Agape rent a car

  • 6
5.00 | 11 ocena

O nama - AGAPE RENT A CAR


Rent a car Agape je novoosnovana agencija za iznajmljivanje vozila koja Vam nudi nova, visoko funkcionalna vozila sa kojima će Vaša vožnja, kako u gradu, tako i van njega, biti prijatno iskustvo. Sa željom da svim klijentima pružimo podjednaku pažnju i izađemo u susret Vašim željama, pružamo maksimalan nivo usluge, brzo, efikasno i jednostavno.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Agape moraju posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje četiri godine, kao i ličnu kartu ili pasoš. Minimalni period za najam automobila u agenciji Agape Rent a Car je jedan dan (24 časa), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 1h zakašnjenja.

Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaračunavanja novog dana najma vozila. Ukoliko zakupac skrati ugovoreni period najma, rent a car Agape zadržava pravo da naplati penale u visini do najviše dva dana najma. Ukoliko se zakupac ne pojavi i ne otkaže rezervaciju 72h unapred, agencija zadržava pravo da naplati dva dana najma. Produžetak najma mora se blagovremeno prijaviti i može se produžiti samo uz dogovor sa agencijom.

U našem voznom parku nalaze se potpuno nova vozila marke Reno Klio i Kia Rio Sedan, koja poseduju klima uređaj i air begove. Kilometraža je ograničena na 150 km dnevno, a najam vozila se plaća prilikom preuzimanja istog i to kreditnom karticom (Visa, Mastercard), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom. Prilikom najma vozila potrebno je ostaviti obavezan depozit od 200 eur koji se polaže se putem kreditne kartice ili gotovinom.

Sva naša vozila su Sava kasko osigurana i ovo osiguranje je uključeno u cenu najma vozila, i pokriva štetu nastalu krađom vozila ili delova vozila. Osiguranje NE VAŽI u slučaju da je prilikom krađe vozilo bilo otključano ili je ključ bio ostavljen u bravi volana. Takođe, klijent je dužan da u slučaju da se desi krađa, dokumenta i ključeve vozila dostavi agenciji.

Ukoliko Vam je potrebno sedište za dete ili GPS navigacija, oni su uračunati u cenu najma vozila i mogu se preuzeti u našoj agenciji. Radi Vaše sigurnosti naša vozila redovno prolaze sigurnosne provere i čiste se pre svakog najma.

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Najpovoljniji rent a car Renault Clio.
Rent a car Kia Rio već od 22€ po danu.

Agape rent a car, Mirijevski bulevar 21, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 04:54
Miroslav Jagnjic

Koristio sam usluge raznih rent a car agencija po Beogradu. Ali najbolje iskustvo imam sa Agape rent a car agencijom. Veoma povoljne cene i dostava auta na zeljenu adresu. Sve pohvale i preporuke.

12.06.2018 08:41
Nikola Petronijevic

Nedavno sam iznajmio renault clio preko rent a car agencije Agape i mogu reci da sam veoma zadovoljan. Cena je i vise nego korektna, auto je bio nekoliko meseci star i svaki dogovor od strane agencije je u potpunosti ispostovan. Jedno prijatno iskustvo. Sigurno cu saradjivati sa njima i sledeci put kada budem iznajmljivao automobil. Sve preporuke.

26.05.2015 10:33
agape apartmani

Koja je cena vozila na 7 dana?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Agape rent a car
  • Rent a car Agape,
  • Rent a car Agape radno vreme,
  • Rent a car Renault Clio,
  • Rent a car Kia Rio