Confetti s Ljubavlju

5.0 | 2 ocena
Ulica: Paunova 24, lokal 43, TC Banjica
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Confetti s Ljubavlju
Mobilni: 064/
www.confetti.rs

O nama

Confetti s ljubavlju izrađuje originalne i jedinstvene dekoracije koje će sve Vaše proslave ispuniti šarenilom boja, kao što su: pinjate, dekoracija za slatki sto i personalizovani poklon paketići. Posebno želimo da naglasimo da se pinjate i sva druga dekoracija izrađuju i dekorišu ručno, u skladu sa idejama i željama naših malih i velikih slavljenika.

Vlasnica firme Confetti je peruanka Nadia koja već pet godina živi u Srbiji gde se udala i ima dvoje predivne dece. Na ideju o pravljenju pinjati došla je za ćerkin prvi rođendan, jer nije mogla da pronađe odgovarajuću dekoraciju i ukrase. Danas je njen hobi prerastao u ozbiljan posao u kome jako uživa, jer ima priliku da sa ljudima u Srbiji, podeli deo svoje kulture i tradicije.

Pinjate su najpopularnija dekoracija za proslavu rođendana, ali i druge svečanosti u zemljama Latinske Amerike. Ipak, zemlja porekla pinjate je Kina gde se koristila kao dekoracija prilikom proslave dolaska proleća. Ovaj kineski običaj koji je u Evropu preneo Marko Polo, prihvatili su Španci, Italijani i Francuzi. Kada su osvojili Meksiko, Španci su ovaj običaj preneli u zemlje Latinske Amerike gde je postao neizostavni deo svakog slavlja.

Pinjate se izrađuju kombinacijom različitih vrsta materijala, kao što su: papir, karton, balon, krep papir, traka... Svojim razigranim bojama na pravi način oslikavaju veseli duh i radost življenja koji je karakterističan za narode Latinske Amerike.

Ukoliko i Vi želite da veselje obojite najlepšim bojama i radošću, Confetti s mnogo ljubavi i pažnje izrađuje personalizovane pinjate za različite vrste proslava: dečiji i rođendani za odrasle, krštenja, proslave rođenja deteta, matura, Bachelor party (žensko veče), veridba, venčanje itd.

U zavisnosti od uzrasta i želje slavljenika, pinjate se mogu napraviti u bilo kom obliku: crtani likovi, grb omiljenog sportskog kluba, brojevi, trolovi, emotikoni..., pinjate za Noć veštica, Uskrs, Božić, Novu godinu i sl. Svaka pinjata sadrži slatkiše, konfete i palicu za razbijanje iste.

Cena pinjati se kreće od 1.700 do 3.500 dinara, u zavisnosti od oblika i veličine. Pored standardne veličine, izrađujemo i mini pinjate, kao i pinjate više od 1 metra, po dogovoru. Takođe, jedinstvena dekoracija učiniće svaku Vašu proslavu magičnom.

Confetti s ljubavlju nudi kompletnu organizaciju proslave rođendana sa slatkim stolom, slatkišima i balonima po dogovoru. Ako želite da obradujete Vaše goste, vršimo izradu personalizovanih poklon paketića za rođendane, žensko veče i sve druge vrste događaja, po želji.

Takođe, nudimo i druge vrste dekoracija za proslave:

 • Slatki sto
 • Maske
 • Baloni
 • Poklon paketići
 • Etikete i ukrasi za flašice za vino

Darujte s ljubavlju, darujte Confetti!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 09-15h
nedelja neradni dan

Naše radove možete pogledati na Facebook stranici:

Confetti s ljubavlju, Paunova 24, lokal 43, TC Banjica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ankica Zikic
  13.06.2018 02:20

  Definitivno najbolja dekoracija naseg rodjendana do sada! Mi smo porucili kompletnu cars dekoraciju,slatki sto,vocni sto ,cars pinjatu i nas decak je bio odusevljen,kao i njegovi drugari,a i svi mi odrasli! Sve je odradjeno veoma profesionalno ,organizovano i sa stilom! Svaka cast za Confetti sljubavlju,njihov rad i profsionalizam je za svaku pohvalu! Toplo ih preporucujem!

  Gordana Krstič
  12.05.2018 07:33

  Naručili smo dekoraciju i pinjatu za dečiji rodjendan.Jako smo zadovoljni uslugom. Nadia je jako profesionalna. vrlo brzo smo se dogovorili sve. Deca su bila odusevljena. za svaku preporuku.

  Firme u blizini

  Agencija venčanja Emilija, Bulevar kralja Aleksandra 380, Zvezdara, Beograd
  Ballonino, Gornjogradska 9, lokal br. 8, naselje Sava Kovačević, Zemun, Beograd
  Dekoracija balonima House of Party, Venizelosova 42, Stari grad, Beograd
  O LA LA BALLOON dekoracija, Kraljice Marije 49, Zvezdara, Beograd
  Baloni u zemlji čuda, Prvomajska 82, Zemun, Beograd
  Ballonessa.rs, Pešački prolaz Albanija bb, lokal 10, Stari grad, Beograd