Aena S aluminijumska stolarija

  • 4
5.00 | 5 ocena

O nama - AENA S ALUMINIJUMSKA STOLARIJA


Aena S je jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu koja Vam nudi veliki izbor kućnih, ulaznih i garažnih vrata vodećeg svetskog proizvođača Hormann. Takođe, u našoj ponudi nalaze se ručno pokretna i automatska vrata, kao i veliki izbor zatvarača za vrata i automatskih sistema poznatog proizvođača GEZE. Da bi se osigurao besprekoran rad i zadržao visok stepen sigurnosti za korisnika nudimo usluge redovnog održavanja i servisiranja proizvoda.


GEZE vrata karakteriše visoka pouzdanost, sigurnost, izvrsna elegancija i perfekcija. Svi GEZE proizvodi su najvišeg kvaliteta što dokazuje i sertifikat DIN ISO 9001, a zahvaljujući potpunoj fleksibilnosti ponuđenih rešenja lako se mogu uklopiti u različite zahteve prilikom izgradnje. Firma Aena S iz ponude izdvaja sledeće proizvode ove renomirane kompanije:

  • - automatska klizna vrata
  • - motori za vrata
  • - automati za vrata
  • - motori za prozore

Kod projektovanja ulaza u javne i poslovne objekte, kod kojih se radi o visokoj učestalosti prolaza, potrebno je obezbediti pouzdana, dovoljno snažna vrata. GEZE automatska klizna vrata predstavljaju impresivnu spregu pouzdanosti pogona, elegancije i funkcionalnosti. Zahvaljujući dobrom rešenju dizajna, koji je “večit”, veoma jakom pogonu, sistem se veoma dobro uklapa u svaku okolinu i nudi prihvatljivo rešenje za velike ulazne prostore i veoma teške uslove rada. GEZE nudi veoma široku paletu tehničkih rešenja koja se mogu dograđivati i koja su u skladu sa zahtevima investitora.


Kompanija Aena S nudi različite sisteme zatvaranja sa brojnim mogućnostima podešavanja. Bilo da su Vam potrebni hidraulični, podni ili integrirani zatvarači, GEZE automati za vrata su pravi izbor za Vas. GEZE je takođe, specijalizovan i za opremu namenjenu proizvođačima stakla – posebno na polju savremenog rešenja sa staklima “bez okvira”, poznatih kao IGG sistem, koji se mogu primeniti na ručno pokretanim ili automatskim vratima. Isto tako, u ponudi su i kompletna rešenja okova za vrata i elementi za njihovo uzajamno spajanje.


Ukoliko želite da date lični pečat Vašem domu, najbolji izbor su kućna i ulazna vrata Hormann koja impresioniraju svojim dobrim koeficijentom toplotne izolacije, pouzdanom zaštitnom opremom, velikim izborom motiva i atraktivnim odnosom cene i kvaliteta. Jedna od vodećih kompanija za proizvodnju vrata u svetu, Hormann poseduje više od 75 godina iskustva u proizvodnji vrata i preko 20 miliona prodatih primeraka.


Sve komponente vrata i motora u Hormann-u se samostalno razvijaju i proizvode, prema sistemu za upravljanje kvalitetom DIN ISO 9001 u Nemačkoj i ispunjavaju sve zahteve iz evropskog standarda 13241-1. Zahvaljujući beskompromisnoj kontroli kvaliteta, na kućna i ulazna Hormann vrata odobrava se 5 godina garancije.


Aena S Vam nudi mogućnost da dobijete vrata koja u potpunosti odgovaraju Vašem domu. Iz ponude izdvajamo ThermoPro i ThermoPlus koja ispunjavaju visoke standarde: krilo vrata bez vidljivog profila, visoka toplotna izolacija i standardno višestruko zaključavanje. Za dodatnu sigurnost, veliki broj motiva vrata ThermoPro, kao i sva kućna vrata ThermoPlus, izborno dobijate sa protivprovalnom sigurnosnom opremom RC 2.U našoj ponudi nalazi se veliki izbor atraktivnih motiva vrata, od modernih do klasičnih. Bojama, ostakljenjem, bočnim elementima i nadstaklom možete da individualizujete svoja Hormann vrata po Vašem ukusu.


Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h


Aena S aluminijumska stolarija, Braće Novaković 27, Surčin, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

15.05.2018 11:10
Jelena Jovanovic
ARENA S spada u red vodecih kompanija na domacem trzistu.U ponudi vam nudi veliki odabir ulaznih i garaznih vrata vodeceg svetskog proizvodjaca Hormann.Veliki izbor zatvaraca vrata i automatskih sistema poznatog proizvodjaca GEZE. Za sta god da se odlucite bicete zadovoljni jer je kvalitet neosporan.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Aena S aluminijumska stolarija
  • Aena S aluminijumska stolarija,
  • Aena S Beograd,
  • Aena S aluminijumska stolarija radno vreme,
  • aluminijumska stolarija Beograd