Dodaj firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog osiguranja.
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Krstarenje Jadranom Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Ako ste mladi bračni par koji je tek stao na „ludi kamen“, možda je jedan od najboljih načina da provedete medeni mesec tako što ćete uplatiti krstarenje Jadranom. Upoznajući nove predele, uvek iznova upoznajemo sebe, ali i oživljavamo emocije prema našim lepšim ili jačim polovinama, pa je ovakva morska avantura zgodna i kada je u pitanju godišnjica braka, na primer.

Istina je zapravo, da je uvek pravo vreme da odete do turističke agencije i dogovorite sve detalje vezane za jedno nezaboravno putovanje.

Krstarenja Jadranom

Verovatno su mnogi naši čitaoci posetili Dalmaciju, u smislu da su boravili u Dubrovniku, Splitu ili u Makarskoj. Međutim, krstarenje pruža sasvim drugi pogled na gradove i more; svakoga jutra možete se probuditi u drugoj luci, obići mnogo gradova na ovoj morskoj turneji, slušati priče iskusnih vodiča o znamenitostima, istoriji i kulturi, doživeti noćni život svakog mesta ponaosob...

Zaista, nije isto sunčati se na „običan“ način, na vrelom pesku, kao i na palubi broda, koji lagano klizi po morskoj pučini... Nije svejedno da li večerate u klasičnom restoranu, ili to činite pod sjajem zvezda dalmatinskog neba... 

Kruzeri, ploveći hoteli, odnosno ogromni turistički brodovi, poslednjih godina doživljavaju ekspanziju, zbog čega krstarenja, kao san mnogih ljudi, postaju dostižna običnom čoveku a ne samo krem društvu. 

Sve kabine na brodu su tako dizajnirane da se osećate maksimalno prijatno, tako da možete birati luksuzne varijante, zatim kabine sa prozorima ili unutrašnje kabine. U svakom trenutku, o vašoj udobnosti brine mnoštvo zaposlenih članova posade, tako da će i najzahtevniji putnici biti sasvim zadovoljni.

Šta obuhvata krstarenje Jadranom?

Dubrovnik, svakako je neizostavna stanica, i predstavlja jedan od najatraktivnijih gradova Sredozemlja. Grad ima jedinstvenu istoriju, i čini središte savremenih kulturnih i turističkih dešavanja. Tu je i nacionalni park Mljet, pri čemu morate obići i dva jezera i ostrvo svete Marije. 

Pred vama će se ukazati dvadesetak šumovitih ostrvaca i hridina, koja su uronjena u more, i imaju male, skrovite plažice, što sve predstavlja najlepši deo hvarske rivijere, takozvana Paklena ostrva. 

Neko vreme možete uživati na plaži Zlatni Rat, ili gledati vrhove Biokova iz Makarske. Restorani, barovi, lokali, mamiće vas da se okrepite i osvežite.

Kada budete upoznali Korčulu, shvatićete da je veoma slična Dubrovniku, a poznata je po tome što ima moreplovca Marka Pola. 

Možete poneti suvenire koji su izrađeni od Bračkog kamena, od koga je izgrađena i Bela kuća. 

Vaše putovanje Jadranom trajaće osam dana i sedam noći, tokom kojih ćete uživati u morskoj pučini, znamenitostima i noćnom životu gradova kroz koje prolazite, ali i u samom kruzeru. 

Krstarenje Jadranom – iskustva

Sam kruzer obuhvata mnogo sadržaja koji će učiniti da se osećate prijatno i opušteno, tokom celog putovanja jadranskom obalom. Svake večeri, na meniju su izvrsni morski plodovi uz degustaciju dobrog vina, a sve je upotpunjeno muzikom koja čini savršenu atmosferu. 

Ujutru, možete uživati u kafici u dvoje na palubi koju zapljuskuju talasi, a kasnije vam je na raspolaganju spa centar gde možete regenerisati telo i dušu... Tu je i program za najmlađe, ukoliko putujete porodično, a sve uz budan nadzor stručnog osoblja. 

Ulazak na kruzer koji krstari Jadranom, možda će biti najlepši korak koji ste napravili u životu, u tom smislu da će vam doneti mnoštvo nezaboravnih trenutaka, podeljenih sa voljenim osobama. 

Krstarenje Jadranom – cena:

Cene zavise od dosta faktora, pa tako na primer, „rana rezervacija“ značajno snižava cenu. Na istu utiče i tip kabine, program putovanja, broj noćenja, termin u kome putujete, dodatne usluge koje koristite...

U tom smislu, cena se kreće od 380 evra, sve do 1100 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane