Toković CO

 • 6
5.00 | 7 ocena

O nama - TOKOVIĆ CO


Firma "Toković Co" nalazi se na dve lokaciji u Beogradu. Pronaći ćete nas u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 516 na Zvezdari, kao i u okviru OTC Novi Beograd. Postojimo već duže od 15 godina i bavimo se prodajom široke palete proizvoda za uređenje kuhinja iz Vaših snova.

Cilj našeg rada je u tome da Vam omogućimo da na jednom mestu pronađete sve artikle koje niste u mogućnosti da kupite kod zasebnih proizvođača i dobavljača istih. Zastupajući najpoznatije domaće i svetske brendove, nastojimo da Vam ponudimo bogatu paletu proizvoda koja će ispuniti Vaša očekivanja.

Asortiman naših proizvoda čine:
SUDOPERE
- nasadne - Blanco, Metalac, Alveus, Ukinox, Liv inox
- usadne - Blanco, Metalac, Alveus, Ukinox, Liv inox, Pyramis, Teka
- granitne - Blanco, Metalac, Alveus, Pyramis, Franke

SLAVINE
- Blanco, Rosan, Armal, Alveus

ASPIRATORI
- Davoline, Mekappa, Pyramis

DISPOZERI
- Franke

KUHINJSKI ELEMENTI
- izrada kuhinjskih elemenata po Vašim željama i merama, u različitim bojama

DODATNA OPREMA
- Forest

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

Kao najveći distributeri Blanco sudopera i drugih proizvođača u našoj zemlji, omogućavamo Vam da odaberete sudoperu za Vašu kuhinju koja će uneti dozu elegancije i stila u Vašu svakodnevicu. Visok kvalitet proizvoda i prodaja po veoma pristupačnim cenama, učinile su da postanemo izbor broj jedan velikog broja naših zadovoljnih kupaca.

Naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje, izaći će Vam u susret i pomoći u kreiranju prostora u kom će Vam pripremanje Vaše omiljene hrane predstavljati izuzetno zadovoljstvo. Naše sudopere, slavine, aspiratori, dispozeri i kuhinjski elementi zadovoljiće Vaše potrebe za funkcionalnošću i savršenim estetskim izgledom.

Radimo na tome da praćenjem noviteta na tržištu i konstantnim proširenjem naše ponude, odgovorimo na zahteve modernog doba i omogućimo Vam da dođete u posed kvalitetnih proizvoda.
Na našem lageru nalazi se izuzetno velik broj sudopera, tačnije do 95% sudopera koje su u našoj ponudi, imate u svakom trenutku na raspolaganju na našem stanju.

Radno vreme:
prva lokacija
- od 08 - 20h
druga lokacija
- od 09 - 16h

Sudopere, aspiratori, slavine, dispozeri i kuhinjski element vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

Vaš najbolji izbor.
Firma "Toković Co" Zvezdara, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 12:48
Svetlana Andric

Htela bih preko vas da uradim kuhinju. Interesuje me koji materijal koristite,i da li imate i mermerne ploce za radni element? . mozete me kontaktirati na 062\8874356. u napred hvala?

20.05.2016 02:16
Maja Matic

Kuhinje po meri za svaciji ukus i ostali kuhinjski elementi samo u Tokovicu.Njihovo ljubazno i visoko profesionalno osoblje,izaci ce vam u susret i pomoci u kreiranju prostora u kom ce vam pripremanje omiljene hrane predstavljati izuzetno zadovoljstvo.

28.03.2015 11:10
Natasa Petrusic

Tokovic je ubedljivo najbolji ako vam trebaju kuhinjski elementi. Radili su nam kuhinju po meri i ja sam prezadovoljna. Izlaze u susret svim zahtevima a i cene su im veoma povoljne.

29.03.2014 10:56
Ivica Kraljevo

Pozdrav Vlasto ovde Ivica kraljevo koja je cena sudopere CO 778.488 15

25.12.2013 07:29
Petar Kaludjerovic

DOBAR DAN ZAINTERESOVAN SAM ZA KUPOVINU KUHINJSKE USADNE sudopere GR 693.503 15, INTERESUJE ME CENA I ROK ISPORUKE. POZDRAV PETAR +381642501336 +38268640822(UVIJEK DOSTUPAN)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kuhinje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Toković CO
 • tokovic co,
 • tokovic,
 • sudopere tokovic,
 • tokovic sudopere,
 • sudopere prodaja,
 • aspiratori cene,
 • slavine beograd,
 • dispozeri beograd,
 • kuhinjski elementi zvezdara,
 • tokovic co radno vreme,
 • sudopere tokovic beograd,
 • radno vreme tokovic co