Kontakt podaci za vašu firmu
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
U potpunosti sam protiv hemije u treningu. Svi ovi preparati koji se koriste kao npr. sagorevaci masti sigurno narusavaju zdravlje. Zbog toga je najbolje da se svi okrenomo prirodnoj ishrani u treningu.
Ivana Petrovic
Koliko je samo meni poznato, sagorevaci masti su za mnoge odlicno resenje. Odnosno za mnoge jednostavno ne postoji bolje resenje u ovom trenutku.
Marina Zivkovic
Sto se tice sagorevaca masti, samo treba da znate da je veoma bitno da se ovde odlucite za kvalitet. druge stvari onda ovde i nisu bas toliko vazno.
Petar Jankulovski
Osnovni problem sa njima je u tome sto oni mogu cesto da izazovu kontra efekat. Sa druge, strane problem je i u tome sto oni manje vise dosta kostaju.
Stojance Ristovski
Sagorevaci masti su odlican izbor ali je osnovni problem u tome sto oni poprilicno kostaju.
Jovana Milinkovic
Ako mene pitate, ovi sagorevaci bas mogu da budu od koristi. Jedini je problem u tom sto cete morati bas onako dobro da naucite da ih koristite - tu pre svega mislim na pravi tajming.
Milen Jovanovic
Ako se vac bavite nekim pojacanim fizickim aktivnostima, veoma je vazno da znate da je potrebno da imate veoma kvalitetne sagorevace masti kako biste imali pun efekat.
Lea Stankovic
Ja sam licno protivnik hemije u svakom obliku i smatram da je najbolje da covek sa svojim telom sam uradi najbolje sta moze da uradi.
Filip Milutinovic
Ako ste bas neki profesionalni sportista, onda us sagorevaci masti u svakom slucaju nesto sto cete morati da profesionalno konzumirate.
Mihajlo Nastasovic
Ipak je po pitanju sagorevaca masti potrebno da se dobro unapred informisete, kako vam se kojim slucajem ne bi deslio da kupite neko djubre.
Simona Vucinic
Mislim da je za vas jedno od najboljih resenja kada biste se odlucili da posetite mesto koje se zove Dietfood i u koje mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni sagorevaci masti, samo treba da posetite radnju Diastar i tamo pitate sve sta vas zanima.
Ljubinka Sreckovic
Mislim da su sagorevaci masti za nekog ko vezba u teretani potpuno normalan ishod. To je svakako deo jedne dnevne rutine. Posetite teretanu Dream Gym pa cete videti kako samo sportisti izgledaju.
Nikolina Pantelic
Smatram da je po pitanju sagorevaca masti, ubedljivo najbolje resenje da posetite radnju koja se zove Zeo - tex i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Jana Stankovic
Sagorevace masti ipak ne treba svako da koristi ali ukoliko se vec opredelite za njih onda vam sigurno mogu u odredjenom estetskom smislu mogu pomoci.
Todor Markovic
Veoma je vazno da se odredjene supstacne, ondosno suplementi u ishrani dodaju na pravi nacin. Treba znati generalno sta se sa cim moze kombinovati.
Janko Zivanovic
Sa odredjnim suplementima kao sto su primera radi sagorecavi masti nije se bas tako jednostavno igrati. Po tom pitanju slobodno treba da posetite radnju koja se zove WVS koja u svojoj ponudi ima veoma kvalitetne suplemente.
Petar Jankovic
Sagorevaci masti su nesto sto obican covek, koji upraznjava umerenu fizicku aktivnost, da konzumira. Pri tome, sagorevaci masti su nesto sto na prvom mestu koriste bodibilderi.
Marko Petrovic
Sagorevaci masti su vestacki suplement. Takv jedan suplement sigurno da u estetskom smislu koristi odredjenim sportistima ali u svakom drugom smislu mislim da nije toliko zdrav za covekov organizam.
Dusan Markovic
Rad u teretani je danas dostigao neslucene razmere. Pre svega, ukoliko se odlucite da koristite sagorevace masti, u svakom slucaju je najbolje da se dobro posavetujete sa nekim lekarom ili farmaceutom.
Biljana Brankovic
Sigurno da postoje odredjeni tipovi sportista koji moraju da uzimaju sagorevace masti. Ja sam licno protiv koriscenja ovog tipa suplemenata zbog toga sto mislim da narusavaju zdravlje.
Ivan Stojanovic
U potpunosti sam protiv hemije u treningu. Svi ovi preparati koji se koriste kao npr. sagorevaci masti sigurno narusavaju zdravlje. Zbog toga je najbolje da se svi okrenomo prirodnoj ishrani u treningu.