Hertz rent a car

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - HERTZ RENT A CAR


Hertz rent a car je jedna od vodećih kompanija u svetu koja uspešno posluje u oblasti putovanja više od 90 godina. U Srbiji Hertz rent a car trenutno ima svoje poslovnice na dve lokacije u Beogradu, kao i na aerodromu u Nišu.

Nastojeći da svako Vaše putovanje učini lakim i zabavnim, rent a car Hertz Autotechnica Serbia u svojoj floti ima preko 100 vozila koja mogu da zadovolje širok krug ljudi, kako u pogledu veličine vozila, tako i sa finansijske strane.

Bilo da želite mali gradski automobil, porodično vozilo, luksuznu limuzinu, vozila sa pogonom na sva četiri točka ili minibus, u našoj agenciji na raspolaganju je više modela vozila u okviru svake klase, koja nisu starija od 10 meseci.

Tokom godina uspešnog poslovanja kompanija Hertz naročitu pažnju posvećuje maksimalnoj bezbednosti svih korisnika usluga. Želimo da naglasimo da se naša vozila redovno održavaju od strane ovlašćenih servisera koji koriste originalne rezervne delove i najbolja maziva.

Hertz rent a car se izdvaja i po tome što nudi vozila koja nisu u upotrebi duže od 10 meseci. Vrhunski kvalitet je potvrđen od strane iskusnih mehaničara koji pre svakog iznajmljivanja proveravaju celo vozilo i pritisak vazduha u gumama radi ekonomičnosti.

Sva naša vozila su opremljena vazdušnim jastucima, ABS-om i alarmom, što svako putovanje čini udobnim i prijatnim. U slučaju bilo kakvog kvara na vozilu, Hertz rent a car pruža hitnu pomoć na putu 24 časa dnevno.

Korisnici usluga rent a car agencije Hertz moraju da imaju minimum 23 godine za grupe vozila A, B i C, kao i 25 godina za sve ostale grupe vozila. Takođe, neophodno je posedovanje vozačke dozvole koja je važeća najmanje godinu dana, a za državljanje zemalja van EU potrebna je i važeća međunarodna vozačka dozvola.

Još jedna usluga koju nudi Hertz rent a car jeste operativni najam za sve kompanije koje imaju potrebu za dugoročnim iznajmljivanjem vozila. Sa ciljem da Vam omogućimo smanjenje administrativnih i operativnih troškova, nudimo maksimalno siguran korporativni vozni park, fleksibilna rešenja i predloge za pokriće Vaših kompanijskih potreba, uz minimum Vašeg anganžovanja.

Ukoliko već posedujete sopstvena vozila, kompanija Hertz nudi mogućnost preuzimanja brige o Vašem voznom parku. Ova usluga uključuje: redovno održavanje i popravke vozila, osiguranje, godišnju registraciju, zamensko vozilo, pomoć na putu. Vrlo rado ćemo pružiti svu neophodnu pomoć prilikom prodaje Vašeg starog voznog parka i nabavke novih vozila.

Hertz rent a car očekuje Vas na sledećim lokacijama:

-Glavna poslovnica, Đorđa Stanojevića 14, I sprat, Belgrade Office Park, Novi Beograd
Telefon: +381 11 20 28 200
Fax: +381 11 22 87 358
belgradedt@hertz.rs

-Aerodrom “Nikola Tesla”, Beograd
Telefon/Fax: +381 11 22 86 017
belgradeap@hertz.rs

-Aerodrom Konstantin Veliki, Niš
Telefon: +381 628 800 582

Iskustva i preporuke posetilaca

29.02.2020 05:31
Neregistrovan korisnik

Osoblje prva liga. Usluga na nivou. Sve pohvale

07.07.2018 01:49
Katarina Perisic

Hertz rent a car po meni ima najbolju ponudu automobila svih klasa u Beogradu pa i sire. Svi automobili su novi, redovno se servisiraju sto garantuje maksimalnu bezbednost i pouzdanost na putu. Sve pohvale i preporuke.

12.06.2018 08:47
Ljubisa Trifunovic

Hertz rent a car je agencija koja ima jednu od najboljih i najsirih ponuda automobila za iznajmljivanje. Od malih gradskih pa do luksuznih limuzina hertz rent a car zadovoljice potrebe svih klijenat. Vrlo su profesionalni a i cene su im pristupacne. Sve pohvale za Hertz rent a car Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hertz rent a car
  • Hertz,
  • Hertz rent a car,
  • Hertz rent a car Novi Beograd,
  • Iznajmljivanje automobila Hertz,
  • Iznajmljivanje vozila Hertz,
  • Rent a car Hertz Beograd,
  • Hertz car rental,
  • rent a car Hertz