Dodaj firmu

Daleka egzotična putovanja Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Big Blue travel

Big Blue Group je prepoznatljiv po najboljoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. U ponudi su i Egipat, Tunis, Grčka i Španija, i zimske destinacije: Austrija, Italija, Bugarska, Kopaonik, Jahorina.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Turistička agencija Lotos Travel

Posetite neke od najatraktivnijih destinacija u Evropi i svetu, izaberite turističku agenciju Lotos Travel. Svim ljubiteljima putovanja nudimo pregršt aranžmana za letovanje, zimovanje, novogodišnje praznike, kao i egzotična putovanja, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 156a
Zemun, Beograd

Letovanja u susednim zemljama su lepa, ali svako od nas poželi da ode nekuda daleko, na daleka egzotična putovanja, neki drugi kraj sveta, da upozna nove predele, ljude, običaje...

Zbog toga daleka egzotična putovanja predstavljaju pravi izazov i avanturu, koju bi svakako trebalo sebi da priuštimo.

Egzotična putovanja

Topla mora, tropska ostrva, raskošna i luksuzna letovališta – nešto su prema čemu niko ne može da ostane ravnodušan. U ponudi turističkih agencija nalaze se uzbudljiva interkontinentalna putovanja, tako da je vrlo teško odlučiti se i izabrati pravu destinaciju za sebe i svoju porodicu.

Egzotične destinacije

Među egzotičnim destinacijama prednjače Maldivi, Sejšeli, Havaji, Mauricijus, Šri Lanka, Kuba, Dominikana, Kuba, Rio, Bali, Tajland... – kao najčešće birane mogućnosti za leto.

Predlog najlepših egzotičnih destinacija

Sve egzotične destinacije su jednako privlačne i lepe, ali obavezno bi trebalo imati u vidu i Maleziju, Filipine, Zanzibar, Dubai, Abu Dabi...

Daleke destinacije

Naši turisti posebno vole da posete Kinu, kao i Brazil i da vide čuveni Rio de Žaneiro... Od gradova, izdvajaju se Peking i Šangaj, kao Velika Jabuka – Njujork...  Kada je reč o Kubi, turisti biraju Havanu i Varadero...

Daleka putovanja

Privlačna putovanja su i u Azerbejdžan, Gruziju i Jermeniju, na Bali, u Bangkok, u Indiju, u Iran, Izrael, ili u Zemlju izlazećeg sunca – Japan...

Najćešća daleka putovanja za koje se odlučuju putnici iz Srbije

Na sajtovima turističkih agencija moguće je pogledati programe putovanja, sa tačno prikazanim datumima polaska i povratka, kao i cenama smeštaja, prevoza i svega ostalog što bi trebalo da znate u vezi svog dalekog egzotičnog putovanja.

Turisti iz Srbije često biraju Maldive, Sejšele, Mauricijus – kao najčešće daleke destinacije.

Egzotična putovanja cene

Cene egzotičnih putovanja se kreću u proseku od 1033 evra za putovanje na Maldive, gde je u cenu uključena avio karta, hotel sa tri zvezdice, sedam noćenja sa punim pansionom, transfer. Prikazana cena je sa svim taksama.

Takođe, ako želite na Tajland, cena je već od 800 evra, a u istu je uključeno deset noćenja sa doručkom, hotel sa tri zvezdice, avio karta i sve propratne takse.

Do Dubaia možete stići za oko 600 evra u proseku, gde je takođe u cenu uključena avio karta, hotel sa tri zvezdice i sedam noćenja sa doručkom.

Primera radi, ako želite u Keniju, neophodno je platiti oko 1600 evra za osam noćenja (polupansion), avionsku kartu, boravak u hotelu sa tri zvezdice, kružnu turu koja podrazumeva dva noćenja, a u ovu cenu su uključene i sve prateće takse.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane