Dodaj firmu

Rollux ograde i kapije

Rollux iz Mladenovca proizvodi i montira ograde i kapije od aluminijuma i metala, kao i automatizovane sisteme za otvaranje i zatvaranje kapija
Pročitaj više

Milovana Vidakovića 10
Mladenovac, Beograd

Bravarija Ivan

Bravarija Ivan profesionalno i kvalitetno obavlja sve bravarske poslove na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Oplemenite Vaš stambeni ili poslovni objekat najlepšim ogradama, gelenderima i nadstrešnicama elegantnih formi i izuzetnog kvaliteta trajnosti.
Pročitaj više

Prvomajska 102
Zemun, Beograd

Pavle Metal bravarija

Pavle Metal bavi se konstrukcijama i elementima iz domena građevinske bravarije, samom izradom, ali i montažom na teritoriji Beograda ali i cele zemlje
Pročitaj više

Milutina Miljkovića 54t, Jajinci
Voždovac, Beograd

Nadstrešnice Lim Koncept Pro

Lim Koncept Pro iz Beograda, bavi se izradom građevinske bravarije, pre svega izradom nadstrešnica, metalnih konstrukcija, hala, kapija i ograda
Pročitaj više

Ratka Resanovića 6a
Čukarica, Beograd

Nadstrešnice 29. Mart

29. mart – garažna vrata je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta rolo vrata, rolo mreža i plastifikacijom metala. Obezbedite sebi sigurna i kvalitetna garažna vrata ili zaštitu za izlog po povoljnim cenama
Pročitaj više

Borivoja Tašića 4
Barajevo, Beograd

Nadstrešnice ZIS bravarska radnja

Bravarska radnja ZIS nalazi se u Beogradu. Na tržištu postoji već 30 godina, ali i danas vrši izradu i ugradnju bravarskih komponenti kao što su metalne kapije, nadstrešnice, metalni šaloni
Pročitaj više

Petra Gvojića 11a
Voždovac, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Nadstrešnice Bravarija Vuxa 10

Bilo da želite metalnu galanteriju, urbani mobilijar ili nameštaj, bravarija Vuxa 10 nudi sve od metala po Vašem ili našem projektu. U našem preduzeću možete dobiti kompletnu uslugu: od ideje do realizacije, brzo, profesionalno i kvalitetno
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac, Beograd

Nadstrešnice Izrada svetlećih reklama Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama
Pročitaj više

Vojvođanska 383b
Surčin, Beograd

Varter-Beograd

Bravarija Varter-Beograd je pravi izbor za bilo koji posao vezan za bravarsku delatnost u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Domen usluga našeg preduzeća obuhvata izradu i montažu ograda, kapija, nadstrešnica, stepeništa i čeličnih konstrukcija.
Pročitaj više

Jovana Gligorijevića 15
Zvezdara, Beograd

Nadstrešnice Bravarija Enkokom

I uverite se zašto smo najbolji, a mi Vas nećemo izneveriti.
Pročitaj više

Vodovodska 164dj
Čukarica, Beograd

Bravarija Rogan

Bravarija Rogan bavi se izvođenjem svih vrsta bravarskih usluga na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva, naš rad karakteriše preciznost, konkurentne cene, kao i strogo poštovanje rokova i želja klijenata.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Etno Bašta - Uređenje dvorišta

Osnovna delatnost preduzeća Etno Bašta je uređenje dvorišta, restorana,kafića, parkova, kao i izrada dečijih igraonica od drveta. U našojponudi nalazi se preko 30 različitih vrsta proizvoda koji svojim etnoizgledom donose toplinu prostora i atraktivnosti istog
Pročitaj više

Palih Boraca 113
Obrenovac, Beograd

Vremenski uslovi su često nemilosrdni, zbog čega želimo da zaštitimo svoju imovinu ali i sebe od jake kiše, grada, snega, sunca... To ćemo postići na najbolji i najjednostavniji način ugradnjom nadstrešnice.

Izrada nadstrešnica

Kod izrade nadstrešnica najvažnije je da odaberete materijal, a potom i da se one urade tako da imaju oblik koji želite i da su odgovarajuće veličine. Kada angažujete firmu koja pruža ovu vrstu usluge, ekipa će izaći na teren, saslušati vaše zahteve i uzeti mere za izradu vaše nove nadstrešnice.

Drvene nadstrešnice

Za izradu nadstrešnica se koristi drvo i to četinarsko i prosušeno. Elementi koji su neophodni za izradu pre montaže su oblikovani, obrađeni kao i premazani specijalnim zaštitnim sredstvima.

Metalne nadstrešnice

Konstrukcija ili kostur nadstrešnice izrađen je od metalnih četvrtastih cevi, dok se za pokrivanje može koristiti leksan ploča ili rebrasti čelični lim. Takav lim je plastificiran ili presvučen zaštitnim slojem cinka. Aluminijumski lim je trajnije rešenje.

Nadstrešnice za ulazna vrata

Svakako ne želite da pokisnete dok tražite ključeve po tašni, i to samo zato što ispred ulaza u vašu zgradu ili kuću ne postoji nadstrešnica koja bi mogla da vas zaštiti u situacijama poput ove.

Konstrukcija može biti od čelika, profila od nerđajućeg čelika ili od aluminijuma.

Nadstrešnice za terase

Možda želite da pijete kafu na terasi, dok je napolju toplo vreme, ali pada jaka kiša? Za ovako romantične trenutke, biće vam neophodna nadstrešnica za terasu. Krov može biti od višeslojnog polikarbonata, alumnijumskih ili PVC profila i od drugih materijala.

Nadstrešnice iznad ulaznih vrata

Vrlo je teško u jednoj ruci držati kišobran, a drugom rukom tražiti ključeve, dok oko nas pada sneg ili lije jaka kiša... Ako ste udobno zaštićeni ispod nadstrešnice, ostaćete na suvom i sigurnom, sve dok ne uđete u svoj topli dom.

Krov nadstrešnice može biti izrađen od leksan ploče, koja je dostupna u više boja, pa će se lako uklopiti u eksterijer.

Nadstrešnice za automobile

Svakako nećete dozvoliti da vaš limeni ljubimac kisne, tako da je potrebno ugraditi nadstrešnicu. Postoji više vrsta, pa ćemo spomenuti: bočno-konzolne nadstrešnice; nadstrešnice za automobile koje imaju čvršći i neprovidni pokrivač; klasične nadstrešnice od leksana; modeli koji se koriste za parkiranje više automobila i druge.

Nadstrešnice za drvene terase

Drvene nadstrešnice se prave od lameliranog drveta ili od rezane građe. Lepljeno lamelirano drvo je dobijeno lepljenjem lamela, pri čemu su odstranjeni svi nedostaci. Slojevitom građom dobija se visoko tehnološko lamelirano drvo.

Auto nadstrešnice

Postoje takve nadstrešnice čija je osnovna forma četiri stuba sa dvolučnim krovom. Ovakve modele često ćete videti u Švajcarskoj i Austriji.

Uz kombinaciju polikarbonatnih ploča i raznih boja konstrukcija, mogu da se sprovedu u delo razne zamisli naručioca radova.

Nadstrešnice od leksana

Ako želite da nadstrešnica za automobil, ispred ulaznih vrata ili za terasu bude atraktivnog izgleda i sačinjena od najkvalitetnijeg materijala, tada birajte modele koji za pokrivku koriste leksan sa obostranom UV zaštitom, koji je otporan na sve vremenske uslove.

Nadstrešnice od stakla

Nadstrešnice od stakla će vas zaštiti od kiše i sunca, ali u odnosu na ostale imaju jednu bitnu prednost a to je da omogućavaju dobru osvetljenost prostora. Kombinuju se lepo dizajnirane i konstruisane armature sa visokokvalitetnim staklom, pa se tako dobijaju savršeno funkcionalni modeli.

Nadstrešnice cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za nadstrešnicu, zavisi od materijala izrade, kao i od samih dimenzija. Primera radi, nadstrešnica iznad ulaznih vrata, čija je veličina 1500 x 900 centimetara, koštala bi u proseku 150 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane