Alpha rent a car

  • 8
5.00 | 8 ocena

O nama - ALPHA RENT A CAR


Agencija za iznajmljivanje vozila "Alpha rent a car" se nalazi u Bulevaru Mihaila Pupina broj 10a, u YUBC, na Novom Beogradu. Višegodišnje iskustvo u radu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, dokaz su kvaliteta naših usluga. Prioritet našeg rada je da Vam omogućimo udobnu i prijatnu vožnju do željene lokacije.

Veoma pristupačne cene iznajmljivanja automobila, kao i njihova pouzdanost na putevima, naša su najbolja preporuka budućim klijentima. Budući da nam se naši novi klijenti većinom obraćaju po preporuci starih, nastojimo da njihovo poverenje opravdamo svojim prednim radom i trudom da Vam pri svakom Vašem zahtevu izađemo u susret.

Tokom 10 godina postojanja, u svim vremenskim prilikama, u bilo koje doba dana ili noći, bili smo Vam na usluzi, kada god Vam je zatrebalo iznajmljivanje vozila. Ponosni smo na činjenicu da nam se još ni jednom nije dogodilo da smo izneverili poverenje svojih klijenata i težimo ka tome da tako i ostane.

U dogovoru sa Vama preporučićemo Vam odgovarajući model i tip automobila. U skladu sa Vašim potrebama, odnosno osvrtom na činjenicu da li putujete u društvu prijatelja, sami ili sa porodicom iz našeg asotimana možete odabrati automobil koji odgovara Vašim zahtevima.

Agencija "Alpha rent a car" može da Vam ponudi iznajmljivanje automobila marke:

  • - Fiat Punto
  • - Škoda Fabija
  • - Škoda Fabija Sedan
  • - Škoda fabija kombi
  • - Fiat Linea
  • - Škoda Oktavija


Posedujemo ovlašćeni auto servis, koji se brine o ispravnosti naših vozila. Redovnom kontrolom i servisiranjem naših vozila stičemo uvid u ispravnost naših automobila, kako bi po potrebi rešili potencijalne kvarove i Vama obezbedili ispravna vozila, za Vaše udobno putovanje.

Posebna pogodnost koju Vam možemo obezbediti je da Vas željeni automobil čeka ispred hotela po Vašem izboru u Beogradu. Takođe naša agencija Vam nudi i iznajmljivanje vozila na aerodromu "Nikola Tesla". Rent a car na aerodromu je Vaš najbolji izbor da brzo i lako stignete do željenje lokacije kada doputujete sa turističkog ili poslovnog putovanja.

Iznajmljivanje vozila marke Fiat Putno, Škoda Fabija, Škoda Fabija Sedan, Škoda Fabija kombi, Fiat Linea i Škoda Oktavija po najpovoljnijim cenama u gradu.
Rent a car aerodrom.

Agencija za iznajmljivanje vozila "Alpha rent a car" Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2013 02:18
kristijan

sasvim solidan rent a car, ponovo bi izabrao firmu alpha

25.05.2013 08:56
Dragana

Dragi Grgo! Vase pitanje je malo nejasno jer cena vozila nije ista ako je u pitanju samo 24 sata i ako se radi npr. o 30 dana pa svakih 24 sata. Ova druga varijanta je jeftinija na 24 sata. Pozdrav

23.05.2013 12:32
Dragana

Hvala Milane! Trudimo se. Pozdrav

22.05.2013 11:36
Dragana

Dusane! Kilometraza je neogranicena. Ali, javite se na 063 66 55 00 ili na alpharentacar1@gmail.com. Pozdrav Dragana

22.05.2013 04:11
Dragana

Izvinjavam se Nemanja! Vasa poruka nije stigla do mene ranije. KASKO usiguranje i neogranicena kilometraza ulaze u cenu. Ako imate jos dodatnih pitanja, javite se na 063 66 55 00. Pozdrav

21.05.2013 02:53
dusan

da li je u cenu za rent a car uracunata neogranicena kilometraza ili je alpha naknadno dodatno naplacuje?

03.04.2013 04:46
nemanja

Alpha rent a car da li u cenu iznajmljivanja ulazi i osiguranje?

11.03.2013 06:40
milan

Alpha rent a car Beograd je skroz OK, ni cene nisu lose.

18.02.2013 03:33
Grga

Alpha rent a car beograd, koliko iznosi najam za skodu fabiju u trajanju od 24 sata i da li su u cenu uracunata osiguranja od stete i kradje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alpha rent a car
  • alpha rent a car,
  • alpha rent a car radno vreme