Dodaj firmu

Metalne konstrukcije Lim Koncept Pro

Lim Koncept Pro iz Beograda, bavi se izradom građevinske bravarije, pre svega izradom nadstrešnica, metalnih konstrukcija, hala, kapija i ograda
Pročitaj više

Ratka Resanovića 6a
Čukarica, Beograd

Pavle Metal bravarija

Pavle Metal bavi se konstrukcijama i elementima iz domena građevinske bravarije, samom izradom, ali i montažom na teritoriji Beograda ali i cele zemlje
Pročitaj više

Milutina Miljkovića 54t, Jajinci
Voždovac, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Metalne konstrukcije Izrada svetlećih reklama Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama
Pročitaj više

Vojvođanska 383b
Surčin, Beograd

Metalne konstrukcije ZIS bravarska radnja

Bravarska radnja ZIS nalazi se u Beogradu. Na tržištu postoji već 30 godina, ali i danas vrši izradu i ugradnju bravarskih komponenti kao što su metalne kapije, nadstrešnice, metalni šaloni
Pročitaj više

Petra Gvojića 11a
Voždovac, Beograd

Metalne konstrukcije 29. Mart

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim cenama
Pročitaj više

Borivoja Tašića 4
Barajevo, Beograd

Metalne konstrukcije A tim Miloš

Ukoliko vam je potrebna popravka bilo koje vrste krova i pokrivki lli bilo koja vrsta građevinske limarije na Zvezdari ili bilo kom drugom delu grada, pozovite nas.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Metalne konstrukcije Bravarija Enkokom

I uverite se zašto smo najbolji, a mi Vas nećemo izneveriti.
Pročitaj više

Vodovodska 164dj
Čukarica, Beograd

Des Design Enterijer

Firma „Des Design“ bavi se dizajniranjem unikatnog nameštaja i opremanja enterijera stambenih objekata, lokala, poslovnih objekata.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Ako bismo definisali pojam metalne konstrukcije, onda bi on glasio da je to nosivi sistem jedne građevine, koji je pretežno sastavljen od metalnih elemenata.

Metalne konstrukcije – prodaja

Ovakve konstrukcije ćemo zateći u gotovo svim oblastima građevinarstva, na primer: u hidrogradnji, mostogradnji, a u našem tekstu bavićemo se metalnim konstrukcijama koje se koriste za izgradnju hala, garaža, nadstrešnica, bašti, stepenica i sl.

Firme koje se bave prodajom i montažom metalnih konstrukcija imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima je moguće pogledati razne vrste objekata koji su već izgrađeni. Iza njih stoji dug niz godina iskustva, kao i širok krug zadovoljnih klijenata, tako da možete da budete sigurni da ćete dobiti najbolji odnos kada je reč o ceni spram kvaliteta.

Osim toga, ukoliko imate neke nedoumice koje se tiču izbora ili same ugradnje, tada će vam stručna lica rado izaći u susret sa adekvatnim savetima, kako bi vaši zahtevi i potrebe bili ispunjeni na najbolji mogući način.

Metalne konstrukcije za hale

Metalne konstrukcije za hale susrećemo najčešće, i drugačije možemo da kažemo da je to kostur jednog takvog objekta. Ono što je osnovna prednost, to je čvrstina. Od metala, uglavnom preovladava čelik.

Metalne konstrukcije za stepenice

Svako stepenište mora da ima svoju metalnu konstrukciju. Osnovni elementi jedne metalne konstrukcije su nosači, štapovi, lamele, limovi, cevi i specijalni profili.

Metalne konstrukcije za bašte

Ukoliko imate baštu, i želite da je zaštitite od neželjenih vremenskih prilika, tada svakako razmišljate o tome da napravite metalnu konstrukciju. Napred nabrojani osnovni elementi od kojih se izrađuju konstrukcije prave se u radionicama, i drugačije se nazivaju montažnim elementima.

Metalne konstrukcije za stolove

Kada se naprave potrebni elementi, oni se montiraju na terenu, odnosno na mestu gde će biti jedna takva metalna konstrukcija. Delovi se spajaju zavaraivanjem, a nekada se taj postupak radio zakivanjem.

Metalne konstrukcije za nadstrešnice

Nadstrešnica je višestruko korisna za svaku kuću ili zgradu, jer štiti od raznih vremenskih prilika, a osim toga, stvara odličan estetski utisak, pošto postoje kreativno urađeni modeli. U osnovi svake nadstrešnice nalazi se metalna konstrukcija, koja je nosi, odnosno daje joj čvrstinu i oblik koji želimo.

Metalne konstrukcije – cena

Koliko ćete novca izdvojiti za određenu metalnu konstrukciju, zavisi od više faktora, kao što su: metal od koga se pravi (aluminijum, čelik, itd), veličina i izgled konstrukcije, način ugradnje i dr.

Zbog toga savetujemo da se obratite firmama koje se bave izradom i ugradnjom metalnih konstrukcija, te da njihova stručna lica izađu na teren, kako bi saznali koji su vaši zahtevi i kako bi vam ponudili adekvatna rešenja i najbolji odnos cene spram kvaliteta koji dobijate.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane