PVC I ALU stolarija PRO-MONT BGD

5.0 | 7 ocena
Ulica: Veselina Masleše 19
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
PVC I ALU stolarija PRO-MONT BGD
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
pvcstolar.com

O nama

PVC i ALU stolarija PRO-MONT BGD

Firma PRO-MONT BGD već dugi niz godina uspešno se bavi izradom PVC i ALU stolarije u skladu sa najnovijim tehnologijama. Pored vrata i prozora izrađenih od profila najvišeg kvaliteta, u našem proizvodnom programu nalaze se ALU i PVC roletne, komarnici, trakaste zavese i venecijaneri. Oblast našeg delovanja obuhvata i uslužnu proizvodnju stolarije za distributere.

Između svega navedenog, firma PRO-MONT BGD bavi se i ugradnjom sigurnosnih i garažnih vrata sa daljinskim upravljanjem. Vrhunski kvalitet naših proizvoda prepoznat je i van granica zemlje, tako da su pored Srbije, naše usluge dostupne i na teritoriji Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

PRO-MONT BGD nudi sledeće usluge:

 • Proizvodnja PVC i ALU stolarije
 • Proizvodnja PVC i ALU ulaznih vrata
 • Proizvodnja ALU i PVC roletni i komarnika
 • Proizvodnja i ugradnja venecijanera i trakastih zavesa
 • Zastakljivanje terasa, lođa i poslovnih prostora
 • Izrada tuš kabina od kaljenog stakla
 • Izrada staklenih harmonika vrata od kaljenog stakla
 • Adaptacije stambenih i poslovnih prostora
 • Ugradnja i održavanje sigurnosnih vrata
 • Proizvodnja, ugradnja i održavanje aluminijumskih rolo i segmentnih garažnih vrata sa termoizolacijom i automatikom – motori proizvođača Acm i Somfy
 • Proizvodnja i ugradnja zaštitnih ALU i čeličnih roletni za lokale i radnje na bravu ili daljinsko upravljanje sa pogonskim motorima Acm i Somfy

PVC stolarija predstavlja najoptimalnije rešenje za dugi niz godina, jer značajno doprinosi uštedi energije, otporna je na niske temperature, obezbeđuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, lako se održava, a širok izbor boja zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih kupaca. PRO-MONT BGD PVC stolarija izrađuje se od petokomornih i šestokomornih profila renomiranih proizvođača ROLOPLAST i SALAMANDER, dok maksimalnu sigurnost stolarije garantuju ROTO okovi.

Ukoliko želite da Vašem poslovnom objektu, stambenoj zgradi ili lokalu date moderan izgled i luksuzan stil, naša preporuka je ALU stolarija koju karakterišu čvrstina, lakoća, pouzdanost i odlične izolacione sposobnosti. ALU vrata i prozori PRO-MONT BGD izrađuju se od profila renomiranih proizvođača ALUMIL i ETEM, sa ili bez termo prekida, različitih debljina profila, broja komora, boja i dezena, uz okove STUBLINA. Takođe, aluminijumska stolarija je pogodna za zastakljivanje lođa, terasa i poslovnih prostorija, što je još jedna od usluga koje nudimo.

U našu stolariju ugrađuju se niskoemisiona dvoslojna i troslojna stakla punjena argonom koja sprečavaju gubitak toplote za 50-60%. Za potpunu zaštitu Vaše stolarije od spoljnih vremenskih uticaja, preporučujemo ugradnju ALU i PVC roletni, sa i bez dodatne izolacije. Ako želite da se rešite dosadnih insekata, pogotovo u letnjim danima, najbolje rešenje su komarnici raznih boja i dezena, uz mogućnost automatizacije BASIC i BIOS motorima na prekidač ili daljinsko upravljanje.

Još jedna delatnost kompanije PRO-MONT BGD jeste proizvodnja PVC i ALU ulaznih vrata, kao i sigurnosnih protivprovalnih vrata. Izrađena od najkvalitetnijih materijala i po visokim evropskim standardima, naša vrata doprinose osećaju sigurnosti, a toplota i zvučna izolacija dodatno intimizuju Vaš životni ili radni prostor. Bilo da su Vam potrebna jednokrilna ili dvokrilna vrata, leva ili desna, naša ulazna vrata su dostupna u različitim dimenzijama, dizajnu i dekoru, sa različitim opcijama brava i kvaka po izboru.

Takođe, nudimo veliki izbor garažnih vrata:

 • Rolo garažna vrata
 • Segmentna garažna vrata
 • Industrijska garažna vrata

Za sve naše proizvode obezbeđujemo garanciju od 10 godina, kao i profesionalni servis. Pozovite nas i opremite Vaš prostor po najvišim standardima!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-17h

PVC i ALU stolarija PRO-MONT BGD, Veselina Masleše 19, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Jovanovic
  15.05.2018 12:46

  Odlican kvalitet koji nudi PRO-MONT je neosporan. Vise puta sam se uvorio sa kolegama.Za svu pohvalu su i sardanju!

  Firme u blizini

  Dominijum aluminijumske i pvc lajsne, Bulevar Kralja Aleksandra 620, Zvezdara, Beograd
  D-mont proizvodnja i ugradnja pvc i alu stolarije, Đevđelijska 9, Zvezdara, Beograd
  Mister Door pvc stolarija, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  Grasing, Izlozbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a, Zvezdara, Beograd
  ALU i PVC stolarija Bojaton, Bulevar kralja Aleksandra 473, Zvezdara, Beograd
  Aluminijumska i PVC stolarija Inženjering Bau, Nine Kirsanove 3d, Zvezdara, Beograd
  PVC stolarija - Miniroloplast, Bosanska 7v, Zvezdara, Beograd
  ALU i PVC stolarija Bogdanović, Jovanke Radakovic 51b, Zvezdara, Beograd
  Alumis013 ALU I PVC stolarija, Braće Jerković 151, Voždovac, Beograd
  Mb Enterijeri - ALU i PVC stolarija, Slanački put 123a, Palilula, Beograd