ULTIMATE NUTRITION -vitaminski i za mrsavljenje preparati

  • 4
5.00 | 3 ocena

Ultimate NutritionDa li ste dovoljno informisani?

Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalitetan proizvod.

Zbog toga pozivamo potrošače da se što bolje informišu kako bi znali kakav proizvod unose u svoj organizam, jer posledica unošenja nekvalitetnih proizvoda ne samo da neće dati očekivane rezultate već mogu izazvati neželjene posledice.

Preporučujemo da uvek kupujete proizvode fi rmi koji svoje suplemente proizvode po najvišim standardima i čiji je cilj ne samo da proda taj proizvod i ostvari dobit već da kupac bude u potpunosti zadovoljan i zaštićen.

Dijetetski suplementi firme ULTIMATE NUTRITION, koji se prodaju na našem tržištu u potpunosti su proizvedeni i pakovani u SAD po najvišim mogućim standardima u fa brici koja se nalazi u Famingtonu CT, USA, i namenjeni za najzahtevnije i po standardima najkvalitetnije, a to je Američko tržište, što se dokazuje i BAR KODOVIMA utisnutim na pakovanjima.

Kao garanciju kvaliteta posedujemo originalne certifi kate o kvalitetu i slobodnoj prodaji overeni od proizvođača i državnog administratora Sjedinjenih Američkih Država.

Kupcima Ultimatovih proizvoda je sve jedno da li će kupo vinu obaviti u Njujorku, Los Anđelesu, Čikagu ili na našem tržištu, jer su sigurni da je taj proizvod onaj pravi. Poznato je da je velika razlika u kvalitetu proizvoda koji se u potpunosti proizvode i pakuju u Americi i namenjeni za Američko tržište i onih koji su namenjeni za Ne Američko trišite, a to su oni proizvodi koji su navodno samo pakovani u nekoj trećoj zemlji.

Mislite o svom zdravlju i o tome koje suplemente koristite. Ono što mi možemo da vam poručimo je rečenica koja već 30. godina nije izmenjena i koju je te 1979 godine kada je u Farmingtonu, CT, USA osnovana kompanija rekao njen osnivač gospodin Viktor Rubino: „NIKADA NEĆEMO POVEĆAVATI PROFIT NA UŠTRB KVALITETA“. Hvala mu!

Firma U.N. System je od 1995 godine generalni zastupnik i uvoznik Ultimate Nutrition za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.


- Preparati za mrsavljenje

- Vitaminski preparatiUltimate Nutrition

Iskustva i preporuke posetilaca

12.10.2018 04:38
Bojan Okruglic

ogromnu vaznost pored bavljenja sportom imaju i suplementi. Jako je vazno da li su suplementi koje cete koristiti sertifikovani. Ultimate Nutrition su provereni na nasem trzistu,a i jedni od najprodavanijih!

01.05.2017 02:37
Kosta Savic

Kao garanciju kvaliteta poseduju originalne certifikate o kvalitetu i slobodnoj prodaji overeni od proizvodjaca i drzavnog administratora Sjedinjenih Americkih Drzava.Jedini originalni proizvodi na nasem trzistu.

11.03.2017 11:53
Iva Markovic

Koristim ultimate nutrition nekih godinu dana.Svaki dan idem na fitnes i jednostavno posle dana na poslu u to vreme uvek imam najmanje snage.Zato svoje misice hranim njihovim proteinskim sejkovima.

13.07.2016 01:09
Milos Bozovic

Ultimative nitrition vam nudi veliki izbor preparata koji zamenjuje obilne obroke a nudi vam veliku kolicinu proteina tako da mozete trenirati maksimalno oslobadjajuci se masnih naslaga.

29.05.2016 09:43
Goran Sarenac

Ovo su proizvodi renomiranog proizvodjaca koji su mi mnogo pomoglida unapredim svoje fizicke predispozicije.Ono sto je najbitnije od svega je da su potpuno bezopasni za organizama.Sve preporuke sportistima.

21.02.2010 22:23
darko tesic

:0))

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportski preparati
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ULTIMATE NUTRITION -vitaminski i za mrsavljenje preparati
  • ultimate nutrition,
  • preparati za mrsavljenje,
  • vitaminski preparati,
  • proteinski preparati,
  • povecanje misicne mase