O nama - BILIJAR KLUB PROFESIONAL


Ukoliko tragate za adekvatnim prostorom kako biste proslavili rođendan, diplomiranje, organizovali žurku, ili imali nazaboravan sportski dan za vaš kolektiv idealno mesto za Vas je Bilijar klub Profesional u srcu Zvezdare.

Naš klub se prostire na dva nivoa i ukupne je površine blizu 600m2.

Rođendan je u životu svakoga od nas poseban datum, a mi Vam nudimo prijatan ambijent sa vrhunskom uslugom, kako bi Vaša proslava ili kolegijalno druženje ostali upamćeni.

Kod nas možete da iznajmite samo prostor, ili ako Vam odgovara, mi možemo da Vam obezbedimo i hranu i piće. O svemu tome ćemo se dogovoriti kada nas budete kontaktirali.

Naš prostor za Vašu proslavu ili za team building možete zakupiti na dva i po do tri sata. Mi smo Vam pripremili nekoliko paketa ponuda kao što su: Standard, Premium, Exclusive, All inclusive.

Cena svake od ovih ponuda zavisi od broja vaših gostiju, od toga da li želite da iznajmite oba nivoa našeg kluba Profesional, kao i od toga da li želite naše piće i hranu. Sve ponude obuhvataju rekreaciju uz bilijar, stoni tenis, sony plastation, stoni fudbal i pikado. Od svih ponuda jedino All inclusive podrazumeva zakup prostora uz neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Mi Vam nudimo prostor, raznovrsne sadržaje za zabavu, i "živu" svirku petkom, Vaše je samo da nas kontaktirate.

Upravo zbog svih sadržaja za relaksaciju koje Vam nudi Bilijar klub Profesional, mi smo i idealni za poslodavce koji traže prostor u kome bi se zaposleni družili van posla i kvalitetno proveli vreme.

Posetite nas i uverite se u prijatnost našeg ambijenta i kvalitet naših usluga. Nama će biti veliko zadovoljstvo da Vas ugostimo.

Radno vreme:
ponedeljak-četvrtak: od 08 do 24 h
petak: 08 do 01h
subota: od 10 do 01 h
nedelja: od 10 do 24h

Bilijar klub Profesional, Preševska 40, Zvezdara.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Bilijar klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Profesional
  • Bilijar klub Profesional,
  • Bilijar klub na Zvezdari,
  • Bilijar klub Profesional Beograd,
  • Profesional,
  • Profesional Bilijar klub radno vreme