O nama - IZRADA SVETLEĆIH REKLAMA BEOGRAD

Potražite nas na Facebook-u

Izrada svetlećih reklama više nije komplikovan posao ako dođete kod nas.Nalazimo se u ulici Vojvođanska 383b, opština Surčin, Beograd.Uspešno se bavimo izradom svetlećih reklama, koje zbog svoje uočljivosti spadaju u najefektniji vid reklamiranja.

Sve vrste reklama izrađujemo uz pomoć savremene tehnologije, čime se potrošnja struje svodi na minimum. Izrada svetlećih reklama vrši se u svim oblicimaod klasičnih do atraktivnih. Reklame mogu da se pale i gase, menjaju boju ili da se vrte u krug. Dajemo garanciju na sve usluge i vršimo remont i održavanje svetlećih reklama.

Izaći ćemo u susret svim vašim idejama i željama jer je vaša reklama i naša reklama. Svetleće reklame, Beograd ima na svakom koraku i veoma su funkcionalne. U isto vreme reklamiraju neku firmu i atraktivno izgledaju.

Veoma brzo, kvalitetno i povoljno od naše firme možete da dobijete:

  • Efektni reklamni pano
  • Svetleće reklame
  • Totemi
  • Reklame za vozila
  • Štampa na majicama
  • Štampa na kačketima

Ako vam treba firmopisac možete se obratiti nama. Izrađujemo sve vrste samolepljivih nalepnica i natpisa za sve vrste vozila, vrata, izloge, cerade, pravimo svetleće reklame, reklamne panoe, reklamne panoe na zgradama i vršimo poseban način reklamiranja kao su štampa na kačketima i štampa na majicama.

Takođe, delatnost naše firme je izrada kapija i ograda, a pružamo i sve ostale bravarske usluge. (izrada vrata, prozora, rešetki, tendi, stolova…)

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2018 02:32
Radomir Petrovic

Pored svetlecih reklama koje se vec koriste u sirokoj primeni,ova firma vam nudi i bravarske usluge.Bave se jos i izradom samolepljivih nalepnica i natpisa za sve vrste vozila.Super ponude na jednom mestu vam nudi BEOGRAD REKLAME!

14.04.2017 10:13
Ilija Radovic

Izaci ce u susret svim vasim idejama i zeljama jer je vasa reklama i njihova reklama. Svetlece reklame Beograd ima na svakom koraku i veoma su funkcionalne.U isto vreme reklamiraju neku firmu i atraktivno izgledaju.

04.07.2016 04:31
Goran Sarenac

Veoma brzo,kvalitetno i povoljno od ove firme mozete da dobijete efektni reklamni pano,

svetlece reklame,totemi,reklame za vozila.Svetlece reklame su najuspesniji vid reklamiranja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Svetlece reklame
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Izrada svetlećih reklama Beograd
  • Izrada svetlećih reklama Beograd,
  • Izrada svetlećih reklama Beograd radno vreme,
  • Izrada svetlećih reklama Beograd kontakt telefon