Dodaj firmu

Izleti Srbija Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Sicil...
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Quad avantura Beograd

Quad avantura Beograd organizuje se svaki dan i traje 5 sati, 3 sata vožnje i 2 sata odmora, ručak i uživanje. Avanturu predvodi instruktor a u jednoj turi može ići 8 kvadova. U svakom kvadu je po dvoje ljudi.
Pročitaj više

Dragoljuba Jovanovića Truje bb
Beograd

Nika Travel - franšiza Oktopod travela

Oktopod Travel je turistička agencija koja Vam već 20 godina nudi najbolje aranžmane za Vaš odmor. Kako bismo našu ponudu približili Vama, otvorili smo novo prdajno mesto na Banovom brdu, u TC City Hall. Nika travela je novi ovlašćeni agent...
Pročitaj više

Požeška 79, TC City Hall, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
Čukarica, Beograd

Plum Street

Plum Street je kompanija sa bogatim iskustvom u organizaciji svih vidova događaja (team buildinga, proslava, edukacija, seminara, kongresa, sportskih događaja, putovanja). Mi razumemo Vaše potrebe i pravimo detaljan plan organizacije kako bi ...
Pročitaj više

Gandijeva 106 v
Novi Beograd, Beograd

Big Blue travel

Big Blue Group je prepoznatljiv po najboljoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. U ponudi su i Egipat, Tunis, Grčka i Španija, i zimske destinacije: Austrija, Italija, Bugarska, Kopaonik, Jahorina.
Pročitaj više

Makedonska 4
Stari grad, Beograd

Turisticka agencija Travellino

Turistička agencija "TRAVELLINO" nalazi se na opštini Stari Grad, Balkanska 28
Pročitaj više

Balkanska 28
Stari grad, Beograd

Mnogi ljudi žele da odu u inostranstvo, barem za jedan vikend, a pri tome zaboravljaju na sve lepote koje ima naša zemlja da im ponudi. Izleti Srbija, tek kada upoznaju razne gradove, banje, planine, kao i kulturnu baštinu Srbije, tada ostaju začuđeni kako sve to nisu obišli ranije.

Razlog više da se upustite u upoznavanje svoje zemlje su i povoljne cene jednodnevnih ili dvodnevnih izleta, kao i popusti koji se nude penzionerima, raznim organizovanim grupama i slično.

Avanturistički izleti u Srbiji

Postoje obilasci dvoraca u Bavarskoj, ali zbog čega ne biste obišli dvorce Vojvodine? Verujte nam, provod će biti isto tako dobar, a saznaćete mnoge zanimljive informacije. Radi se o mestima na kojima su se odmarali veleposednici, i na kojima su se sklapali razni dogovori i tajni sporazumi u našoj istoriji... Ta zdanja potiču iz 18, 19. i 20. veka, tako da ćete osetiti i duh prošlosti.

Pored Vojvodine, zanimljivo je obići Oplenac i Topolu. Topola je udaljena svega stotinak kilometara od Beograda, a na brdu Oplenac, moći ćete da vidite i obiđete Mauzolej dinastije Karađorđevića.

Jednodnevni izleti u Srbiji

Banja Ždralo je veoma zanimljiva za posetiti, a nalazi se okružena Homoljskim planinama, i na svega 130 kilometara od Beograda. Posebno je dobra vest da možete da uživate u akva parku.

Đavolja varoš je oduvek bila interesantna kako našim ljudima, tako i turistima iz inostranstva. Reč je o jedinstvenom spomeniku prirode, i to su zapravo zemljane figure, koji su poseban oblik reljefa, i deluju izuzetno privlačno.

Gde ići na izlet u Srbiji?

Još jedan predlog za izlet u našoj zemlji jeste obilazak fruškogorskih manastira. Fruška gora je nadomak Beograda, tako da putovanje nećete ni da osetite, a ipak ćete doći u jednu sasvim drugačiju sredinu. Prostiru se na pedeset kilometara dužine i deset kilometara širine, a podignuti su u kasnom srednjem veku.

Vikend izlet u Srbiji

Zanimljiva za pogledati je i Resavska pećina. Njen lokalitet je istočna Srbija. Interesantno je da znate da je njeno stvaranje počelo pre ledenog doba.

Subotica, Palićko jezero, Sremski Karlovci... – još su neka od mesta na koja bi trebalo da obratite pažnju prilikom izbora destinacije za izlet u Srbiji.

Višednevni izlet u Srbiji

Naravno, izlet ne mora da traje samo jedan dan, već i nekoliko, što vam pruža priliku da se dobro odmorite i relaksirate. Još neka od mesta koja vam predlažemo su Tršić, kanjon reke Uvac, Subotica...

Izleti u Srbiji cene

Cene jednodnevnih izleta u Srbiji su veoma povoljne, jer se mogu dobiti i popusti ukoliko se organizuje grupa koja putuje zajedno. Na primer, da biste obišli Đavolju varoš, potrebno je svega 2500 dinara, i to je cena bez popusta. Takođe, za izlet do Subotice i Palića treba platiti isto toliko.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, za sve tačne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane