Nevian rent a car

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - NEVIAN RENT A CAR


NEVIAN Rent a car Beograd nastao je sa ciljem da ljudima kojima je potrebno da iznajme vozilo u Beogradu i širom Srbije, ponudi najbolji kvalitet usluge po što pristupačnijim cenama.

Pouzdanim i udobnim vozilima po veoma prihvatljivim cenama i odgovornom uslugom nastojimo i uspevamo da Vam saradnja sa nama bude pravo uživanje. Na nas uvek možete računati kao na prijatelje. Naše osoblje je profesionalno, ljubazno i veoma efikasno u pružanju svih usluga koje imamo pripremljene za Vas u našoj bogatoj ponudi.

Bilo da Vam je potrebno da iznajmite vozilo na kraće ili duže vreme, za gradsku vožnju ili duže putovanje, NEVIAN agencija je najbolji izbor za Vas. Jednostavno nemate potrebe da mnogo razmišljate o tome, dovoljno je samo da nas pozovete, a ostalo je naša briga!

Obavezno pružamo osiguranje putnika bez obzira da li putujete poslovno ili porodično. Automobili su kompletno opremljeni najsavremenijom opremom za sigurnu i udobnu vožnju po gradu i na otvorenom drumu. Nama je sigurnost, bezbednost i udobnost ljudi tokom vožnje najveći prioritet.

U voznom parku imamo veliki izbor automobila sa cenama koje su prilagođene Vašem budžetu. Potrebno je samo da pogledate našu ponudu i napravite izbor, ili da zatražite od nas da napravimo najbolju ponudu prema Vašim potrebama i platnim mogućnostima. Rent a car Beograd Nevian u svom voznom parku ima veliki broj vozila 2018 godišta sa voma malim brojem pređenih kilometara, tako da su naši automobili spremni i za najveće izazove.

Naša vozila se redovno održavaju u ovlašćenim servisima i potpuno su kasko osigurana. Garantujemo bezbednost u vožnji, uz podršku na putu 24h.

Vršimo besplatnu dostavu vozila na aerodrom “Nikola Tesla” ili u bilo koji hotel u Beogradu.

Ukoliko niste vozač, a treba Vam automobil, možete da iznajmite naš auto sa vozačem koji će Vas bezbedno prevesti do željene destinacije. Najam i vraćanje vozila vrši se na adresama Mije Kovačevića 10, Palilula i Zahumska 47, Zvezdara, gde za Vaš novac dobijate najbolju uslugu, jer je apsolutno zaslužujete!

Radno vreme call centar: svaki dan od 08-22h
Telefoni: +381112442801; +381646596880

Radno vreme poslovnice:
Ponedeljak – petak od 09-18h
Subota i nedelja od 09-15h

Za ostale informacije posetite naš sajt:
NEVIAN rent a car Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

17.02.2020 07:53
Neregistrovan korisnik

Odličan rent a car. Sve pohvale.

17.02.2020 07:52
Neregistrovan korisnik

Svaka čast sve pohvale u svakom smislu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nevian rent a car
  • Nevian rent a car,
  • Nevian rent a car Palilula,
  • Nevian Beograd,
  • Rent a car Nevian,
  • rent a car na Paliluli,
  • Nevian rent a car radno vreme