Dodaj firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog osiguranja.
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Karibi Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Želite na put oko sveta za 80 dana? Ili, možda nešto kraće, ali daleko sadržajnije? U tom slučaju, birajte krstarenje Karibi, koje čini destinaciju broj jedan u svetu kada su u pitanju prekookeanska putovanja. 

Mnogi ljudi samo sanjaju ovakvo putovanje, međutim, danas ono postaje dostupnije nego ikada zahvaljujući naglom razvoju u gradnji turističkih brodova – kruzera. 

Krstarenja Karibi

Kruzeri su zapravo ogromni ploveći hoteli. U sebe mogu primiti oko sedam hiljada ljudi, od čega pet hiljada čine putnici, a čak dve hiljade je članova posade. Zahvaljujući tome, u svakom trenutku se brine o vašim željama, pa će i najzahtevniji putnici imati samo reči hvale i najlepše utiske sa ovog putovanja.

Ako niste sigurni gde tačno ići, jer Karibi nude mnogo zanimljivih destinacija, najbolje je da posetite odabranu turističku agenciju, da biste se dodatno informisali, a naš tekst će pokušati da vam pomogne u donošenju odluke.

Krstarenje Istočnim Karibima

Ako se odlučite za ovu varijantu, to bi značilo obilazak Bahama, američkih Devičanskih ostrva Sen Tomas, Sen Džon i Sen Kroa. Posle toga, na redu su britanska Devičanska ostrva, a savetuje se obavezno razgledanje grada Nasau koji se nalazi na Bahamima. Tu ćete zateći mnoštvo turista, i uživati zajedno sa njima u divnim peščanim plažama. 

Kruzer pristaje u luku Princ Džordž Varf.

Krstarenje Zapadnim Karibima

Ako preferirate Meksiko, kao i Veliki Kajman, odaberite kao destinaciju krstarenje Zapadnim Karibima. Kada je u pitanju Veliki Kajman, oduševiće vas plaže prekrivene puderastim peskom, a ako volite ronjenje, ovo mesto je kao stvoreno za vas.

Regija Zapadnih Kariba obuhvata i Jamajku, Beliz, Roatan, Labade, kao i meksičke luke poput Plaja del Karmen, Kosta Maje, Kozumela i Kankuna. 

Krstarenje Južnim Karibima

Na Svetom Bartolomeju, inače letuju bogati, pa je vrlo moguće da će vam provod biti nezaboravan. Ovo je relativno malo mesto, ali ima prelepe plaže, sjajne restorane i prodavnice. U restoranima ćete uživati u pravoj francuskoj hrani.

Dok krstarite Južnim Karibima, obilaze se i Trinidad, Nevis, Sen Ktis, Sen Vinsent, Barbados, Kurakao, Dominika, Antigva, Martinik, Gvadalupe, Santa Lucija, Aruba, Bonaire i Grenada. 

Krstarenje Karibi – iskustva

Na samom kruzeru, imate mnoge sadržaje kao što su disko klubovi, sportski klubovi, spa centri, bazeni, programi za decu... Vaši najmlađi će se zabavljati uz stalni nadzor osoblja, dok se vi opuštate sunčajući se na palubi ili ispijajući mirisnu kafu... Na meniju restorana se nalaze specijaliteti lokalnih kuhinja, ali i međunarodne đakonije. Vrhunska vina se podrazumevaju, uz ukusne morske plodove. 

Kabine u kojima boravite mogu biti unutrašnje, ili sa prozorom, sve do luksuznih apartmana. Naravno, za koju god varijantu da se odlučite, biće vam maksimalno udobno, i svakoga jutra ćete se probuditi u drugoj luci. 

Krstarenje je avanturistički način da se provede odmor, uz niz sadržaja, kako na kruzeru, tako i na kopnu. Uspomene koje ćete poneti sa sobom, vrede više od bilo kog novca, stoga priuštite sebi nezaboravne trenutke krstareći čarobnim Karibima. 

Krstarenje Karibi – cena:

Na cenu utiče dosta faktora, kao što je termin putovanja; takođe, „rana rezervacija“ će sniziti cenu; koliko ćete platiti zavisi i od samog programa putovanja, broja noćenja, tj. trajanja krstarenja, dodatnih usluga koje koristite, izbora kabine ili luksuznog apartmana... 

Raspon cena je od 1500 do 1900 evra, u zavisnosti od navedenih kriterijuma. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane