TIŠLER STOLARIJA

5.0 | 3 ocena
Ulica: Boljetinska 251d
Grad: Beograd
Opština: Palilula
TIŠLER STOLARIJA
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.tisler.co.rs

O nama

TIŠLER - FASADNA STOLARIJA

Mi smo mali ali kvalitetan tim sa preko 25 godina stolarskog iskustva. I dalje učimo i isprobavamo različite kombinacije i svojstva drveta i drugih materijala u cilju bolje funkcionalnosti vašeg doma.

Bavimo se fasadnom i unutrašnjom stolarijom. Iza nas je veliki broj zadovoljnih vlasnika kuća, stambenih objekata i zgrada koje smo oplemenili, ucinili energetski efikasnijim, funkcionalnijim zahvaljujući kvalitno izrađenoj stolariji i elementima enterijera izradjenih po meri; kreveta, stolova, ormana, kuhinja kao i kvalitetnim sobnim i ulaznim vratima koja estetski i funkcionalno poboljšavaju standard života.

Ukoliko tek stvarate svoj novi dom potrebna vam je kvalitetna stolarija urađena po tačnim dimenzijama od materijala koje vi izaberete, pozovite nas.

Tišler je u mogućnosti da ispuni svaki vaš zahtev i da po vašim merama napravi bilo koji komad nameštaja od drveta:

Drvo-aluminijum

Ako želite da vaša stolarija ima najbolje karakteristike po pitanju energetske efikasnosti smanjenja buke, dugovečnosti kao i estetike, pravi izbor za vas je drvo-aluminijum stolarija. Izborom nase drvo-aluminijum stolarije u kombinaciji sa troslojnim paketima stakla može se postići najbolji koeficient toplotne provodljivosti (Uw

Aluminijum štiti drvo od spoljašnjih uticaja UV zračenja, vode, vlage, mraza...

Dug vek trajanja stolarije se svodi na mehanizme za otvaranje (okove) koji se nakon visegodišnje upotrebe mogu lako zameniti.

Estetski stolarija drvo-al obezbeđuje najširi spektar mogucnosti ukalapanja boja i tekstura sa enterijerom i eksterijerom objekta.

Drvo se može tretirati različitim bajcevima, ekoloskim bojama i lakovima i na taj način uklopiti sa ostatkom enterijera, dok se aluminijum može nezavisno od drveta, plastfikacijom prilagoditi eksterijeru objekta.

Alu-drvo

Za razliku od stolarije drvo-al kod koje je drvo kostrukcija a aluminijum spoljašnja maska koja ga štiti, kod alu-drvo stolarije je aluminijum konstrukcija stolarije dok je drvo unutrašnja maska koja je oplemenjuje.

Prednost ove konstrukcije u odnosu na drvo-al je u stabilnosti koju obezbeđuju robustni alu profili pa se stoga ona više koristi kod zastakljivanja otvora velikih površina.

Aluminijum

Aluminijumska stolarija se odlikuje visokim nivoom stabilnosti.

Iz tog razloga, aluminijum je neizostavni materijal kada je u pitanjun zastakljivanje velikih površina ili pregrađivanje fisokofrekventnih prostorija.

Savremeni aluminijumski profili imaju termoprekide koji povećavaju njihovu energetsku efikasnost i omogućavaju da alu stolarija u kombinaciji sa adekvatnim staklima ispuni uslove energetske efikasnosti.

Ukoliko imate poslovni prostor kroz koji cirkuliše puno ljudi ili pak želite da zastaklite veliku terasu vaseg doma izaberite našu alu stolariju ili aluminijumske klizne sisteme koje ćete sa zadovoljstvom koristiti dugi niz godina.

Drvo

Savremenu drvenu stolariju odlikuju odlične karakteristike.

Pruža visoku toplotnu i zvučnu izolaciju, a u vaš dom ili poslovni prostor unosi toplinu i eleganciju koju samo drvo pruža.

Razvoj tehnologije obrade drveta je doveo do toga da se drvena stolarija izrađuje od lameliranog drveta, dobijenog isključivo iz održivih izvora.

Procesom lameliranja se unapređuju fizičke i estetske karakteristike drveta.

Drvena stolarija može biti izrađena od različitih vrsta drveta kao sto su camovina, hrast, jasen, meranti.

Da bi naša drvena stolarija ispunila najstrožije standarde termičke provodljivosti koristimo duplu dihung gumu niskoemisiono, dvoslojno ili troslojno termo staklo.

Sve navedeno u kombinaciji sa kvalitetnim okovima, omogućava da nas drveni prozor ispuni sve savremene standarde kvaliteta, ima dug upotrebni vek i vašem objektu pruža svojevrsnu zaštitu od sredine u kojoj se nalazi.

Klizni sistemi

Klizni sistemi imaju vrlo široku primenu. Mogu se koristiti za zastakljivanje terasa, bašta restorana, kafea, pregrađivanje prostorija itd.

Pored mogućnosti široke primene poseduju i niz prednosti.

Njima se mogu ustakliti izuzetno velike površine otvara što omogućava maksimalan prodor svetlosti u prostoriju čini ambijent prijatnijim i prirodnijim.

Ušteda prostora je još jedna bitna karakteristika posebno na manjim mestima gde bi upotreba stolarije sa klasičnim sistemom otvaranja onemogućila maksimalno iskorisćenje dragocenog prosotra.

Uskočno-klizni
Podizno-klizni
Harmonika sistemi

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  D-mont proizvodnja i ugradnja pvc i alu stolarije, Đevđelijska 9, Zvezdara, Beograd
  Mister Door pvc stolarija, Bulevar Despota Stefana 115, Palilula, Beograd
  ALU i PVC stolarija Mirax, Put za Ovču 55a, Borča, Beograd
  Profiplast - PVC i ALU stolarija, Zrenjaninski put 84r, Borča, Beograd
  Alumark - ALU i PVC stolarija, Kapadokijska 2, Borča, Beograd
  Grasing, Izlozbeni salon: Bulevar Kralja Aleksandra 333, Proizvodnja: Vinarska 5a, Zvezdara, Beograd
  PVC I ALU stolarija PRO-MONT BGD, Veselina Masleše 19, Voždovac, Beograd
  ALU i PVC stolarija Bogdanović, Jovanke Radakovic 51b, Zvezdara, Beograd
  Mb Enterijeri - ALU i PVC stolarija, Slanački put 123a, Palilula, Beograd
  PP roletne i komarnici, /, Borča, Beograd