki priuceni majstor.
Ivan Stojanovic
Uvodjenje vode u kucu takodje moze da bude veoma odgovorna investicija. Pri tome, veoma je bitno da cevi koje uzmete budu bas onako kvalitetne.
Jana Stankovic
Licnog sam misljenja da je akva zeka jedno od najboljih mesta po ovom pitanju. Bas iz tog razloga treba da se opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Uvodjenje vode u kucu nije preteran tesko ali je definitino ipak nesto u sta posebno treba da ulozite napor i energiju. Zato je ipak bolje da platite profesionalca.
Marko Petrovic
Uvodjenje vode u kucu je ipak nesto sto vecina majstora koji i malo poznaju svoj posao mogu da urade bez problema.
Dusan Markovic
uvodjenje vode u kucu nije preterano tezak posao ali zahteva da se na kvalitetan nacin uradi. Generalno, ako planirate da na kvalitetan nacin uvedete vodu u kucu, onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucim licem.
Stojance Ristovski
Cene za uvodjenje vode u kuci su zaista i vise nego razlicite. Cene se krecu u sirokom rasponu i sve zavisi od majstora do majstora. U nekom proseku, troskovi se krecu od 300 eura pa na vise.