Adresa: Ante Bogićevića 8
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat
Beograd
Adresa: Rada Neimara 11
Beograd
Adresa: Paunova 24, lokal 43, TC Banjica
Beograd
Adresa: Vodovodska 175e, Žarkovo, Čukarica
Beograd
Adresa: VIII Sutjeska 30b, Kotež
Beograd
Adresa: Zadrugarska 34, Gradski park 2 (hala Pinki)
Beograd
Adresa: Milutina Milankovica 1
Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Djindjica 94 ( blok 30, kod Novog Merkatora )
Beograd
Adresa: Nikolaja Gogolja 4, Beograd
Beograd
Adresa: Dušana Jovanovića 4, Kumodraž
Beograd
Adresa: Preševska 40
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Rođendani za tinejdžere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Rođendani za tinejdžere

Proslava rođendana starijeg deteta, ili tinejdžera, često predstavlja pravu glavobolju za roditelje. Oni se sa nostalgijom prisećaju vremena kada je bila dovoljna neobična torta, more slatkiša, sokića i bombona, igračaka, balona i naravno, veselih drugara i poklona, pa je slavljenik bio srećan i zadovoljan.

rođendani za tinejdžere

 

Ipak, sve se menja kako vaše dete raste, jer su njegove potrebe drugačije. Ako u kući imate tinejdžera, onda znate da je on prerastao dečije igraonice, ali isto tako ne želi ni da slavi rođendan kod svoje kuće. Na kraju, priznajte sebi – to ne želite ni vi, jer osim što morate da snosite sav posao oko pripreme hrane i dekorisanja prostora, posle zabave vam ostaje brdo tanjira, čaša, probušenih balona i svakakvog drugog nereda koji je potrebno srediti...

Proslava rođendana za tinejdžere

Ako pogledamo kako razmišlja vaše dete videćemo da i ono želi da se zabavi na zanimljivijem mestu, u prostoru koji nalikuje klubu, na primer. Tinejdžeri žele da izgledaju kao da su stariji, pa u skladu s tim imaju potrebu da rođendanska žurka bude originalna, drugačija, jednostavno – događaj o kome će se dugo pričati u društvu, u školi...  

Svakako ćete i vi biti srećniji ako udovoljite vašem odraslom mališanu, a i sebi ćete olakšati, jer nećete morati da prionete na ogroman posao. U tom smislu, postoje moderni i pristupačni prostori koji nude zanimljive sadržaje i mogućnosti.

Potrebno je imati na umu da deci koja ulaze u pubertet veoma imponuje da svoj rođendan proslave u klupskoj atmosferi, jer se na taj način osećaju starije i ozbiljnije u odnosu na ostale vršnjake.

rođendani za tinejdžere cene

 

Rođendani za tinejdžere iskustva

Posebni klubovi ili diskoteke koji se bave organizovanjem rođendana za tinejdžere, nude sadržaje koji su primereni deci tog uzrasta i to u namenski opremljenim prostorima na atraktivnim lokacijama.

Prostori mogu biti veličine i od 500 metara kvadratnih, u okviru kojih se nalaze: kafić-diskoteka sa velikim video bimom, pa mogu biti organizovane karaoke ili DJ žurke; bilijar sala, namenjena starijim dečacima i devojčicama koji vole ovu vrstu zabave; PC room; u okviru prostora može postojati teren za stoni tenis, stoni fudbal, air hockey, streeet basket, PS3, X-BOX (na video bimu) i još mnogo toga...

Kao što vidimo, zahvaljujući celokupnoj ponudi, dobar provod je sasvim zagarantovan, a o rođendanu će se još dugo pričati. Diskoteka je prilagođena deci uzrasta od deset do šesnaest godina.

Ako vas zanima koliko je trajanje jedne žurke, radnim danima možete računati na tri sata. Na raspolaganju vam stoje all-inclusive paketi, a trebalo bi znati da je neophodno rezervisati termine na vreme. U tom smislu, uplaćuje se kapara koja je obično pedeset posto od zakupa prostora.

Nakon toga ćete dobiti pozivnice u onom broju koji vam je neophodan, a postoji mogućnost da promenite termin u vremenu koje je slobodno.

Rođendani za tinejdžere cene:

Cene rođendana za tinejdžere se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Rođendaonica disco party pravi najlepse rodjendane za tinajdzere u gradu. Mi smo tmo nekoliko puta slavili rođendan deci i prezadovoljni smo kako je sve odradjeno.
Marta Dencevic
Najvaznije od svega je da rodjendani za tinejdzere prodju na najbolji moguci nacin bezbedno i da se niko ne povredi. Kazem to pre svega zbog toga sto su u Beogradu u danasnje vreme rodjendani postali pravi bezbednosni rizik.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, svi rodjendani su nesto sto bi posebno trebalo da se plati i sto svakako nije bas previse jeftina i naivna stanka.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sigurno su ovi rodjedani nesto sto bi debelo trebalo da se plati.
Ivan Stojanovic
Po pravilu su rodjendani za tinejdzere zaisat nesto posebno. Sve drugo je po meni samo gubljnje vremena i nista vise od toga.
Nikolina Pantelic
Sto se njih tice, sigurno je kvalitet samo jedna od stvari koje su i vise nego vazne.
Marko Petrovic
Kako god da okrenete, ovi rodjendani su zaista nesto sto je i vise nego posebno.
Jana Stankovic
Moje generalno misljenje je da mnogi ljudi zaista nisu vise u nekom posebom problemu sto se tice tinejdzerskih rodjendana posto ih deca sve manje slave.
Biljana Brankovic
ne znam zaista samo ko jos slavi tinejdzerima rodjendane niti smatram da je to nesto sto je generalno moguce.
Dusan Markovic
Koliko mi se cini, tesko se tinejdzeri u danasnje vreme odlucuju da slave rodjendane, koliko mi se samo cini, oni to onako ljudski od poectka izbegvaju da rade.