Dodaj firmu

Verovatno ne postoji niko ko ne voli lepo uređene bašte ili dvorišta, balkone i terase... Ono što ta mesta čini tako prelepim je cveće. Žardinjere za cveće su sledeci korak.

U našem tekstu možete saznati sve što vas zanima o žardinjerama, od kog materijala se izrađuju, kako da odaberete žardinjere za otvoren prostor a kako za enterijer, da li je moguće kupiti žardinjere koje su po meri...

Žardinjere

Kada govorimo o žardinjerama, zapravo pričamo o baštovanstvu. Da biste uredili prostor ispred kuće, potrebno vam je mesto za cveće. Zbog toga je neophodno birati žardinjere u određenim oblicima, bojama, sa naročitim motivima i u željenim veličinama.

Metalne žardinjere za cveće

Žardinjere su obično inspirisane prirodom, tako da će na najbolji način oplemeniti prostor u kome se nalaze, bez obzira da li se radi o stepeništu, terasi, unutrašnjosti vašeg doma ili dvorištu i bašti.

Drvene žardinjere za cveće

Ukoliko želite da budete sasvim u skladu sa prirodom, tada odaberite drvene žardinjere. Drvo je živ materijal, tako da ćete uneti duh prirode u svoj dom ili prostor oko njega.

Plastične žardinjere za cveće

Žardinjere su dostupne u različitim materijalima, pa ih je moguće kupiti i od plastike. Plastika je zahvalna zbog toga što možemo da odaberemo različite boje, kao i oblike, tako da ćemo kutak za cveće lako uklopiti sa ostatkom našeg enterijera ili eksterijera.

Zidane žardinjere za cveće

Zidane žardinjere su možda najinteresantnije, i često ih možemo susresti u mnogim baštama i vrtovima. Zbog svog oblika i načina izrade, daju poseban šmek ambijentu, i koriste se za spoljne prostore.

Ukrasne žardinjere za cveće

Već smo napomenuli da možete da birate razne oblike žardinjera kao i njihove boje. Cveće je samo po sebi ukras, ali je isto tako neophodno da bude zasađeno u adekvatnim žardinjerama koje će dodatno naglasiti njegovu lepotu.

U prodavnicama koje se bave trgovinom baštenskog materijala možete da izaberete različite modele ukrasnih žardinjera.

Žardinjere za otvoren prostor

Kada se nalaze ispred kuće ili vikendice, žardinjere doprinose poboljšavanju vizuelnog utiska, odnosno naglašavaju estetiku prostora. Kada kupujete žardinjere za otvoren prostor, pri izboru se rukovodite time da one budu izrađene od takvog materijala da su otporne na vremenske uslove, da su jednostavne za održavanje, kao i za postavljanje.

Sobne žardinjere za cveće

U sobi ne morate da imate samo saksije, možete da nabavite sobne žardinjere za cveće. Birajte žardinjeru tako da ona čini harmoničnu celinu sa nameštajem koji već posedujete, a to se odnosi na njenu boju, oblik, ukrasne detalje...

Žardinjere za cveće po meri

Ljudi često žele da imaju žardinjere koje će biti izrađene po tačnim merama. Na ovaj način oni mogu lepo da organizuju prostor ispred kuće, prema svojim zamislima.

Cena žardinjera za cveće:

Koliko ćete novaca izdvojiti za žardinjere za cveće, zavisi pre svega od njihove veličine, kao i od materijala od koga su izrađene. U tom smislu, cene se u proseku kreću od 4500 din. pa sve do 31000 dinara koliko treba platiti žardinjeru od čamovine.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane