Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Baterije za sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Baterije za sudopere

Možda baš i ne volite da perete sudove, ali ako imate lepu sudoperu, kvalitetnu i modernog dizajna, sa sve atraktivnom slavinom, ko zna, možda promenite mišljenje? Šalu na stranu, pri opremanju kuhinje, moramo voditi računa o svim detaljima. 

Nikada ne znamo šta će nekom našem važnom gostu „zapasti za oko“, koji detalj naše kuhinje. Možda baš lepa baterija za sudoperu.

Slavine za sudopere

Možda mislite da sve slavine liče jedna na drugu, ali je upravo u detaljima sva razlika. Svaka kuhinja zahteva sudoperu a svaka sudopera zahteva slavinu. I to, ako može – veoma kvalitetnu. 

Birajući poznate brendove, svakako osiguravate kvalitet, i dizajn koji će se uklopiti sa vašom sudoperom i kuhinjom u celini.

Baterije za kuhinju

Bilo bi lepo da vaša kuhinja radi na baterije, pa da ponekad i sama pripremi ručak i da još opere i sudove, ako je raspoložena. Šalu na stranu, ovde se radi o baterijama za vašu sudoperu. 

Možete birati jednoručne, dvoručne, ugradne, sa dve i tri cevi i razne druge modele baterija za sudopere poznatih svetskih proizvođača. Kvalitetni materijali, koji garantuju visok sjaj, trajnost, to je sve ono što vam je potrebno da ovim delom vaše kuhinje budete zadovoljni. 

Česma za sudoperu

Neko voli da kaže slavina, a neko više voli reč česma. Sve u svemu, da bi vaša sudopera funkcionisala, mora da ima česmu, po mogućnosti, kvalitetnu, modernu, tako izrađenu da sa malo održavanja uvek blista kao nova. 

Mogu se naći česme po najnovijim trendovima iz sveta dizajna, ali i klasične česme za kupce koji su manje zahtevni, i kojima je bitna praktičnost i ekonomičnost, te najbolji odnos cene spram kvaliteta.

Slavina za sudoperu sa tušem

Ovo je već modernizovana slavina koja će vas oduševiti. O čemu se zapravo radi? Možete birati slavinu na izvlačenje sa tušem za ispiranje ili slavinu sa profesionalnim tušem. 

Slavine na izvlačenje sa tušem za ispiranje transformišu kuhinjsku sudoperu u multifunkcionalnu radnu zonu. Tuš se može na dva načina izvlačiti iz mlaznice slavine: pull out – povlačenje i pull down – povlačenje na dole. Ako slavina ima pravu mlaznicu, potreban vam je tuš na izvlačenje, a ako je izliv okrenut ka zemlji, onda tuš izvlačite na dole.

Baterije za sudopere – cena:

Cene se kreću u rasponu od 2500 dinara do 29999 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Katarina Perisic
Kada su baterije za sudopere u pitaju mislim da pre svega treba gledati kvalitet a ne cenu jer to je nesto sto se kupuje jednom i treba dugo da traje. Po meni DTC keramika ima jako kvalitetne a povoljne baterije za sudopere.
09.08.2017
Todor Markovic
Kako sada stvari stoje, svaka baterija za sudopere ima nesto svoje sto je i vise nego posebno. Sa cenama tu zaista ne biste trebalo da nesto previse kuburite, posto je u Beogradu ponuda naravno i vise nego velika.
15.05.2017
Ivana Petrovic
Nije problem samo u tome sto su ove baterije narocito kvalitetne vec i u tome da nisu nesto previse jeftine.
26.04.2017
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, sve baterije za sudopere su nesto sto bi debelo trebalo das e plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
26.04.2017
Petar Jankulovski
kako god da okrenete, one trebaju das e dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
13.04.2017
Jovana Milinkovic
Po meni u svakom slucaju ove baterije trebaju i moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
13.04.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, sve baterije za sudoperu su nesto sto je veoma skupo. Nista tu posebno ne treba po meni da vas cudi.
29.03.2017
Lea Stankovic
Nisu one bas ni toliko jeftine.
29.03.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju baterija za sudopere kvalitet treba da bude i vise nego vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
15.03.2017
Simona Vucinic
Sto se ovih baterija tice, pre ili kasnije cete sigurno doci u poziciju da se odlucite za kvalitet.
23.02.2017
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, kvalitet ovih baterija u svakom slucaju moze da bude bas onako diskutabilan.
07.02.2017
Marta Dencevic
Pitanje je naravno sta je tacno realnost u dananje vreme u Srbiji.
26.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Najvaznije stvar od svega je da su baterije za sudopere uglavnom uvek nesto losijeg kvaliteta. To je naravno surova realnost.
10.01.2017
Ljubinka Sreckovic
pre ili kasnije meni se desi da mi baterija crkne tako da po tom pitanju za mene nema nista novo.
09.01.2017
Todor Markovic
One su nesto uvek potrosniji materiajl tako da povodom ovog pitanja, zaista ne treba nista posebno da se brinete.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Baterije za sudopere su potrosan materijal. Bas iz tog razloga ne treba da ih previse zalite kada planirate da ih kupite.
01.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju baterija za sudopere, ja sam veoma zadovoljan posto mogu veoma dugo da traju.
16.11.2016
Jana Stankovic
Mogu samo da kazem da je to i vise nego potrosna roba. Pri tome, potrebno je i da se oko toga posavetujete sa nekim strusnim licem. Najbolje je zbog toga da posetite AMB keramiku.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Tacno je da se u danasnje vreme baterije za sudopere veoma brzo kvare ali i pored toga gledam da ih kupujem kod zvanicnih prodavaca a ne negde na nekoj buvljoj pijaci.
31.08.2016
Petar Jankovic
Ja sam se prosto pomirio sa cinjenicom da cu dop kraja svog zivota da menjam baterije za sudopere i zaista se vise ne opterecujem po ovom pitanju.
26.07.2016
Ivan Stojanovic
Ja sam se pomirio sa tim da skoro na svakih nekoliko meseci kupujem nove baterije. U poslednjih par godina mi se retko kad desilo da me neka baterija posluzi primera radi 10 meseci.
25.07.2016
Dusan Markovic
Mislim da se kvalitetne baterije za sudopere sve teze mogu pronaci na nekom mestu. Pre svega nase trziste je preplavljeno sa robom iz Kine. Tako da po meni ne treba da ocekujete nesto previse po tom pitanju.
27.06.2016
Marko Petrovic
Nekako mi se cini da se u danasnje vreme kvalitet baterija za sanitarije dosta srozao. Tesko je u danasnje vreme naci nesto sto nije kinesko. Zbog toga uvek debelo razmislim pre kupovine.