Dodaj firmu

Siberian Wellness SD

Kompanija Siberian Wellness sa preko 65 predstavništva širom sveta i preko 15 prodajnih objekata u Srbiji je jedna od vodećih kompanija koja promoviše moć prirode koja se može iskoristiti za lečenje različitih hroničnih tegoba i u službi kozmetike.
Pročitaj više

Terazije 32
Beograd

Dietetski suplementi Dietfood

Dijetetski suplementi mogu postati Vaš saveznik u borbi protiv različitih bolesti. IMATE PRAVO NA IZBOR kada je Vaše zdravlje u pitanju.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 134/12, Beograd
Beograd

Natrijum askorbat je neophodan našem organizmu, ali možda mnogo naših čitalaca zapravo ne zna šta je on u stvari, pa ćemo pojasniti. Dakle, natrijum askorbat je vitamin C u obliku soli, i jedini oblik sintetskog vitamina C koga naš organizam može apsorbovati u znatno većem obimu.

O čemu se zapravo radi? Uzmemo li običan vitamin C, apsorbovaćemo samo od 16-30%, a u obliku natrijum askorbata čak 75%. 

Kako natrijum askorbat deluje na naš organizam?

Ako smo vas zainteresovali na samom početku, sada saznajte koji su to sve benefiti korišćenja ovog suplementa ishrani. 

Ukoliko koristite od šest do deset grama dnevno tokom godinu dana, u potpunosti ćete revitalizovati svoj organizam. 

Vitamin C je jedan od najjačih antioksidanata, on poboljšava naš imunitet, sprečava bolesti disajnih puteva, regeneriše naša tkiva i kosti. 

Takođe, ako imate dijabetes i povišen holesterol, vitamin C je pravi izbor, a štitiće vas i od  glaukoma i urinarnih infekcija. Prednosti ovog suplementa ishrani su brojne, pa tako možete dobiti mladolikiji izgled kože, ali i smanjiti rizik od srčanih oboljenja kao i kancera. 

Možemo zaključiti da ako redovno uzimate natrijum askorbat, sprečićete razvoj mnogih bolesti ali i produžiti svoj vek.

Natrijum askorbat – iskustva

Svi mi želimo da se pravilno hranimio i da svom organizmu priuštimo sve što mu je neophodno kako bismo se što bolje osećali i imali dovoljno energije za razne obaveze i slobodne aktivnosti. Neki ljudi se odlučuju da sami prave natrijum askorbat, ali to iziskuje određeno vreme, koje ćete morati da izdvajate svakoga dana. Pošto se živi veoma brzim tempom, pitanje je da li ćete moći da ispoštujete da natrijum askorbat pravite svakoga dana, 365 dana u godini?

Da biste bili sigurni da nijedan dan nećete propustiti zato što niste imali vremena za pripremu napitka, ili ste prosto bili mrzovoljni, najbolji način jeste da unapred kupite dovoljne količine gotovog natrijum askorbata. 

Ispod našeg teksta se nalaze oglašene firme, preko kojih možete poručiti ovaj dijetetski suplement u gotovom obliku.

Zašto kupiti natrijum askorbat u gotovom obliku?

Vitamin C se vrlo brzo raspada pod uticajem svetla, vazduha, gvožđa, ili sečenjem i mlevenjem namirnica. Recimo, ako mešate napitak u kome se nalazi vitamin C metalnom kašikom, on će vrlo brzo nestati. Na ovakav način pripremljen, veći deo vitamina C će se veoma brzo izlučiti iz našeg organizma, pa od njega nećemo imati željene koristi. 

Upravo iz tih razloga, na tržištu postoje proizvodi sa postepenim oslobađanjem vitamina C u našem organizmu, koje traje i do 12 sati. 

Ako želimo najviše od vitamina C, najbolje je da ga uzmemo kao natrijum askorbat i to u gotovom obliku.

Natrijum askorbat – cena:

Cena se kreće u rasponu od 600 do 1100 dinara za 100 grama natrijum askorbata u prahu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane