Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oprema za rođendane
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Oprema za rođendane

Ako se divan dan približava, onda je potrebno misliti na razne sitnice koje će uveličati slavlje i ostaviti ga u nezaboravnom sećanju. Svi znamo da mališani svoj rođendan planiraju nekoliko nedelja unapred, raduju mu se i željno ga iščekuju.

oprema za rodjendane

 

Zbog svega toga je potrebno da mame i tate, bake i deke, pažljivo sve organizuju, kako bi se slavljenik osećao što lepše i radosnije.

Da bi utisak i doživljaj bili kompletni, neophodna je oprema za rođendane.

Party oprema

Zabava ili party – nazovite kako želite, ali to je veče kada bi trebalo svi dobro da se provedu, uz sjajnu tortu, muziku, razne propratne efekte...

Postavlja se pitanje, šta se tačno podrazumeva pod opremom za rođendane, ili pod takozvanom, party opremom?

Najvažnije je da postoje firme koje se bave prodajom dekoracije i ukrasa, tako da sve možete pronaći na jednom mestu, što je dosta bitno zbog uštede vremena i bolje organizacije.

Dakle, da bi jedan divan dan bio šaren, veseo i nezaboravan, potrebno je da imamo osnovno a to su tanjirići, čaše i salvete; kada slavljenik gasi svećice na torti, trebalo bi da ima rođendansku kapicu, a istu mogu nositi i svi njegovi drugari, kako bi uveličali slavlje.

Nije svejedno kakve su svećice na torti, pa one mogu da budu različitih boja i oblika, ili da jednostavno predstavljaju broj godina slavljenika. Naravno, rođendanska zabava je nezamisliva bez balona, koji bi trebalo u velikom broju da ukrašavaju prostoriju u kojoj se odigrava proslava.

oprema za rodjendane cena

 

U tom smislu razlikujemo gumene i helijumske balone, a pored svega pomenutog svakako će vam biti potrebne razne duvaljke, pištaljke, slamčice, maske, naočare, girlande, zastavice...

Važno je imati u vidu, da što više pažnje obratimo na opremu za rođendansko slavlje, to znači da će ono biti veselije, razdraganije, šarenije i da nikada neće biti zaboravljeno, ne samo od strane slavljenika, već i svih njegovih drugara, koji će dugo prepričavati lud provod.

Zbog toga birajte i vatromet za tortu. Ovo je jedan poseban detalj, koji će uveličati zabavu, isto kao i raznorazne konfete.

Pored svega nabrojanog, kupite prikladne viljuškice, kašičice, čačkalice (one mogu biti koktel i ukrasne), zatim nabavite nožiće, figure od fondan mase, jestive slike, raznorazne ukrase za torte...

Oprema za rođendane – iskustva

Kada ste odlučili gde ćete i kada slaviti rođendan svog mališana, neophodno je da odaberete lepe pozivnice, kako bi vaše dete uputilo obaveštenje i poziv svojim drugarima da dođu i uveličaju njegovu proslavu.

U ponudi firmi koje se bave prodajom opreme za rođendane, nalaze se još i čestitke, ukrasni papir, ukrasne kese, masne trake...

Ne zaboravite na lepu dekoraciju rođendanskog stola, tako da se možete obratiti radi izrade banera i zastavica, ali i krunica i kapica, ili jednom rečju – možete da naručite sve što mislite da je potrebno da bi slavlje vašeg najmlađeg člana porodice proteklo u najveselijoj atmosferi koja će se dugo pamtiti.

Oprema za rođendane – cena:

Za rođendanske svećice trebalo bi izdvojiti od 200 din. do 700 dinara za pojedine modele.

Cena rođendanskih kapa zavisi od toga da li želite unikatan model, koji se izrađuje prema vašim željama, ili je u pitanju gotova kapa. U tom smislu, cene se kreću od 400 dinara pa naviše.

Za vatromet za torte, trebalo bi platiti oko 200 dinara za 6 komada u jednom pakovanju.

Cene tanjirića (osam komada u pakovanju) su oko 250-300 dinara, odnosno oko 250 dinara u proseku za osam čaša.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

08.08.2017
Biljana Brankovic
Ne vidim zaista sta bi to posebno trebalo da bude posebno oko opreme za rodjendane. Cene su naravno i vise nego razlicite a da pri tome zaista treba da znate koji je to kvalitet koji za te pare u Beogddu mozete da dobijete. Pre svega, ocekujm da ta oprema za rodjendane bude pre svega dovoljno bezbedna da se niko ne povredi.
19.07.2017
Snezana Aleksic
Pre se uopste nije toliko davalo na znacaj rodjendanima , ali poslednjih godina se to promenilo. Sve se vise trudimo da sebi , svojoj deci i bliznjima ucinimo njihov dan posebnim i nezaboravnim. Smatram da je danas oprema za rodjendane neizostavna celina svakog rodjendana.