Aluminijumske i PVC lajsne Iroko

3.2 | 6 ocena
Ulica: Požeška 14
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Aluminijumske i PVC lajsne Iroko
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.iroko.co.rs

O nama

ALUMINIJUMSKE I PVC LAJSNE IROKO

Firma Iroko doo Beograd postoji i uspešno posluje od 1998. godine, a zapaženu poziciju na tržištu ostvarila je zahvaljujući kvalitetu i pristupačnoj ceni roba i usluga. U saradnji sa domaćim i stranim poslovnim partnerima, naša firma može da ponudi veliki izbor aluminijumskih, PVC, dilatacionih i sokl lajsni, kao i raznovrstan inox program.

Od samog osnivanja rad firme Iroko karakteriše težnja da svojim klijentima ponudi robu vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama prilagođenim domaćem tržištu, kao i dobru dostupnost proizvoda koji su im neophodni. Zato se trudimo da konstantno širimo i dopunjujemo ponudu naših artikala kako bi je učinili interesantnom svakom budućem klijentu.

Kako ni sami ne pristajemo na kompromise, u našu ponudu uvrstili smo proizvode renomiranih inostranih kompanija sa kojima uspešno sarađujemo dugi niz godina: PROFILITEC (Italija), PROFILPAS (Italija), PROFILPLAST (Mađarska), BOLTA-INDUSTRIE (Nemačka), kao i kompanije iz Turske.

Iz bogatog asortimana Iroko d.o.o. izdvajamo:

 • Aluminijumske lajsne
 • PVC lajsne
 • Dilatacione lajsne
 • Sokl lajsne
 • INOX program

Ukoliko želite da pod u Vašem domu dodatno zaštitite ili ukrasite, PVC lajsne Iroko su najbolje rešenje za Vas. Pored lajsni u vidu podnih i dilatacionih profila, kao i stepenišnih podnih profila, nudimo PVC profile za tekstilne podne obloge, PVC profile za razne vrste podova sa pratećim priborom, kao i profile za zaštitu ivica te ukrasne profile.

Iroko d.o.o. nudi i veliki izbor aluminijumskih lajsni u vidu podnih i dilatacionih profila, kao i stepenišnih podnih profila. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, Iroko aluminijumske lajsne obezbeđuju savršen prelaz između različitih vrsta podova, dugotrajnost, funkcionalnost i lep estetski izgled.

Takođe, značajan udeo u našem poslovanju ima i program od INOX-a. Ovaj program obuhvata kako razne vrste lajsni (prelazne, završne, zaštitne, sokl, dilatacione i sl.), tako i izradu ograda, rukohvata, sefova, stolova, plakara i sl.

Stručni, iskusni i predani zaposleni u firmi Iroko uvek Vam stoje na raspolaganju za sve vrste saveta i pomoć prilikom izbora adekvatnog proizvoda. Pažljivo osluškujući želje klijenata, našu ponudu usklađujemo sa Vašim potrebama, što otvara široko polje za saradnju.

Osnovni cilj našeg rada je da impresioniramo sve buduće klijente kako bi otpočeli poslovanje, ali i da opravdamo očekivanja starih saradnika koji su nam ukazali svoje poverenje i tako nastavimo uspešnu saradnju.

Iroko lajsne nudimo u veleprodaji, a i u maloprodajnom objektu na Terazijama br.12, (podzemni prolaz Hotel Moskva-Hotel Balkan).

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-14h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  PVC i ALU stolarija Kumont, Žitomislička 10/Lokal br.3, Čukarica, Beograd
  ALU i PVC stolarija Format Alde, Borska 1b, Rakovica, Beograd
  Crvena linija pvc i alu stolarija, Dr Ivana Ribara 115a, Novi Beograd, Beograd
  Gama Plastik Pro, Vojvođanska 115, lok 9, Novi Beograd, Beograd
  Aluminijum i Pvc Tara Stil, /, Čukarica, Beograd
  La Finestra PVC stolarija, Jurija Gagarina 269, Novi Beograd, Beograd
  Rolo 011 PVC i ALU stolarija, /, Novi Beograd, Beograd
  Profi Star okov za PVC stolariju, Milorada Jovanovića 26, Čukarica, Beograd
  Rodić M - pvc stolarija, /, Čukarica, Beograd