Dodaj firmu

Prolećna putovanja Eta Turs

Turistička agencija Eta Turs poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja širom sveta. Pored najlepših aranžmana za letovanje, zimovanje, kao i posetu evropskim gradovima, u našoj ponudi nalaze se i avio karte za aktuelne destinacije širom sveta.
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09
Stari grad, Beograd

TURISTTRADE turistička agencija

Provedite Vaš odmor na najlepšim plažama Grčke i Turske, izaberite agenciju TURISTTRADE. Ono po čemu se agencija izdvaja jesu atraktivni programi putovanja prilagođeni željama klijenata, kao i profesionalno i mlado osoblje koje je na uvek usluzi putnicima.
Pročitaj više

Golsvordijeva 34
Vračar, Beograd

Edonismo travel turisticka agencija

Edonismo travel turistička agencija Vam pruža mogućnost da otputujete na svoje putovanje iz snova. Posetite popularne destinacije poput Grčke, Turske, Italije i Španije ili neku daleku i egzotičnu zemlju poput Japana, Kine, Balija, Maroka
Pročitaj više

Vojvođanska 75
Surčin, Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog osiguranja.
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Prolećna putovanja Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Alta Marea Turistička agencija

Turistička agencija Alta Marea nudi nezaboravan odmor na svim meridijanima: letovanja, zimovanja, evropski gradovi, daleke destinacije Pored sveobuhvatne ponude aranžmana, našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje, autobuski prevoz i avio karte.
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10a, ( lok. 14, pogled na Palatu Srbije )
Novi Beograd, Beograd

Arena Travel turisticka agencija

Putujte bezbrižno i sigurno, izaberite licenciranu turističku agenciju Arena Travel iz Beograda. Posredstvom naše agencije možete letovati na najlepšim plažama Grčke, Španije i Azurne obale, posetiti čarobne gradove Evrope, krenuti na vikend ili šoping ture
Pročitaj više

Beogradska 27, lok 2
Vračar, Beograd

Prolećna putovanja su pored letovanja i zimovanja, jako popularna. Proleće je za mnoge ljude najlepše doba u godini, i tada nas očekuju praznici poput Uskrsa i Prvog maja, pa obično želimo da otputujemo negde, i da osetimo čari drugih gradova, kultura...

Vaš izbor mogu biti razni evropski gradovi, putovanja po Srbiji, ali i daleke destinacije, poput Maldiva ili Kariba, na primer.

Aranžmani za prolećna putovanja

Ako volite romantična putovanja, predlažemo da obiđete Dvorce Bavarske, koji su veoma bajkoviti i nalaze se na najlepšim predelima. Dvorci su nastali voljom bavarskog kralja Ludviga II, i satkani su od muzike Vagnera, stihova, romantike...

Možda ste zaljubljeni, pa je tada prava odluka da posetite prelepu Provansu, koja će vas očarati svojom lepotom, gde se prostiru nepregledna polja vinograda i suncokreta, lavande... Oduševiće vas kulturno-istorijsko nasleđe, kao i uživanje na blagom prolećnom suncu uz zvuke morskih talasa...

Ukoliko želite da u isto vreme budete na dva kontinenta, tada se odlučite za Istanbul, koji spaja Istok i Zapad, na najbolji mogući način. Glavni grad Turske se nalazi na obalama tri mora, pa ćete biti prijatno iznenađeni susretom orijenta i modernog; ljudi su ljubazni i gostoljubivi, a prelepe turističke znamenitosti ponećete zauvek u sećanju.

Jedna od zasigurno najposećenijih destinacija u Evropi svakako je Toskana. Nalazi se u centralnoj Italiji, na živopisnim brežuljcima, i predstavlja spoj umetnosti, istorije, vina vrhunskog kvaliteta i ukusne hrane. Firenca je glavni grad, a osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. Krivi toranj morate videti, i to tako što ćete posetiti Pizu, a naša preporuka je da obavezno obiđete San Điminjano i grad Luka.

Ako želite da šopingujete i da vidite predivan romantični grad, tada se odlučite za Veneciju. Nalazi se u neposrednoj blizini naše zemlje, i nazivaju je još i „kraljicom Jadrana“. Kada budete stigli, uskoro ćete shvatiti i zašto nosi to ime. Poznato je da Venecija ima kanale umesto ulica i po tome je jedinstvena u celom svetu. Posetite i Veronu, koja je poznata po Romeu i Juliji, i  zbog toga je nazivaju gradom večne ljubavi...

Vaš put može voditi i ka Bolonji, Raveni i San Marinu. Bolonja je prelepi srednjovekovni grad, i nazivaju je Crvenom, Debelom i Učenom – razlozi za to su crvenkasto-smeđe građevine, najstariji univerzitet na svetu koji nikada nije prestajao da radi, i veoma dobra hrana i piće koje ćete zateći u ovom gradu.

Ne obići Budimpeštu je zaista šteta, naročito zbog toga što nam je u komšiluku, a važniji razlog je svakako njena lepota i istorijsko nasleđe. Glavni grad Mađarske čine bržuljkasti Budim i ravničarska Pešta, pri čemu su razdvojeni Dunavom, na kome se nalaze divni mostovi. Ovo je grad koga ćete najbolje upoznati ako ga budete prepešačili, jer je on kao stvoren za to. Naići ćete na brojne široke bulevare i mnoge poprečne uličice, pa ćete osetiti duh nekadašnjeg Austrougarskog carstva.

Prolećna putovanja – daleke destinacije

Vaše prolećno putovanje može vas povesti na Tajland, koji važi za jednu od najmističnijih zemalja sveta. Opčiniće vas fantastični budistički hramovi i kraljevski dvorci, egzotičnost, usporenost života i filozofija... Ako dođete samo jednom, ostaćete zauvek zaljubljeni u Tajland.

Možda vas privlače zlatne peščane plaže, tropske večeri, i zemlja u kojoj se uživa u svakom trenutku života – tada odaberite Šri Lanku. Ovo je jedan mali komad zemlje nasred okeana, koji mami da bude istražen.

Vaše putovanje može da bude putovanje iz epohe u epohu, kroz vreme – i tada izaberite Liban, koji je zemlja ogromnih različitosti, koje se moraju videti, osetiti i doživeti.

Prolećna putovanja – aranžmani – cene:

Da biste obišli gradove Toskane, potrebno je platiti za 6 dana i 3 noćenja – u proseku oko 150 evra; da biste videli Dvorce Bavarske, za šest dana cena je oko 190 evra; Alzas – Švarcvald, cena je oko 230 evra za šest dana autobusom; ukoliko želite u Milano, za isti broj dana potrebno je izdvojiti oko 180 evra; ako vas privlači Transilvanija, cena je oko 100 evra za četiri dana autobusom...

Ako je vaša želja daleki Tajland, tada je cena aranžmana 1490 evra u proseku i u pitanju je 12 dana i 9 noćenja. Da biste posetili Liban u proleće, prosečna cena po osobi je 949 evra...

* Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane