Kontakt podaci za vašu firmu

Siberian Wellness SD

  • 1
5.0 | 1 ocena
Kompanija Siberian Wellness sa preko 65 predstavništva širom sveta i preko 15 prodajnih objekata u Srbiji je jedna od vodećih kompanija koja promoviše moć prirode koja se može iskoristiti za lečenje različitih hroničnih tegoba i u službi koz...
Pročitaj više
Terazije 32
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.2 | 5 ocena
Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina kompanija WVS d.o.o nudi Vam isključivo najkvalitetnije dijetetske suplemente, paletu od preko 50 proizvoda za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa…...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, (TC Milenijum, lok 42)
Beograd
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

XL Sport System

  • 2
5.0 | 2 ocena
Firma XL SPORT SYSTEM svim profesionalnim i rekreativnim sportistima nudi najkvalitetnije sportsko-dijetetske proizvode (suplemente). Iz naše ponude posebno izdvajamo proizvode svetskog brenda broj 1 WEIDER, čiji smo ovlašćeni uvoznik i di...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 231, lok.150, TC Enjub
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Srdjan Budimirovic
Proteini se prevashodno koriste za povecanje misicne mase. Medjutim, postoje i sportisti koji protein koriste kao dodatak ishrani kako bi ocuvali postojecu telesnu masu.
Petar Jankulovski
To pre svega znaci da je za dobro misicnu masu veoma vazan pravilan unnos proteina.
Ivana Petrovic
Sto se tice ovih proteina ja se iskreno govoreci sa njima ne bih nikada nesto posebno igrala.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, proteini za misicinu masu su ipak nesto posebno i nesto sto je manje - vise svima potrebno.
Marina Zivkovic
Zaisat su po pitanju rasta misicne mase, proteini i vise nego idealno resenje.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, ne moze d ase odvije dovoljno veliki rast misicne mase bez adekvatnog unosa proteina.
Milen Jovanovic
Koliko mi je samo poznato, ovo je odlicna vrsta proteina. Ako se za njih odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, ovo mogu da vudu bas onako ozbiljni proteini kada govorimo o rastu misicne mase.
Filip Milutinovic
Ukoliko planirate da vam raste misicna masa, u svakom slucaju je bitno da vam u isto vreme poraste i dzep.
Simona Vucinic
Sto se tice proteina kada vec ulazete u sebe neki fizicki napor onda treba i da ulozite u protein. To je sigurno za vas jedno dobro resenje.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da su proteini za misicnu masu i vise nego potrebi. Bas iz tog razloga samo treba da vodite racuna o tome da ih pazljivo birate i unosite u dovoljnim kolicinama.
Marta Dencevic
Mozda su ipak proteini nesto sto je potrebno za rast misicne mase ali u isto vreme mogu da vam kazem i daje veoma vazno da redovno konzumirate obroke.
Todor Markovic
Naravno, ako vam je vec cilj povecanje missicne mase, onda je definitivno najbolje da se onda po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje zaista mozete da imate puno poverenje. Najbolje je da povecanje misicne mase bude postepeno.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju proteina za misicnu masu, pre svega mene trebad a poslusate i da slobodno posetite mesto koje se zove ruska apoteka a koje se nalazi u Beogradu.
Nikolina Pantelic
Cesto su proteini za misicnu masu potrebni za kvalitetan rast misica. Zato je mozda najbolje da posetite WVS centar.
Jana Stankovic
Svakako da su proteini za misicnu masu i vise nego korisni. Pri tome, veoma kvalitetne mozete da kupite u Dietfood.
Biljana Brankovic
Mnogo ljudi je porotiv upotrebe proteina za povecanje misicne mase ali je zapravo cinjenica i to da su sve to proteini u koje mozete da imate puno poverenje da mogu da budu vrhunskog kvaliteta.
Janko Zivanovic
Proteini su veoma vazni za jedan normalan rast misicne mase ali je potrebno da oni zbog vaseg zdravlja budu odredjenog kvaliteta. Zbog toga je najbolje da posetite radnju koja se zove Ultima Nutrition kako biste dobili najkvalitetniji proizvod.
Petar Jankovic
Proteini se u najvecem broju slucajeva kostiste za povecanje misicne mase. Medjutim, postoji i odredjeni broj sportista koji proteine koriste kako bi odrazli postojecu misicnu masu.
Marko Petrovic
Danas mladi sportisti kazu kakone mogu da postignu adekvatan rast misicne mase a da ne koriste nekue suplemente kao sto su primera radi proteini. Mislim da to nije bas u poptunosti tacno i da je ipak potrebno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Proteini po meni treba da budu sastavni deo ishrane svakog sportiste. Proteini se mogu korisiti na dva nacina: mogu biti dodatak ishrani sa ciljem uvecanja misicne masa a mogu biti i dodatak ishrani sa cilj da sportista ne nastavi da gubi misicnu masu.
Ivan Stojanovic
Proteini se prevashodno koriste za povecanje misicne mase. Medjutim, postoje i sportisti koji protein koriste kao dodatak ishrani kako bi ocuvali postojecu telesnu masu.