Dodaj firmu

A tim Miloš

4.7 | 201 ocena
Član 3 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
08.11.2023 10:52

Sve pohvale za mladog i ambicioznog preduzetnika. Moja preporuka svim ljudima koji imaju potrebe za građevinsko-limarske radove.

Novica

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
01.11.2023 19:09

Шта рећи? Одлично осмишљен и занатски изведен посао наткривке светларника у старој згради. Милош оставља свој потпис кроз квалитет услуге, прецизност израде и професионалан однос са клијентом. Поштовање договора и рокова га одваја од конкурената. Задовољство је ангажовати таквог мајстора.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
28.10.2023 22:47

Похвала за изванредног Милоша за сваки део посла који изведе. Конкретан и флексибилан код уговарања. Тачан и од речи у договарању и коришћењу времена извођења радова. Прецизан и квалитетан у реализацији посла. Реализује комплексне задатке и не запоставља детаље. Свакако пожељан и поуздан извођач радова. Душан са Дорћола

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
26.10.2023 22:24

Odradjena hidro izolacija na 18. spratu sa najboljim materijalima.
Odlična komunikacija sa majstorima preporuka za sve limarske i hidroizolacione radove.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
20.10.2023 22:13

Sve pohvala za Milosa I njegov tim. Radili su pokrivanje krova u povrsini od oko 60 kvadrata, kao I premazivanje dela krova od oko 30 kvadrata tecnim bitumenom. Prvo je uradjena krovna podkonstrukcija, pa je onda pokriveno trapeznim limom, opsiveni su svi uglovi. Nakon toga je uradjena obrada odzaka fasadnim lepkom I mrezicom, kao I izrada limenih kapa za odzake. Na kraju je uradjeno premazivanje spojeva izmedju betonskih ploca tecnim bitumenom. Sve je uradjeno brzo, precizno I kvalitetno. Milos je veliko profesionalac I za svaku je preporuku.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
20.10.2023 22:13

Sve pohvala za Milosa I njegov tim.
Radili su pokrivanje krova u povrsini od oko 60 kvadrata, kao I premazivanje dela krova od oko 30 kvadrata tecnim bitumenom.
Prvo je uradjena krovna podkonstrukcija, pa je onda pokriveno trapeznim limom, opsiveni su svi uglovi. Nakon toga je uradjena obrada odzaka fasadnim lepkom I mrezicom, kao I izrada limenih kapa za odzake.
Na kraju je uradjeno premazivanje spojeva izmedju betonskih ploca tecnim bitumenom.
Sve je uradjeno brzo, precizno I kvalitetno. Milos je veliko profesionalac I za svaku je preporuku.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
20.10.2023 17:56

Odlično odradjena komplet rekonstrukcija krova, zadovoljan sam radovima. Čak su se dobro izborili sa svim otežavajućim okolnostima tokom rekonstrukcije jer je stara kuća u pitanju. Imate slike pre i posle, pa sami prosudite o kvalitetu radova. Komplet sanacija krovnog pokrivača i zamena sa limom, sve okapnica i svi uglovi detaljno odradjeni, komplet zamena starog lima sa novim.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
11.10.2023 05:58

Miloš je izuzetan profesionalac u svom poslu i pre svega dobar čovek. Pokrivanje krova limom je uradjeno u predvidjenom roku na visokom nivou kvaliteta i ispoštovan je svaki dogovor. Ono što mi se posebno dopalo je što je tokom rada fotografisan čitav proces, od uklanjanja starog materijala, sve do postavke novog "pre i posle".
Svaka preporuka za njega i njegov tim.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
18.09.2023 10:42

Momci odradili odlican posao sa ormanom u hodniku. Radjen po nasim zeljama, ispalo kako smo hteli. Profesionalni, ostavili sve cisto za sobom, za svaku preporuku.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
13.09.2023 13:11

Sve pohvale za Milosa i njegov tim. Radjena je adaptacija citave terase i pripajanje dnevnoj sobi, kao i ugradni orman i jedan orman po meri. Milos je veliki profesionalac i sjajan majstor za koga ne postoji rec nemoguce. Svi rokovi su ispostovani, vise nego pedantan i uredan rad. Pored toga Milos je sjajan i duhovit lik sa kojim moze da se prica o svim zivotnim temama. Cena za obavljene radove koji su zaista u nasem slucaju bili veliki, vise nego korektna. Zaista svaka preporuka za sve gore navedene vrste radova.

A tim Miloš
Aleksandar Srdić
20.08.2023 15:26

Tim za svaku preporuku, odlikuju ga stručnost i pouzdanost. Momci su se zaista pokazali kao izuzetno profesionalni i vrlo stručni. U mom konkretnom slučaju urađena je rekonstrukcija krova, skidanje crepa, letvanje krova, sanacija i farbanje oluka, pokrivanje krova trapeznim limom, izrada opšivaka za krov, montaža snegobrana, zidanje zida i ojačavanje grede na krovu. Prezadovoljan sam pre svega odnosom koji su imali prema klijentu tj. meni, vrlo su strpljivi, sa pravovremenim povratnim informacijama i stručnom opservacijom i stručnim izvođenjem radova. U svakom slučaju, tim za svaku pohvalu i svaku preporuku.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
18.08.2023 18:29

Izuzetan tim, stručni majstori i veliki profesionalci. Krov pokriven trapeznim limom, montaza snegobrana, čišćenje, farbanje i impregnacija oluka, izrada opšivaka za krov i još mnogo toga, sve uradjeno po dogovoru, jako brzo i izuzetno kvalitetno.
Za svaku pohvalu i svaku preporuku!

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
17.08.2021 00:46

Покривање крова трапезним лимом урађено је стручно и у предвиђеном року. Фирма је поуздана са врхунским мајстором. Све похвале и препоруке за њих.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
04.08.2021 17:23

Pokrivanje krova limom, radi sa iskustvom i znanjem, postujuci svoje vreme, a samim tim i Vase. Izuzetan majstor, mirno i pribrano radi svoj posao. Prezadovoljni smo uslugom i sve pohvale za rad i kulturno ponasanje. Sve preporuke !

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
01.08.2021 20:04

Stručno i kvalitetno odrađen posao. Firma je odlična.

A tim Miloš
Milan Mektic
27.07.2021 09:23

Pokrivanje krova trapeznim limom odradjeno kvalitetno, strucno i u predvidjenom roku. Majstor je odlican. Firma je za svaku pohvalu i preporuku.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
25.07.2021 19:43

Pokrivanje krova povrsine 100 m2 trapeznim limom, montaza snegobrana, zamena i opsivka cevi za ventilaciju, zastita od korozije i farbanje okapnica, korita oluka i ostalih metalnih delova na krovu, uradjeno je u dogovorenom vremenskom roku izuzetno kvalitetno, strucno, precizno i pedantno. Firma je odlicna - 5 zvezdica.

A tim Miloš
Neregistrovan korisnik
19.03.2021 12:00

Odlicno odradjen posao.
Sprovedena su cak i creva od klime u oluk
Za svaku propuruku je ova firma

A tim Miloš
Ostavite komentar
    Mapa
    A tim Miloš
    Firme u blizini
    Građevinska limarija Gardović, Mile Dimitrijević 11, Zemun, Beograd
    Idi na vrh strane