Alonso rent a car

  • 4
5.00 | 7 ocena

O nama - ALONSO RENT A CAR

Iznajmljivenje automobila bez depozita!


Osnovna delatnost agencije Alonso rent a car, koja postoji i uspešno radi od 2007. godine, je iznajmljivanje automobila za Vaše privatne ili poslovne potrebe, kao i za turistička putovanja. Takođe, u ponudi su usluge mini-bus prevoza putnika, kao i kombi prevoza tereta u zemlji i inostranstvu.

Naš vozni park čine automobili renomiranih proizvođača iz ekonomske i srednje klase, ali i luksuzna klasa vozila koja će svako Vaše putovanje učiniti sigurnim i udobnim. Sva vozila iz ponude su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom, a posebnu pažnju poklanjamo održavanju urednosti i čistoće vozila.

Korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Alonso moraju posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit od 150 eur, a za duži zakup vozila se iznajmljuju bez depozita. Za stalne klijente i dugoročne najmove odobravamo poseban popust.

Preuzimanje i vraćanje vozila moguće je na Aerodormu “Nikola Tesla” Beograd ili na dogovorenoj adresi na teritoriji Srbije, a po dogovoru i van granica zemlje. U cenu najma uvek je uključeno kasko osiguranje bez učešća, zeleni karton i AMSS pomoć na putu 00-24h. Dostava vozila na željenu adresu u Beogradu ili aerodrom se ne naplaćuje, dok se dostava vozila van grada vrši uz doplatu.

U našoj agenciji možete besplatno preuzeti sedište za dete, GPS navigaciju, zimske gume, lance za sneg i drugu opremu koja Vam je potrebna. Takođe, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo kompletnu bebi opremu (krevetac, kolica, nosiljku, hranilicu...).

Svim pravnim licima i preduzetnicima, Alonso rent a car nudi posebne pogodnosti za dugoročni najam, kao i mogućnost “operativnog lizinga” koji se smatra daleko najpopularnijim oblikom posedovanja vozila u poslovnom svetu. Ova usluga nudi vozilo na određeni vremenski period, sa preciziranom kilometražom, uz nepromenjenu mesečnu ratu. Nakon isteka ugovora vozilo može da se vrati ili da se zameni za novo, modernije vozilo.

Ukoliko Vam je potreban luksuzan automobil za venčanje ili neku drugu svečanost, Alonso rent a car nudi mogućnost iznajmljivanja ekskluzivnog vozila, isključivo sa vozačem. Pored automobila, vršimo i najam kombi vozila 6+1, 8+1 s ili bez vozača. Takođe, nudimo i usluge prevoza putnika, po najpovoljnijim cenama: aerodromski transferi, mini-bus prevoz putnika i kombi prevoz tereta.

Mi uvek imamo slobodnih vozila. Naše cene su bez dodatnih i skrivenih troškova!

Budite slobodni da nas kontaktirate putem navedenih brojeva telefona: 011/420 90 50; 064/112 89 99

Za sve aktuelnosti i novine, pratite nas putem Facebook-a: www.facebook.com/alonsorent
ili sajta: www.alonsorent.rs

Radno vreme: 00-24h

Alonso rent a car, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.03.2019 02:50
Predrag Tadić

Hvala na preporuci i nadamo se daljoj saradnji

Vaš ALONSO rent a car

31.05.2017 12:14
Slavko Banic

Postovani,

Treba mi auto od 29/6/2017 - 24/7/2017 i da je automatik, po ceni do 20 eura. Da li imate mozda Ford Focus slobodno za ovo vreme?

Hvala unapred!

Slavko

12.03.2016 11:41
Predrag Tadić

Odlični uslovi i cene, PREPORUKA!!!

12.03.2016 11:04
Jelena Dobrić

Hvala na lepoj i kvalitetnoj saradnji. Preporuka!

Agencija eye2eye

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alonso rent a car
  • Alonso rent a car,
  • Alonso rent a car radno vreme,
  • Alonso rent a car kontakt telefon