Dodaj firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog osiguranja.
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Beogradom Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

RTD Nautika krstarenje rekama Srbije

Nautički centar "RTD NAUTIKA" pronaći ćete na Keju oslobođenja broj 3a, u Zemunu. Kao jedan od najstarijih gradova u našoj zemlji, Zemun karakteriše bogata istorija i tradicija, zbog čega je posebno popularan i posećen od strane naših i stranih turista.
Pročitaj više

Rade Končara 89
Zemun, Beograd

Krstarenje brodom Kornjaca Dunavom i Savom

Ljubiteljima rečnih dubina i svima onima koji žele da uživaju u panoramskom razgledanju Beograda brodom, nudimo jedinstvenu mogućnost plovidbe Dunavom i Savom. Brod "Kornjača" Vam pruža mogućnost da svakoga dana uživate u lepotama naše prestonice sa njenih reka.
Pročitaj više

Ušće bb, kod restorana Asterix
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships

Kej oslobodjenja bb, Novi Beograd (splav marina Gabbiano )
Novi Beograd, Beograd

Da li ste vec probali krstarenje Beogradom? Možda ste rođeni u Beogradu i znate svaki njegov kut. Ipak, ako ga niste razgledali iz perspektive dve njegove reke, Save i Dunava, može se reći da ste mnogo toga propustili. 

Beograd noću, posmatran sa broda, ostavlja utisak grada u koga ćete se ponovo zaljubiti. Isto kao i u osobu sa kojom delite ove posebne trenutke dok krstarite kroz glavni grad.

Krstarenja Beogradom

Krstarenja svetskim morima ili prekookeanska krstarenja, do skoro su predstavljala luksuz i bila su rezervisana samo za najbogatije pripadnike društva. Danas, zahvaljujući naglom razvoju turističkih brodova, ova raskoš postaje dostupna običnom čoveku.

Ako vam je u mislima krstarenje Karibima, i štedite novac za tu avanturu, u međuvremenu svakako sebi možete priuštiti krstarenje Beogradom. Što više upoznajemo naš grad, i uviđamo koliko je lep, to ćemo ga više voleti.

Doživite Beograd na najlepši način, tako što ćete odabrati noćni obilazak, kada ćete posmatrati svetla grada kako se presijavaju na vodi, diviti se Kalemegdanskoj tvrđavi i mostovima ispod kojih se prolazi... 

Zbog svih tih prizora dobro poznatog grada viđenog drugačijim očima, već ćete biti sasvim oduševljeni, međutim, za potpuni užitak, tu je i ukusna večera uz odlična vina, dobru muziku, što sve stvara fantastičnu atmosferu. 

Ukoliko ste zaljubljeni, ili ako tek želite da upoznate nekog, krstarenje Beogradom je pravi izbor za vas. Sa druge strane, ako je toga dana vaša godišnjica braka ili rođendan vašoj lepšoj/jačoj polovini, krstarenje će taj poseban dan učiniti još nezaboravnijim. 

Ovo nije provod za koji vam je potrebno previše novca, pa da to bude izgovor da isti odlažete. U svakom trenutku je moguće sebi priuštiti ovu rečnu čaroliju, kojoj ćete se, verovatno, u skorije vreme ponovo vratiti.

Krstarenje Beogradom – iskustva

Ukoliko ste stranac, i po prvi put ste u Beogradu, onda je krstarenje nešto što jednostavno ne smete propustiti. Na brodu se nalazi turistički vodič koji će vam na engleskom jeziku dočarati istoriju, znamenitosti i kulturu glavnog grada Srbije. 

Samo krstarenje traje dva sata i trideset minuta, dok je u cenu uključena večera, audio vodič na srpskom jeziku, kao i svi troškovi organizacije.

U cenu koja je navedena ispod našeg teksta nisu uključeni individualni troškovi, kao ni prevoz od/do mesta polazišta. 

Ako imate u planu da obradujete sebe, vama dragu osobu ili kompletno društvo jednom ovakvom avanturom, trebalo bi da imate u vidu da postoje i određeni popusti. O tome je najbolje da se informišete kod turističkih agencija koje organizuju ovu plovidbu, a mi ćemo navesti primer da postoji 10 posto popusta za kupljenih četiri ili više karata. 

Pored toga, ako ste se sami organizovali i oformili takozvanu individualnu grupu, postoji mogućnost doplate muzike po veoma povoljnoj ceni, po osobi. Ukoliko je u pitanju zatvorena grupa, doplata se vrši na nivou cele grupe, a muzika je po želji. 

Upoznajte Beograd iz novog ugla, i podelite nezaboravne trenutke sa partnerom, porodicom, prijateljima, jer na kraju, samo lepe uspomene zaista nemaju cenu.

Krstarenje Beogradom – cena:

Prosečna cena krstarenja Savom i Dunavom je oko 2500 dinara, uz uključenu večeru i trajanje vožnje brodom od dva i po sata. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane