Vratite se na mobilnu verziju sajta
Diskoteka za rođendane Diskoteka za rođendane - ove diskoteke za rođendane imaju u svojoj ponudi mogucnost proslave dečijih rodjendana. Saznajte sve o zakupu i rezervaciji prostora, kao i cene i akcije za proslavu decijih rodjendana u Diskoteci za rođendane. www.navidiku.rs Diskoteka za rođendaneDISKOTEKA ZA RODJENDANE Beograd, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Novi Sad, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Novi Beograd, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Čukarica, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Voždovac, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Zemun, cena DISKOTEKA ZA RODJENDANE Zvezdara, cena

Diskoteka za rođendane

Ako vaš mališan, sutradan u školi bude rekao drugarima – Slavio sam rođendan u diskoteci! – osećaće se da je veliki, odrastao, drugačiji i originalan u odnosu na svoje vršnjake.

diskoteka za rođendane

 

Sasvim mala deca slave rođendan kod svoje kuće ili u dečijim igraonicama, ali u nekom trenutku se oseti potreba da se pređe na nešto drugo, u skladu sa uzrastom mališana. Pravo rešenje su diskoteke koje organizuju proslave rođendana.

Proslava rođendana u diskoteci

Deca od deset do šesnaest godina, na primer, još nisu dovoljno zrela za večernje izlaske, a sa pravom smatraju da nisu više mali da bi se igrali raznih igara u klasičnim igraonicama. Roditeljima je posebno važno da znaju, da deca na zabavi nisu prepuštena samima sebi, već se nalaze pod budnim okom animatora.

Za sve to vreme, dok zabava traje, roditelji su prisutni, ali odvojeni u zasebnoj prostoriji, što im svakako odgovara, jer udaljeni od dečije buke, muzike i graje, mogu na miru da popiju kafu ili piće i da porazgovaraju, za šta verovatno inače nemaju vremena.

Naravno, rođendan podrazumeva posebnu tortu, ali i sokove, picu, sendviče i sve ostalo što deca u tom uzrastu vole. Ako se odlučite za paket koji sve uključuje, ili all inclusive, tada možete da računate na neograničenu konzumaciju sokova (Coca Cola, Sprite, Fanta, Nestea, đus, prirodni sok jabuke i dr), upotrebu escajga i posuđa, pribora za tortu (viljuškice i tanjirići), kao i salveta.

diskoteka za rođendane cene

 

Ceo događaj uveličaće konobari, šankeri, a po vašoj želji mogu biti angažovani mađioničari, klovnovi i razni programi koje osmišljava animator u dogovoru sa tinejdžerima.

Spomenimo da možete da računate i na usluge profesionalnih fotografa, koji će celu zabavu uslikati i snimiti kamerom, tako da po završetku proslave imate snimljen materijal na CD-u koji će vam u godinama koje dolaze, biti veoma lepa uspomena.

Diskoteka za rođendane iskustva

Ipak, u diskoteku svi idemo da se dobro provedemo, u smislu da slušamo muziku koju volimo i da đuskamo. To je verovatno i najlepši način da se proslavi rođendan jednog deteta u pubertetu. U tom smislu, prostori za ovu namenu su opremljeni posebnim svetlosnim efektima, kao i video bimom, a organizuju se i DJ žurke kao i karaoke, ispunjavanje muzičkih želja...

Ukoliko deca tako žele, moguće je da se održi nadmetanje u pevanju, plesovima i slično, što će sve uveličati doživljaj.

Proslava obično počinje pet minuta ranije, a završava se u dogovoreno vreme. Određeni prostori za proslave nude mogućnost zakupa celokupnog prostora ili pojedinačnih sala. Vreme trajanja proslave je obično od dva i po do tri sata.

Diskoteka za rođendane – cene:

Koliko ćete novca izdvojiti za organizovanje žurke ili rođendanske proslave u diskoteci, zavisi od više faktora – veličina prostora koji se zakupljuje, termin (pre podne, posle podne ili uveče, radni dan ili vikend), broj animatora, kao i koje sve usluge su uključene u program zabave (mađioničar, klovnovi i sl) ...

Potrebno je platiti kaparu u iznosu od pedeset posto od zakupa prostora, čime ste izvršili rezervaciju. Cene se kreću u rasponu od 12000 din. do 30000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta. 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

DISKOTEKA ZA ROĐENDANE - izaberite prostor za Divan Dan

Diskoteka za rođendane :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Diskoteka za rođendane
Napišite komentar:
Simona Vucinic

Utorak, 08.08.2017. 09:51

Naravno da je ova diskoteka nesto posebno i nesto sto nikako ne treba da sumnjate. Ukoliko se vec odlucite za ovu diskoteku, samo treba da znate da je kvalitetan provod sigurno u Beogradu i vise nego zagarantovan.

Janko Zivanovic

Subota, 13.05.2017. 09:50

Samo treba da znate da je kvalitet veoma vazan. Po meni je naravno kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo stvari su mi samo za gubljenje vremena.

Marta Dencevic

Utorak, 09.05.2017. 02:44

Samo treba da znate da je kvalitet veoma vazan.

Marta Dencevic

Utorak, 09.05.2017. 02:43

Samo treba da znate da je ona odlicna stvar po mnogo cemu.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 25.04.2017. 09:02

U svakom slucaju treba takvu diskoteku platiti.

Petar Jankovic

Sreda, 12.04.2017. 09:50

Pre svega je problem u tome sto ova diskoteka mora debelo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Nikolina Pantelic

Utorak, 28.03.2017. 10:17

Koliko mi se samo cini, sve veci broj klinaca se okrece proslavi rodjendana upravo na jedan od ovih nacina.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 12:37

U svakom slucaju kako god da okrenete, ona treba i mora da se debelo plati.

Jana Stankovic

Sreda, 22.02.2017. 09:38

Moje licno misljenje je sto se ove diskoteke tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno.

Marko Petrovic

Petak, 03.02.2017. 02:06

Mislim da je sto se tice ove diskorte, veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

Biljana Brankovic

Sreda, 25.01.2017. 07:14

Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

Dusan Markovic

Petak, 06.01.2017. 09:27

Ovo je samo veoma vazno da bude bas kvalitetno uradjeno.