Dodaj firmu

Viza za Kanadu Felix Travel

Otkrijte tajni svet najlepših putovanja, posetite turističku agenciju Felix Travel. Naša raznovrsna ponuda aranžmana oduševiće ljubitelje putovanja svih generacija, a posebno smo specijalizovani za organizaciju letovanja u Španiji i na Siciliji.
Pročitaj više

Obilićev Venac 18-20, (City Passage, lok 4.12)
Stari grad, Beograd

Vize za Australiju WORLD VISA

Agencija World Visa vodi kompletan proces za sve vrste turističkih, radnih, iseljeničkih, partner viza, a od nedavno i studentskih viza…
Pročitaj više

Vojvode Stepe 75
Voždovac, Beograd

Viza za Kanadu je jako trazena, buduci da je Kanada veoma popularna zemlja sa visokim standardom u koju želi da se useli, živi i radi, veoma velik broj ljudi širom sveta, a takođe je vrlo privlačna i kao turistička destinacija.

U našem tekstu saznajte korisne informacije kako da aplicirate za vizu za Kanadu, koje vrste viza postoje, kako izgleda postupak dobijanja vize i tome slično.

Kako aplicirati za vizu?

Najpre je potrebno da se popuni određeni formular, a ako je popunjen, pa odštampan, tada treba staviti stranu (5/5) sa barkodom na vrh svake aplikacije. Postoje i drugi formulari koje popunjavate samo ako je to od vas traženo.

Osim toga, neophodno je platiti taksu, kao i imati važeći pasoš i to sa jednom praznom stranom koja ne sme da bude poslednja strana.

Postupak dobijanja vize

Pored navedenog, prilažete i dve fotografije prema navedenim uputstvima, kao i dokaz o posedovanju finansijskih sredstava. Potrebna je i kopija povratne karte ili itinerera. Ako na primer, maloletno lice putuje samo sa jednim roditeljem, ili samostalno, tada je potrebno da se dostavi dozvola drugog roditelja ili dozvola oba roditelja.

Mogu vam biti zatražena i bilo koja druga dokumenta od strane vizne kancelarije, kao što je na primer izveštaj o lekarskom pregledu.

Kad je reč o bakama i dekama, neophodno je da imaju pozivno pismo deteta ili unuka koji žive u Kanadi, kao i dokaz da oni imaju finansijska sredstva i zdravstveno osiguranje na godinu dana sa kanadskom kompanijom.

Vrste viza

Postoje različite vrste viza kao što su turistička, studentska, radna viza, iseljenička, partner viza za Kanadu...

Radna viza za Kanadu

Ukoliko je vaša želja da radite u Kanadi, onda je potrebno da imate radnu vizu. Ukoliko želite da privremeno boravite i radite u ovoj zemlji, pre dolaska i početka rada dužni su da obezbede radnu dozvolu.

Sam postupak započinje inicijativom poslodavca iz Kanade, koji če obezbediti formalnu ponudu za posao, koja mora da bude overena od kanadskog Biroa rada.

Iseljenička viza za Kanadu

Za Kanadu može da se kaže da je to zemlja useljenika. Sve informacije možete da pronađete na zvaničnom veb sajtu kanadske vlade, stoga je te detalje obavezno pročitati ako razmišljate da se iselite u drugu najveću zemlju na svetu.

Studentska viza za Kanadu

Da biste dobili studentsku vizu za Kanadu, postoji određena procedura a to je: morate da dostavite potvrdu da ste primljeni na koledž ili univerzitet, da biste mogli da dobijete dozvolu za studentski boravak. Preporuka koju bi trebalo poslušati jeste da ostvarite kontakt sa željenom školom najmanje godinu dana pre prijema.

Turistička viza za Kanadu

Kanada je veoma privlačna destinacija za turiste iz celog sveta. Svaka aplikacija za turističku vizu se razmatra kao aplikacija za multiple entry vizu, što znači da administracija na osnovu situacije vaše aplikacije odlučuje koju vrstu vize će vam dodeliti.

Partner viza za Kanadu

Ovo je vrsta useljeničke vize i znači da odlazite da živite kod svog bračnog ili vanbračnog partnera, i najpre je potrebno podneti molbu za izdavanje. Vanbračni partner je osoba koja živi sa vama najmanje godinu dana neprekidno, u intimnim odnosima. Partner može da bude suprotnog ili istog pola. U oba ta slučaja, tretman molbe je identičan.

Cena izdavanja viza za Kanadu:

Naknada za uslugu obrade zahteva je 97, 03 dolara po podnosiocu. Postoje i dodatne usluge sa različitim cenama.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane