Kontakt podaci za vašu firmu

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
5.0 | 4 ocena
Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina kompanija WVS d.o.o nudi Vam isključivo najkvalitetnije dijetetske suplemente, paletu od preko 50 proizvoda za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa…...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, (TC Milenijum, lok 42)
Beograd
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

Diastar sportski suplementi

  • 2
5.0 | 3 ocena
Nudimo vam široku paletu sportskih preparata svih najpoznatijih i proverenih proizvođača kao i sportsku opremu po veoma povoljnim cenama....
Pročitaj više
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

XL Sport System

  • 2
5.0 | 2 ocena
Firma XL SPORT SYSTEM svim profesionalnim i rekreativnim sportistima nudi najkvalitetnije sportsko-dijetetske proizvode (suplemente). Iz naše ponude posebno izdvajamo proizvode svetskog brenda broj 1 WEIDER, čiji smo ovlašćeni uvoznik i di...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 231, lok.150, TC Enjub
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Proteinske sejkove treba na prvom mestu da koristite za povecanje misicne mase. Ne morate nuzno da trcite u neku prodavnicu koja je specijalizovana za prodaju preparata za sportiste. Posotji mogucnost i da proteinski sejk napravite od prirodnih proizvoda.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, svaki covek je sposoban da se samostalo opredeli za jedan dobar sejk i da ga pre svgea sam napravi.
Petar Jankulovski
Pre svega smatram da je sto se ovog sejka tice, veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, ovo je sejk u koji zaista ne treba da sumnjate da mozete da imate puno poverenje. Mada, ako planirate misicni rast, to nista ne treba da vas zacudi.
Stojance Ristovski
Mislim da je kod ovog sejka, najvaznije da bude dobro smuckan. Sve drugo je daleko manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta sejka. Ako se za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Milen Jovanovic
Licno mislim da je ovo odlicna vrsta sejka. Ako se za njega odlucite, vazno je samo da se oducite za kvalitet.
Lea Stankovic
Ovo je ipak posebna vrsta napitaka u koje treba uvek da imate puno poverenje.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, na nasem trzistu postoji bas onako dosta proteinskih sejkova. Jedini je problem u tome sto oni dosta kostaju tako da jeza njih bas onako potrebno imati para.
Simona Vucinic
Sigurno da je on u odredjenim situacijama onako bas zlata vredan.
Mihajlo Nastasovic
Ipak je ako pricamo realno proteinski sejk nesto sto svaki covek moze samostalno da napravi.
Marta Dencevic
verujte mi, samo treba da se malo potrudite i sigurno mozte da pronadjte razlicite proteinske sejkove. Pri tome, u danasnje vreme bukvalno esve mozete da pronadjete na internetu.
Todor Markovic
proteinski sejk je napitak koji svaki covek treba sebi da priusti ako se vec bavi nekim povecanim fizickim aktivnostima. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Po pitnjau proteinskog sejka, samo treba da posetite mesto koje se zove ruska apoteka i vise oko toga nema problema.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnog proteinskgo sejka, samo treba da se obratite centar Diastar.
Jana Stankovic
Sigurno da su proteinski sejkovi i vise nego zdravi. Ono sto je sa druge strane bitno je da treba da ih kupite na nekom provernom mestu kao sto je primera radi WVS.
Biljana Brankovic
Po pitanju proteinskih sejkova, ipak je kvalitet to sto je po meni na prvom mestu u sto tako treba i da ostane.
Janko Zivanovic
Ubedljivo je najbolje da posetite neki kvalitetan nutricionisticki centar i slobodno pitate sve sta vas zanima.
Petar Jankovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan proteinski sejk, ne treba zaista nesto puno sa tim da se opterecujete vec slobodno mozete da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Marko Petrovic
Svako moze ko i najmanje zeli da se potrudi da sam napravi odredjeni proteinski sejk. U danasnje vreme bukvalno sve moze da se pronadje preko interneta a da pri tome moze da koristi samo prirodne sastojke.
Dusan Markovic
Po meni je ovde ista situacija kao i sa proteinskim napicima. Na internetu mozete pronaic veliki broj recepata za pripremu proteinskog sejka od iskljucivo prirodnih sastojaka. Bas kao sto je to rekao i Ivan.
Ivan Stojanovic
Proteinske sejkove treba na prvom mestu da koristite za povecanje misicne mase. Ne morate nuzno da trcite u neku prodavnicu koja je specijalizovana za prodaju preparata za sportiste. Posotji mogucnost i da proteinski sejk napravite od prirodnih proizvoda.