Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND

  • 3
5.00 | 7 ocena

O nama - DEČIJA IGRAONICA MI-MI LAND


Dečija igraonica MI-MI LAND je novootvorena igraonica u Žarkovu opremljena raznovrsnim sadržajima za igru i zabavu mališana svih uzrasta. U maštovito opremljenom prostoru naše igraonice koji obuhvata 120 kvadrata, nudimo all inclusive proslavu dečijih rođendana i druga slavlja. Takođe, pružamo uslugu čuvanja dece do 2 sata, bez nadzora roditelja.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, do igraonice MI-MI LAND možete stići brzo i lako iz bilo kog dela grada, a posebno našeg komšiluka: Žarkovo, Železnik, Bele vode... Ono po čemu se naša igraonica izdvaja jeste pregledan prostor u jednom nivou, tako da u svakom trenutku možete pratiti kretanje Vašeg mališana.

Centralno mesto u igraonici MI-MI LAND Žarkovo zauzima veliki 3D lavirint, zatim žičara i trambolina namenjeni svim pravim avanturistima, kao i bebi kutak za naše najmlađe posetioce. Veliki broj igračaka, kao što su: autići, lutkice, mekane igračke, dečije kuhinjice..., garantuje neprekidnu igru i zabavu za sve naše drugare.

Starijoj deci na raspolaganju je prelepa diskoteka sa karaokama i očaravajućim svetlosnim efektima. Svim ljubiteljima igrica na raspolaganju je savremeno opremljen game room: PlayStation, Xbox, Wii i ostale zanimacije za decu. U našem prostoru često organizujemo edukativne radionice, pozorišne predstave, muzičke radionice, psiho-motorne radionice...

Dok čekaju mališane da završe sa igrom, roditelji mogu da se opuste u prelepom kafiću koji je odvojen od igraonice staklenim zidom što im omogućava da mališane uvek drže na oku. Prostor kafića je klimatizovan i podeljen na deo za pušače i nepušače. Posebno naglašavamo da posedujemo zaseban toalet za decu i odrasle, kao i bebi room za presvlačenje beba.

Igraonica MI-MI LAND Železnik nudi mogućnost organizacije proslava rođendana kapaciteta 50-oro dece i 80 odraslih. U skladu sa Vašim željama i zahtevima nudimo samo mogućnost iznajmljivanja prostora, uz Vašu hranu i piće, ali i kompletnu organizaciju proslava all inclusive. U našoj ponudi očekuje Vas veliki broj termina svakog dana, po najpovoljnijim cenama u gradu:

-Radni dan:
16:00-18:30h (proslava otvorenog tipa: 5.000 dinara, zatvorenog tipa: 6.000 dinara)
19:00-21:30h (proslava otvorenog tipa: 6.000 dinara, zatvorenog tipa: 7.000 dinara)

-Vikend:
10:30-12-30h (4.000 dinara)
13:00-14:30h (7.000 dinara)
16:00-18:30h (proslava otvorenog tipa: 8.000 dinara, zatvorenog tipa: 9.000 dinara)
19:00-21:30h (proslava otvorenog tipa: 8.000 dinara, zatvorenog tipa: 9.000 dinara)

U cenu rođendana uračunat je zakup prostora na 2,5 sata, konobar, šanker, kompletan pribor za posluženje za decu i odrasle, pozivnice i svećice, dok se piće služi iz našeg šanka. Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori, a posebno će ih oduševiti umetnost šminkanja i crtanja po licu. Gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Igraonica MI-MI LAND spremila je poseban poklon za slavljenika: GRATIS dve ulaznice za igraonicu! Takođe, odobravamo popust od 10% za proslavu prvog rođendana!

Plesni podijum je spreman!

Igraonica MI-MI Land sada ima poseban prostor za đuskanje.
Otvorili smo diskoteku! Svi koji vole da plešu i pevaju moći će to da rade opušteno i do mile volje.
Koju vrstu muzike mališani slušaju?
Dečije pesme? Rock? Pop? Domaću?
Ispunjavamo sve želje. Važno je samo da se dobro zabave.

Naša diskoteka oduševiće stariju decu i mlađe tinejdžere, ali i odrasle, kada imaju dobar povod za slavlje.

Zamislite ovakvu žurku:
Profesionalni animatori đuskaju sa klincima uz veselu muziku i zabavljaju ih crtanjem po licu UV bojama. Tu je i dim mašina, UV rasveta i sokića koliko svako dete hoće.
Odrasli imaju svoj deo u kome mogu da se druže i razgovaraju, ako žele i da zaigraju.
Ali ovo nije sve!
Ako biste da organizujete karaoke party, a onda đuskate dok muziku pušta odličan DJ, tu smo.
Uz profesinalnu klupsku rasvetu i besprekorno ozvučenje imaćete utisak da ste u najboljem gradskom klubu i to sa svim prijateljima.
Za devojačke ili momačke večeri, za proslave rođendana ili bilo koje druge zabave u MI MI land diskoteci! Sve će biti za pamćenje!
Pozivnice za proslave dobijate gratis! Ali prvo pozovite nas!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 14-22h
subota i nedelja od 10-22h

Proslava rođendana Žarkovo po najpovoljnijim cenama u gradu
Novootvorena dečija igraonica MI-MI LAND Bele vode
Proslava rođendana Železnik u prostoru od 120 kvadrata

Dečija igraonica MI-MI LAND, Vodovodska 175E, preko puta autoperionice “Baza”, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.07.2018 04:27
Jovana Stefanovic
Igraonica Mi-Mi Land nudi raznolik sadrzaj za deciju igru i zabavu. Pored mogucnosti proslave rodjendana,u svojoj ponudi imaju i cuvanje dece bez nadzora roditelja,tako da mogu vam reci da sto se toga tice jako su pouzdani. I mozete im poveriti svoje dete bez problema,jer stvarno vode racuna. A detetu ce sigurno biti i vise nego zanimljivo pored bogatog sadrzaja igraonice.
30.04.2018 09:19
Stefan Simovic
Decija igraonica MI-MI LAND je novootvorena igraonica u Zarkovu, opremljena je raznovrsnim sadrzajima za vase malisane velike i male.Prima veliki broj dece oko 50,i odraslih 80.Za svaki uzrast po nesto,a za roditelje mogucnost 2casovnog cuvanja dece bez njihovog nadzora.Sve pohvale i preporuke!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND
  • Dečija igraonica MI-MI LAND,
  • MI MI Land Beograd,
  • Dečija igraonica MI-MI LAND radno vreme,
  • igraonica MI-MI LAND,
  • diskoteka MI-MI LAND,
  • MI-MI LAND igraonica i diskoteka,
  • Igraonica MI-MI LAND Železnik,
  • dečija igraonica MI-MI LAND Bele vode