Dodaj firmu

Metalne police - Nemanja

Izrada kapija i ograda, žičanih ograda i bravarskih rešenja u Beogradu.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

DG Oziris metalne police

DG Oziris se bavi proizvodnjom, montažom, i uvozom metalnih polica, rafova, gondola, magacinskih polica za potrebe prodavnica, butika, magacina, izložbenih prostora, kako u Beogradu i celoj zemlji, tako i u inostranstvu
Pročitaj više

Paunova 85v
Voždovac, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Des Design - Kapije i ograde

Firma „Des Design“ bavi se proizvodnjom unikatnih kapija i ograda od kovanog gvožđa i dizajnu po želji klijenta.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

METALNE POLICE BEOGRAD

Metalne police ćemo videti na mnogo mesta: u magacinima, u prodavnicama, marketima... Njihova primena je zaista široka, a gde ih možete nabaviti, po kojim cenama, od čega ista zavisi i slično, saznajte u nastavku našeg teksta.

Metalne police cena

Cena metalnih polica zavisi od više faktora. Pre svega, veoma je važno kojih dimenzija je metalna polica. To znači da treba uzeti u obzir visinu, širinu i dubinu, kao i broj nivoa koji poseduje svaka od njih. Primera radi, i zbog vaše orijentacije, jedna manja polica može da košta oko 6000 dinara, ali je najbolje da se raspitate za konkretan slučaj, tako što ćete firmi koja se bavi proizvodnjom i prodajom polica poslati svoj upit. U tom upitu ćete navesti kakve tačno police su vam potrebne, kojih dimenzija, sa koliko nivoa i slično. Bitan je i broj komada polica, i na osnovu svih tih podataka, preduzeće koje prodaje police će biti u mogućnosti da vam pruži tačnu informaciju o ceni polica.

Montažne police

Kao što vidimo, police je moguće dobiti u gotovo svim oblicima i dimenzijama, u skladu sa potrebama kupca. Naravno, nije isto da li se polica koristi za mini market, ili je reč o velikom magacinu. Dimenzije će biti drugačije, ali ipak ono što je zajedničko svim policama, to je da treba da budu lake i jednostavne za montažu.

Metalna montažna polica

Korisno je znati i nosivost police, zbog toga što ona mora da bude stabilna. Tu se vodi računa o statici, pa ćete i ovaj bitan detalj naglasiti kada poručujete metalnu montažnu policu za izradu. Na primer, postoji standardna izrada, i to police koje imaju pet nivoa, dok dubina može varirati od trista, četiristo, petsto ili šesto milimetara.

Metalne police za magacin

Kada je reč o nosivosti polica po jednom nivou, na primer, i tu postoje variranja, koja mogu da budu od šezdeset, preko sto do sto pedeset kilograma po jednom nivou. Visine polica su dva metra, dva i po metra i tri metara.

Naravno, sve se prilagođava kod izrade zahtevima kupaca.

Firme koje se bave ovom delatnošću, u svojoj ponudi imaju 2D i 3D prikaze prostora koji verno oslikava kako nešto izgleda kada je završeno, odnosno, kada police budu poređane u vašem magacinu, marketu, prodavnici ili nekom drugom objektu i poslovnom prostoru.

Metalne police za prodavnicu

Jednu prodavnicu ne možemo da zamislimo bez polica, tako da je potrebno da se one izrade u zavisnosti od prostora tog lokala. Na osnovu prikaza koji smo spomenuli, kupci mogu lako i jednostavno da sami procene koliko polica će im biti potrebno.

Police za market

Takođe, biće u mogućnosti da znaju i dimenzije polica, njihove veličine, kao i da unapred osmisle pozicioniranje polica u objektu. Zahvaljujući svemu ovome, projektovanje enterijera deluje mnogo lakše, jer kupci tačno znaju šta i kako žele, pošto su sve jasno videli na osnovu 2D i 3D prikaza.

Sve police imaju atest o kvalitetu kao i o nosivosti, a taj atest izdaje akreditovana ustanova u našoj zemlji, a sve prema najnovijim evropskim standardima.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg sajta koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane