Pendžer PVC Stolarija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Pendžer PVC Stolarija
Mobilni: 063/

O nama

PENDŽER PVC STOLARIJA

Kompanija Pendžer bavi se prodajom, proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije po meri. Duga tradicija uspešnog poslovanja koja datira od 1995. godine, originalni profili, iskusni i stručni zaposleni, brza i kvalitetna usluga, kao i poštovanje dogovorenih rokova, rezultirali su velikim brojem zadovoljnih kupaca čiji dom ili poslovni prostor krasi naša stolarija.

Ono po čemu se kompanija Pendžer izdvaja jeste zaokružen proces rada koji najpre podrazumeva izlazak na teren od strane naših inženjera i uzimanje svih neophodnih mera, zatim proizvodnju stolarije od profila i materijala po izboru klijenta i na kraju skidanje stare i montažu nove stolarije na objektu, pažljivo i efikasno.

Pendžer PVC stolarija izrađuje se od profila Kommerling 76 koji predstavlja najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju PVC profila do sada. Zasnovan na principu modularnog sistema, ovaj inovativni profil karakteriše maksimalna fleksibilnost koja ispunjava sve individualne zahteve klijenta, kao i inovativan dizajn profila koji se lako i brzo montira, bez tragova nečistoća i velikog nereda.

Glavne odlike aluminijumske stolarije su čvrstoća i postojanost, zbog čega se ona najčešće preporučuje za velike površine, kao što su vrata, izlozi, fasade i sl. Ukoliko je Vaš izbor aluminijumska stolarija, kompanija Pendžer nudi mogućnost izrade prozora i vrata od najkvalitetnijih Alumil profila.

Pored vrhunske PVC i ALU stolarije u ponudi kompanije Pendžer nalaze se:

 • Komarnici
 • Roletne (unutrašnje i spoljašnje)
 • Sigurnosne roletne
 • Okapnice
 • PVC daske
 • Krovni prozori

Ulepšajte izgled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora uz najkvalitetniju PVC i ALU stolariju Pendžer. Osim estetskog izgleda, nova stolarija garantuje poboljšanje termo i zvučne izolacije objekta, kao i značajnu uštedu na računima za električnu energiju koja je odlazila na dodatno zagrevanje ili hlađenje prostora.

Radno vreme:

radni dan od 08-18h

Pendžer PVC stolarija, Vukosave Oljače 23k, Jajinci, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  ALU i PVC stolarija Format Alde, Borska 1b, Rakovica, Beograd
  Vin Plast, Negotinska 12, Rakovica, Beograd
  Stolarija vrata Torlački vis, Torlački vis 3, Voždovac, Beograd
  Vukčević alu i pvc stolarija, sigurnosna vrata, bravarska radionica, Stari vinogradi 26a, Veliki Mokri Lug, Indire Gandi 4, Zvezdara, Beograd
  Tehnal alu i pvc stolarija, Aleksandra Vojinovića 3, Resnik, Rakovica, Beograd
  Stolarija Petković, Patrijarha Dimitrija 153d, Rakovica, Beograd
  ALU i PVC stolarija Promont Plus, Miljakovačke staze 65p, Požeška 79, lok 308 (TC City Hall), Rakovica, Beograd
  Aluwing PVC i drvo - ALU stolarija, Braće Jerković 121d, Voždovac, Beograd
  Alumis013 ALU I PVC stolarija, Braće Jerković 151, Voždovac, Beograd
  Rodić M - pvc stolarija, /, Čukarica, Beograd