Dodaj firmu

Prvi maj putovanja Eta Turs

Turistička agencija Eta Turs poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja širom sveta. Pored najlepših aranžmana za letovanje, zimovanje, kao i posetu evropskim gradovima, u našoj ponudi nalaze se i avio karte za aktuelne destinac...
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20, TC City Passage, lok. 6.09
Stari grad, Beograd

Edonismo travel turisticka agencija

Edonismo travel turistička agencija Vam pruža mogućnost da otputujete na svoje putovanje iz snova. Posetite popularne destinacije poput Grčke, Turske, Italije i Španije ili neku daleku i egzotičnu zemlju poput Japana, Kine, Balija, Maroka
Pročitaj više

Vojvođanska 75
Surčin, Beograd

Turistička agencija Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Sicil...
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Nika Travel - franšiza Oktopod travela

Oktopod Travel je turistička agencija koja Vam već 20 godina nudi najbolje aranžmane za Vaš odmor. Kako bismo našu ponudu približili Vama, otvorili smo novo prdajno mesto na Banovom brdu, u TC City Hall. Nika travela je novi ovlašćeni agent...
Pročitaj više

Požeška 79, TC City Hall, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
Čukarica, Beograd

Alta Marea Turistička agencija

Turistička agencija Alta Marea nudi nezaboravan odmor na svim meridijanima: letovanja, zimovanja, evropski gradovi, daleke destinacije Pored sveobuhvatne ponude aranžmana, našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje, autobuski prevoz i avi...
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10a, ( lok. 14, pogled na Palatu Srbije )
Novi Beograd, Beograd

Ako je leto stvoreno za more i egzotična putovanja, a zima za planine, onda je prvi maj putovanja i generalno proleće pravo vreme za obilazak evropskih gradova, ili čak i udaljenih destinacija. Ponekad se događa da se spoje Prvi maj i Uskrs, tako da dobijete jedan mini odmor, koji bi svakako trebalo da se iskoristi na najbolji način, a ne postoji bolja odluka nego da spakujete kofere i da otputujete.

Putovanja za Prvi maj

Najpre ćemo reći jednu nepobitnu činjenicu a ona je da je svaki evropski grad i te kako zanimljiv, ukoliko u njemu nikada pre niste bili, tako da je svaka odluka ispravna. U ovom tekstu ćemo vam dati nekoliko predloga kako da provedete prvomajske praznike i koje metropole bi bilo najbolje obići.

Večni grad Rim, uvek je sjajna destinacija, i što pre se odlučite da odletite put Italije, to bolje. Rim obiluje duhom istorije i kulture, predivnom arhitekturom, kao i srdačnim i gostoljubivim ljudima, koji su nalik našem narodu.

U Rimu možete da provedete četiri divna dana, i da za to vreme vidite sve, a kada budete bacili novčić u fontanu Di Trevi, verujemo da će vaša jedina želja biti da se ponovo vratite u Večni grad. Jer... svi putevi vode u Rim.

Prag je takođe sjajan izbor, i brzo ćete shvatiti zbog čega ga zovu gradom stotine tornjeva, majkom svih gradova i zlatnim gradom. Glavni grad Češke je kao stvoren za zaljubljene parove, jer je to prestonica prepuna romantike, i nekada davno je predstavljao dom prinčeva, careva, kraljeva i predsednika; u njemu se nalaze harmonično spojeni renesansa, barok, gotika, kao i art nuoveau.

Šta kažete za Francusku i Nicu? Ono što će vam se prvo dopasti u ovom gradu na Azurnoj obali, jeste klima. Naime, klima je vrlo prijatna tokom cele godine, i vrlo je zanimljivo da je obala leti svežija a zimi toplija u odnosu na kopneni deo. Postoji mnogo znamenitosti, kao što su Park Alberta I, Crkva Jovanke Orleanke, Muzej savremene umetnosti, kula Belanda, a sasvim sigurno ćete uživati na Engleskom šetalištu koje je dugo oko 5 kilometara...

Prvomajska putovanja

Solun je takođe odličan izbor da provedete nekoliko prazničnih dana. Poseduje 20 km dugačku obalu, i drugi je grad po veličini u Grčkoj, odmah posle Atine. Ukoliko volite barove i klubove, onda je Solun sjajan za vas, jer je kulturni život vrlo dinamičan. Za one malo drugačije turiste, tu su ostaci rimske i vizantijske istorije, kao i religije i umetnosti. Ukoliko spadate u treću kategoriju ljudi, koja obožava šoping, i tada ćete se nauživati u Solunu, jer on nudi mnoštvo modernih tržnih centara, ali i outlet centara gde se pazare brendirane stvari po veoma povoljnim cenama.

Turistički aranžmani za 1. maj

Ako želite da vidite divne prirodne lepote, a da pri tome ne odete suviše daleko, kao i da uštedite novac, tada birajte Ohrid i Makedoniju. Čuveno Ohridsko jezero je sa svih strana opkoljeno planinama. Kada prošetate Ohridom, imaćete utisak da šetate kroz istoriju i kroz vekove, a ono što je posebno važno istaći jeste ljubaznost i srdačnost, toplina lokalnog stanovništva, koje je nekada davno, činilo istu državu sa Srbijom, SFR Jugoslaviju.

Putovanja za Prvi maj

Ponekad se dogodi da se spoje verski praznik Uskrs, kao i Međunarodni dan rada – Prvi maj, i tada dobijamo mini-odmor koji zna da potraje i do desetak dana. Naravno, najbolje bi bilo iskoristiti ove dane da se negde otputuje, posebno zbog toga što je proleće, a to je pravo doba godine kada se obilaze evropski gradovi. Međutim, i ako se odlučite za putovanje u okviru granica naše zemlje, takođe nećete pogrešiti.

Gde putovati za Prvi maj?

Gde putovati za Prvi maj – uopšte nije laka odluka, pošto su sve destinacije privlačne, svaka na svoj način, a u to ćete se uveriti kada pogledate ponude turističkih agencija.

Posebno je interesantno posetiti Budimpeštu, Trst, Veneciju, Prag ili Beč – ukoliko već niste bili u nekom od ovih velelepnih gradova.

Porodična putovanja za Prvi maj

Ukoliko imate decu, to je razlog više da ne sedite kod kuće, i da im za Prvi maj omogućite da upoznaju druge zemlje i kulture. Interesantno je obići Dvorce Bavarske – ovom destinacijom su svi oduševljeni, kao i Istanbul – egzotični spoj Istoka i Zapada, raskrsnica dva kontinenta.

Romantična putovanja za Prvi maj

Ako putujete u dvoje, onda birajte gradove kao što je spomenuta Venecija, koja važi za najromantičniju destinaciju u svetu, ili Pariz – grad svetlosti i ljubavi, a svakako je odličan predlog i posetiti Rim – večni grad...

Putovanje može da se organizuje autobusom ili avionom. Postoje popusti za rane rezervacije kao i za one u poslednjem trenutku, a isto tako i kada se putuje grupno – za sve ove detalje predlažemo da se informišete kod odabrane turističke agencije.

Putovanja za Prvi maj su odličan način da napunite baterije, i da se orni vratite na posao i svakodnevnim obavezama. Pored evropskih gradova, uvek je dobra odluka da se praznici provedu u Srbiji, pošto postoje mnoga veoma atraktivna i privlačna turistička mesta.

Na primer, banja Ždralo je savršen izbor, pošto tamo postoji akva park, a nalazi se na oko 130 km od Beograda. Takođe, Zlatibor, Kopaonik, Tara, Divčibare, Goč... – samo su neke od planina koje mame svojim lepotama.

Od ostalih mesta, predlažemo Palićko jezero i Suboticu, kao i Novi Sad i Sremske Karlovce... Tu su i manastiri Fruške gore, njih 10, kao i dvorci koji se nalaze u Vojvodini...

Ostatak Srbije koji biste mogli posetiti za prvomajske praznike je Đavolja varoš – jedno od čuda prirode, kojim ostanu zadivljeni svi turisti, ali i Topola i Oplenac, kao i Resavska pećina, na primer...

Putovanja za Prvi maj cene

Cene aranžmana zavise od broja dana koje provodite na putovanju, kao i od načina prevoza – da li letite avionom ili putujete autobusom. U skladu s tim, cene se kreću od 125 evra za posetu Istanbulu, pa sve do 650 evra, ako želite da obiđete Moskvu, na primer...

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane