Dodaj firmu

Putovanja za Dan zaljubljenih Eta Turs

Turistička agencija Eta Turs poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja širom sveta. Pored najlepših aranžmana za letovanje, zimovanje, kao i posetu evropskim gradovima, u našoj ponudi nalaze se i avio karte za aktuelne destinacije širom sveta.
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09
Stari grad, Beograd

Edonismo travel turisticka agencija

Edonismo travel turistička agencija Vam pruža mogućnost da otputujete na svoje putovanje iz snova. Posetite popularne destinacije poput Grčke, Turske, Italije i Španije ili neku daleku i egzotičnu zemlju poput Japana, Kine, Balija, Maroka
Pročitaj više

Vojvođanska 75
Surčin, Beograd

Putovanja za Dan zaljubljenih Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Putovanja za Dan zaljubljenih su mozda i najlepsi nacin da obelezite ovaj dan. Ljubav je verovatno najlepše osećanje na svetu, tako da je sasvim očekivano da postoji jedan dan u godini kada ćemo proslavaljati to što nekog volimo i što neko poseban voli nas. U celom svetu, 14. februar je prihvaćen kao Dan  ljubavi ili Dan zaljubljenih.

Toga dana, voljenoj osobi možemo da poklonimo buket cveća ili još bolje korpu sa 101 ružom; možemo svoju dragu izvesti na večeru u najskuplji restoran u gradu ili joj kupiti savršenu haljinu po poslednjem kriku mode... Sa druge strane, dame svojim jačim polovinama mogu da poklone moderne ručne satove, skupocene parfeme, elegantne kravate... Mogućnosti je bezbroj, ali verovatno ćete se složiti sa nama, da je putovanje u dvoje nešto najlepše, jer su to doživljaji koji opuštaju i usrećuju, te ostaju kao predivne uspomene za ceo život.

Putovanje za Dan zaljubljenih

14. februar se u zemljama širom sveta slavi kao dan ljubavi i prijateljstva. Možda niste znali, ali do srednjeg veka, Sveti Valentin je bio poistovećivan sa fizičkom ljubavlju, dok se danas slavi kao praznik romantičnih osećanja.

Ovaj datum je postao popularan osamdesetih godina prošlog veka, i to u Kini i na Tajvanu. Spomenićemo jedno interesantno istraživanje jezičkih stručnjaka, koje je rađeno uoči Dana zaljubljenih, a govori o tome koja reč je najromantičnija na svetu. Pobedu je odnela reč Amour, što na francuskom jeziku znači – ljubav. Na drugom mestu je italijanska reč – amore, a za utehu Italijanima, njihov jezik je proglašen najromantičnijim na svetu.

Ako birate poklon za vama najdražu osobu, onda je pravi izbor upravo putovanje. U ponudi turističkih agencija već se nalaze istaknuti aranžmani za Dan zaljubljenih. Nekoliko divnih dana možete provesti u evropskim metropolama, kao što su Beč, Prag, Rim, Budimpešta, Firenca, Istanbul, Milano, San Remo, Barselona, Pariz...

Putovanja za Dan zaljubljenih – iskustva

Svaki poklon koji kupite voljenoj osobi, vremenom će se ili potrošiti, ili na neki drugi način postati neupotrebljiv i star. Jedino su uspomene nešto što nosimo u srcu celoga života, odnosno putovanja i trenuci na njima koje smo ovekovečili na fotografijama, nasmejani i zagrljeni.

Odaberite Zlatni grad – Prag, kao svoje odredište za 14. februar, a do glavnog grada Češke možete stići autobusom. Prag predstavlja prvorazrednu turističku destinaciju, a ko god je posetio ovaj divni grad na obalama Vltave, reći će vam da je svaki korak koji načinite u njemu prelep.

Beč je grad koji će vas u potpunosti impresionirati, najpre time što se nalazi nedaleko od Srbije, a potom time što ćete imati utisak da ste otišli jako daleko zbog potpuno drugog načina života koji u prestonici Austrije vlada. Posetićete dvorac Šenbrun, dvorac Belvedere, Hofburg, Katedralu Svetog Stefana, Park Prater, Dunavski toranj...

Sjajan način da provedete Dan zaljubljenih jeste da se zaputite u Toskanu, to jest u Firencu. U Firenci se rodila renesansa, i grad je sjajan za ljubitelje umetnosti i one koji se u istu razumeju.

Ako „Svi putevi vode u Rim“, zašto i vaš put za Dan zaljubljenih ne bi poveo u Večni grad? Nakon obilaska, shvatićete zašto je Rim zapravo „muzej na otvorenom“.

Možda ste gledali film „Ljubav u Barseloni“, pa zašto ne biste maštu pretvorili u stvarnost tako što ćete Dan ljubavi dočekati u ovom prelepom gradu?

Ukoliko vam se sviđa ideja da za 14. februar budete na raskršću Evrope i Azije, odaberite Istanbul. Krstarite Bosforom, obiđite Aja Sofiju, Topkapi palatu, Plavu džamiju i uživajte u spoju istoka i zapada.

Putovanja za Dan zaljubljenih – cene:

Navešćemo nekoliko primera: putovanje u Prag, četiri noćenja po ceni od 85 do 95 evra; Budimpešta, od 59 do 79 evra, u zavisnosti od broja noćenja i usluga koje se koriste; Beč, u zavisnosti od hotela, broja noćenja i ostalih usluga, od 79 do 109 eura...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate turističke agencije koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane