Dodaj firmu

Nijedan park ne može da se zamisli bez parkovske klupe, oko kojih se zeleni trava i cveta ukrasno cveće... To je prava mala oaza mira i opuštanja, kada želimo da pobegnemo na kratko, od gradske vreve, gužve, saobraćaja...

Osim toga, pomislite li, koliko je priča ispričano na takvim klupama od strane naših starijih sugrađana, ili koliko je palo poljubaca i zagrljaja zaljubljenih gimnazijalaca i studenata? Možemo slobodno reći da svaka klupa ima svoju priču, a ovaj naš tekst je priča o klupama.

Parkovske klupe – prodaja

Na našem tržištu postoje firme koje se bave izradom i prodajom parkovskih klupa, pored ostalih proizvoda. Ta preduzeća imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije gde je moguće pogledati čitav asortiman; artikli su prikazani kroz slike i tekstualne opise. Fotografija nam pomaže da zamislimo kako bi parkovska klupa izgledala u prirodi, kada bude postavljena, a opis nam ukazuje na karakteristike same klupe – od čega je napravljena, kako bi je trebalo održavati, koja je cena i slično.

Preduzeća se bave izradom svega što je potrebno za uređenje parkova, trgova i drugih javnih površina, ali isto tako i bašta i privatnih dvorišta.

Pored klupa, u ponudi su i kante za otpatke, stalci za bicikle, žardinjere, ograde i barijere i baštenske garniture.

Klupe za park

Postoji nekoliko vrsta parkovskih klupa, a u odnosu na materijal izrade. To su:

  • Livene klupe
  • Metalne klupe.

Sada ćemo se pozabaviti svakom od njih.

Metalne parkovske klupe izrađene su od čelika i drveta. Koriste se samo materijali koji su visoko kvalitetni, a to bi praktično značilo da klupe odoljevaju i veoma nepovoljnim vremenskim prilikama (jako sunce, kiša, vetar, sneg... ). Kada je reč o zaštiti životne sredine, reći ćemo da se gvožđe može reciklirati 100%, a drvo je biorazgradiv, prirodni materijal.

Klupe za park se izrađuju u različitim stilovima, i veoma su udobne jer su izrađene sa anatomski podešenim lukom, koji se nalazi između dela za sedenje i naslona. Ovakve klupe su mesta na kojima se ljudi uvek rado okupljaju, pre svega jer su lepo dizajnirane i uklapaju se u ambijent.

Kada je reč o livenim parkovskim klupama, za njihovu izradu se koristi sivi liv ili aluminijum i drvo. Uvek se koriste boje i materijali koji su proverenog kvaliteta, što sve čini da klupa duže traje u raznim vremenskim prilikama.

Ovakvim klupama se lepo mogu opremiti dvorišta, parkovi, škole, bolnice, gradski trgovi, turistički objekti i mnoge druge javne površine. Dizajnirane su tako da estetski unaprede površinu na kojoj se nalaze, a odlikuje ih i čvrstina i udobnost, kao i naglašena elegancija.

Privatne i javne površine, zahvaljujući parkovskim klupama, dobijaju svoj pečat i stil, koji ostaje prepoznatljiv od strane mnogobrojnih korisnika. Boju možete da birate prema svojim željama, kao i odgovarajući model, kojih ima više u ponudi.

Parkovske klupe – cena:

Cena parkovskih klupa je uslovljena sa više faktora od kojih su:

- materijal izrade

- dizajn

- koliko komada naručujete i slično. Stoga je naša preporuka da se lično raspitate kod firmi na ovoj stranici, da biste dobili ponudu koja je prilagođena vašim zahtevima i željama.

*Za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici.

Idi na vrh strane