O nama - ALUX – PVC I ALUMINIJUMSKA STOLARIJA


Sedište firme „Alux“ je u Doljanskoj ulici broj 100, u Sremčici, na teritoriji Beograda. Postojimo i radimo od 2000. godine stvarajući,polako ali sigurno,prepoznatljivo ime u domenu našeg poslovanja. Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja i prodaja PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije, visokog kvaliteta.

Naš proizvodni program podrazumeva primenu Nemačkih PVC INOUTIC profila i Grčkih ALUMIL aluminijumskih profila,visokog kvaliteta, zahvaljujući kojima dobijamo proizvode koji se svojim funkcionalnim i estetskim rešenjima savršeno uklapaju u okruženje u kom živite i radite. U zavisnosti od potreba proizvodnje biramo i materijale drugih visoko pozicioniranih Evropskih proizvođača kao što su: REHAU; PROFILATI; HEICKO; WURTH; SIKA; IDECO

Prvenstveno zahvaljujući stručnom kadru, zalaganju I poštovanju svih propisanih normi proizvodnje zatim upotrebi kvalitetnih profila, u mogućnosti smo da kreiramo proizvode koji će zadovoljiti Vaša očekivanja i ispuniti najviše standarde. Osnovne karakteristike proizvoda iz naše ponude su funkcionalnost, estetski lep izgled, lako korišćenje i održavanje, kao i dug vek trajanja.

Asortiman naših proizvoda čini:

  • - Pvc stolarija -prozori, vrata, zastaklivanje terasa I lođa, roletne, okapnice, komarnici, podprozorske klupice,
  • - Aluminijumska stolarija - prozori, vrata, klizni sistemi, alu-portali, roletne, okapnice, komarnici
  • - Aluminijum – drvo, sistem 23000 ALUMIL- FORESTAL i PROFILATI-ECOWOOD
  • - Garažna vrata, aluminijumske ograde
  • - Staklo

Naš rad zasniva se na uzimanju mera, izradi PVC i ALUMINIJUMSKE stolarije, demontaži stare stolarije u Vašem domu ili poslovnom prostoru, kao i montaži nove u najkraćem vremenskom periodu. Poštovanje dogovorenih rokova za završetak radova, još jedna je od prednosti naše firme. Veliki broj zadovoljnih klijenata koji srdačno preporučuju naše proizvode i usluge, predstavlja našu najbolju reklamu.

Spremni smo da Vam pri svim segmentima našeg rada izađemo u susret i oplemenimo Vaš dom postojanom PVC i ALUMINIJUMSKOM stolarijom.

Kontakt telefoni:
Tel/fax 011/ 25 25 485
mob 064/ 301 48 55
mob 064/ 194 68 86
www.alux.in.rs
www.alux.rs
aluxalux@gmail.com

Proizvodnja i prodaja PVC i ALUMINIJUMSKE, kao i ALUMINIJUM DRVO stolarije.
Visok kvalitet proizvoda po veoma pristupačnim cenama.

Firma „Alux“, Sremčica, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.05.2018 01:34
Dejan Stefanovic

Zanima me demontaza stare PVC stolarije. Nisam zadovoljan kako su mi iz druge firme uradili. Sad bih hteo to preko vas!Hvala vam!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alux - PVC i aluminijumska stolarija
  • Alux pvc stolarija,
  • Alux aluminijumska stolarija,
  • Alux Sremčica,
  • Alux Beograd,
  • ALUX - PVC i aluminijumska stolarija radno vreme