O nama - ALUMINIJUM I PVC TARA STIL

Firma Tara Stil već dugi niz godina uspešno se bavi prodajom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije od vrhunskih nemačkih profila KBE i KOMMERLING. Osim stolarije, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman prateće opreme: roletne, komarnici, trakaste i rolo zavese, klizni sistemi. Takođe, izvodimo sve vrste bravarskih radova, kao i zastakljivanje objekata.

Bilo da gradite novi objekat ili renovirate postojeći, ALU i PVC stolarija Tara Stil je pravi izbor za Vas. Za razliku od drvene, aluminijumska i PVC stolarija garantuje poboljšanje termo i zvučne izolovanosti prostora i omogućava značajnu uštedu električne energije koja je odlazila na grejanje ili hlađenje. Takođe, vrata i prozori izrađeni od PVC i ALU profila su vrlo jednostavni za održavanje, što je veoma značajno u savremenim uslovima življenja.

Aluminijumska i PVC stolarija Tara Stil izrađuje se od petokomornih i šestokomornih profila KBE i KOMMERLING koje karakteriše visok kvalitet, moderna tehnologija i pristupačne cene. Za besprekornu izolaciju, osim profila zaslužni su i kvalitetni okovi, a naš asortiman čine okovi jednog od vodećih proizvođača u Evropi, austrijske kompanije MACO.

Prozori i vrata izrađeni od PVC profila dostupni su standardnoj beloj boji ili prelepoj teksturi drveta. Aluminijumska stolarija se u skladu sa Vašim željama, može ofarbati u bilo koju boju po RAL karti. Vrlo bitnu ulogu u toplotno-zvučnoj izolaciji ima i staklo koje se ugrađuje u stolariju. Firma Tara Stil svojim klijentima nudi mogućnost izbora više vrsta stakala koji se nalaze u našoj ponudi: dvoslojno, troslojno, flot, niskoemisiono, visokoenergetsko, satinirano,stop sol...

U cenu naše stolarije uračunat je: izlazak na teren radi uzimanja mera, izrada i prevoz stolarije, demontaža stare stolarije i odvoz na deponiju, kao i montaža nove. Osim vrhunske stolarije, u ponudi preduzeća Tara Stil nalazi se i veliki izbor prateće opreme:

 • roletne
 • komarnici – rolo, plise, fiksni, plise smart
 • trakaste i rolo zavese po meri
 • okapnice
 • PVC daske

Još jedna od usluga koje nudimo je zastaklivanje terasa, bašta lokala i drugih objekata kaljenim staklom (stakleni paneli) od 8mm i 10mm debljine. Ukoliko želite da ulepšate Vaše kupatilo, naša preporuka je izrada tuš kabina po meri, od kaljenog stakla, koje mogu biti klizne ili na šarke. Takođe, naši iskusni majstori mogu da Vam ponude i obradu završnih ivica nakon ugradnje nove stolarije, kao i sve vrste bravarskih radova: ograde, kapije, nadstrešnice, stepeništa, gelenderi, rešetke...

Iako naše proizvode karakteriše vrhunski kvalitet i dug vek trajanja, Tara Stil nudi usluge servisa i popravke prozora, vrata i druge PVC i ALU stolarije. Naš rad karakteriše efikasnost i preciznost, a sve radove izvršavamo u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 09-16h

POGLEDAJTE NAŠ CENOVNIK ZA DVOKRILNU ILI JEDNOKRILNU STOLARIJU!!!

Aluminijum i PVC Tara Stil, Čukarica, Beograd

TEL: 060/0190-423 ili stiltara@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2018 11:54
Dejan Stefanovic

U TARA PVC i Aluminijumskoj stolariji uracunato vam je izlazak na teren radi uzimanja mera,izradu i prevoz stolarije i odvoz na deponiju,kao i montaza nove.Osim vrhunske stolarije,u ponudi preduzeca Tara stil nalazi se veliki izbor pratece opreme.U taj izbor spadaju roletne,komarnici,trakaste i rolo zavese po meri,okapnice,PVC daske.Jos jedna u nizu mnogobrojnih usluga koje vrse je i zastakljivanje terasa,basta lokala...

26.01.2017 06:43
Sanja Kekic

Bilo da gradite novi objekat ili renovirate postojeci,alu i pvc stolarija Tara Stil je pravi izbor za vas.Za razliku od drvene,aluminijumska i pvc stolarija garantuje poboljsanje termo i zvucne izolovanosti prostora i omogucava znacajnu ustedu elektricne energije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Aluminijum i Pvc Tara Stil
 • aluminijum i pvc tara stil,
 • aluminijum i pvc tara stil radno vreme,
 • aluminijum i pvc tara stil kontakt telefon,
 • tara stil,
 • komarnici,
 • trakaste i rolo zavese,
 • klizni sistemi,
 • okapnice,
 • pvc daske,
 • zastaklivanje terasa